Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Egyet értek :) Kicsyné köszönöm a jelet :)) Még pár zsákkal rám férne:))
Szerintem értelmes emberek ezt vita nélkül meg tudják beszélni:))mi azok vagyunk úgy látom:D
Az április 2009-re vonatkozik.
Most néztem a számláimat, januárban például 5-én kaptunk csak csp.-t és áprilisban is 05-én, amikor péntek 01-re esett!
Tehát örüljünk, hogy most pénteken elutalják és hétfőn lesz rajta!
Inkább mint reggel meg csalódás legyen szerintem:) De érdekes,hogy meg lehet vita nélkül is beszélni:)
Úgy tűnik igen:))majd meglátjuk holnap,amugy én is hétföre várom,akár mit is mondott az ismerösöm,mert megnéztem a kincstár oldalát :)
Akkor te vagy a szerencsés kivétel :D 2 év alatt soha nem volt ilyen,de neked akkor jó:) Én hétfőre várom, és nem azért mert nekem nem kell a pénz, ha nem mert akkor fogják a számlára tenni a banknál :D
sziasztok:)
nekem ismerösöm a kincstárban dolgozik ,aki utalással kapja 3 ig érkezik számlájára a pénz,tehát 3 a vasárnap holnap meg kapjuk:) nekem mindig rajta volt 1 én ha harmadika hétvégée esett:)
Nem 3.-áig kell megkapni, 3.-áig kell utalniuk! Lehet várni holnapra, de hétfőn lesz a számlásoknak rajta! Péntek első munkanap utalják, és második munkanap , meg hétfő. Minden hónapban így utalnak, most se fognak másként!!
Sok ember annyira értetlen van honlap meg lehet nézni!!
[link]
legalul a legfelső pdf -et kell megnyitni az egész éves kiutalás ott van!
Én is várom de azzal nem jön hamarabb ,hogy itt logikáznak meg veszekednek az emberek:)D
Nekem is elsejéig kellene fizetni ,de majd fizetek 4.-én....
Kislányom a kezemben van...
Tehát csak hátfőn lesz, ne várja senki holnap!!!
Utána pedig:
November 03-án lesz a számlán, aztán decemberben 02-án. Januárban pedig 04-én!!!
Írjátok be a naptárba!
TEHÁT NE VÉRJA HOLNAP SENKI, HÉTFŐN LESZ RAJTA!
Vmit igen félreértesz! 3.-ig kell utalni, nem addig megkapni! Májusban 3-án utaltak, 4-én volt a számlán a pénz! Kutyát nem érdekelte május 1-e!
Harmadika vasárnap, vagyis nem munkanap. Kíváncsi leszek én is, hogy mikor jön meg :)
Egyszerre szoktam kapni a GYED-del, remélem holnap jön az sms :D
na majd látjuk lesz e holnap:)
KIVÉVE HA HARMADIKA NEM MUNKANAP
szerintem is holnap mivel a honlapon az van hogy számlásoknak 3.áig meg kell kapniuk!
Mindíg a hónap első munkanapján utalja a MÁK, és banktól függő, hogy a második vagy a harmadik munkanapon írják-e jóvá.
Szerintem elsején rákerül a számlákra.
Hétfő, de keress rá x fórum van róla ...
Mikor lesz csp. mivel elsején utalnak de másodika szombat?
Teljes mértékben egyet értek Veled!!!!Elég szomorú,hogy vannak ilyen emberek és sajnos egyre több lesz!!!
Itt nem a butaságról van szó,hanem arról,hogy 3.-ig kell utalniuk,vagyis a tranzakciót addig kell végrehajtsák. Na most azzal a MÁK szívességet tesz,hogy első munkanap utalja és nem várja ki az utolsót.Holnap utalnak,de jóváírva csak hétfőn lesz.
Egyébként a fórumok között találtam egy csp-s cuccot,érdemes beleolvasni:)
Tényleg vannak itt nagyon buta,és primitív emberek. Akik azt gondolják,mert nekik nem fontos esetleg a pénz,akkor más meg ne is kérdezzen. Én is fölháborodtam már itt sokszor. De hát ez van . Egyesek azt hiszik mindenkinél magasabban vannak.
Én eddig postán kaptam, mert bankot váltottam, más bank, más szolgáltatás. Most is csak azért fontos, mert az iskola nem rugalmas, amint már előbb leírtam. De többet nem írok, mert az okoskodók többen vannak, attól nem lesz hamarabb a számlámon pénz,max több a vérnyomásom.
További ajánlott fórumok: