Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Tudva levő mikor utalnak.
az iskolakezdés nem arról szól,hogy szeptemberben kell megvenni mindent,arra ott az augusztus.De aki okos,az apránként már június-júliusban elkezdi megvenni a cuccokat.
Nem bántani akarok senkit,de az utalási időpontok nyilvánosak,és nem emlékszem olyanra,hogy azért mert iskola kezdés vagy bármi,előbb utaltak volna.
Sziasztok. Én Mkb-s vagyok, és én reggel feltudtam venni.
sziasztok csajok!
én erste-s vagyok és még nem jött meg a pénz,szerintem nem is fog hétfőnél előbb!:S
most nézem megint nincs rajta
b...ák meg
mkb bankos vagyok reggel megnéztem és rajta volt, le is vettük:-) Nemtudom a töbi banknál mért nem. tudtam hogy van jóváírás szombaton is.
hoppá
én fél tizkor néztem az otp honlapján a folyószámlámat nem volt rajta.
de amúgy nekem is volt már olyan, hogy jött pénz, sms meg sehol
Otp-ben tuti csak hétfőn lesz.Ha utaltak volna,arról kaptam volna egyből sms-t.
Mindenki várja nagyon,ez egyértelmű. De a következő is csak 1 hó múlva lesz!
én már reggel le is vettem:-)
én nem próbáltam levenni.vásároltam vele.
Erste nincs rajta és nem is látni a számlán, sajna:(((((
A
citiről le lehetett venni
Tehát a citi,fhb,mkb számlán rajta van.És le is tudtátok venni?
Akinek postás kártyája van v esetleg erstés és rajta van jelezzen már.köszi
de jo neked andianyu32 raifeisen bank semmi
sziasztok.mkb-s kártyán már 10 órakor rajta volt a pénz.még soha nem volt ilyenre példa.
Tudom,hogy bunkó vagyok ,de tegnap utaltak, szombat a bankban nem munka nap , ezért hétfőnél előbb nem lesz rajta! Így meg mindenki majd ugrál,hogy xy-nak rajta volt elmegy próbál levenni és leesik az álla,hogy hoppá még sincs. De ez tény a remény hal meg utoljár.
Nem keltünk!!!!!!Én anyummal voltam lenn,ő letudta venni a családit,én nem :( Tehát elvileg van családi,legalábbis a "jó" bankosoknak
Most néztem a Posta netbankot és ott sincs rajta.
Majd csak hétfőn.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Sziasztok!
K&H bankos vagyok nekem még az ebankon sem mutatkozik a pénz:((
Netbankos vagyok, Raiffeisenes. Nincs rajta és nem is lesz hétfőig semmi. Ne keltsetek hamis reményeket másokban, mert még nagyobbat fognak csalódni.
Szép hétvégét minsenkinek!
Sziasztok.Akkor az OTP-ben van? Máris küldöm a papát.A főnöke sem jött még a fizuval....
Sziasztok! Nekünk régebben volt olyan hogy láttuk a számlán és nem tudtuk levenni, meg próbáltuk OTP-s automatán és le lehetett venni. Azóta ha ilyen van mint most is mindig OTP-n vesszük le.Most ment el apum levenni, ha le tudja írok! Egyébként KH és müködik! Természetesen von le pénzt ennyi hátránya van. Üdv Norbi
Mint írtam tegnap reggel 7-kor a netbankon láttam hogy megjött a fizum, és délután ötkor kaptam róla sms-t /mire már felét elköltöttem/. Tudom, hogy nem ide tartozik csak leírtam, hogy ilyen is van.
K&H-s vagyok, nekem nem látni még a számlámon a pénzt.
Akit ennyire zavar ez a téma amiről mi itt beszélgetünk az inkább be se írjon:D mi dolgunk ha reménykedtünk vagy reménykedünk:)
Kh-s vagyok nekem is mutatkozik a számlámon,de nem jóváírtként:) Hétfön tudjátok levenni csak mert akkor lesz jóváírva:)
Sziasztok!Mi most voltunk lenn 1 órája,anyumnak(Citi)rajta volt és le is tudta venni,én nem...:( Jelzi,hogy rajta van már ,de az automatánál azt írja nincs elég pénz rajta.
Azért megnéztem a biztonság kedvéért, nincs rajta, én CIB-es vagyok.
Te melyik banknál vagy, hogy rajta van? Ha pénteken utalnak szombatra hogy lehet rajta? nekem azt mondták hétvégén nincs utalás...:-O
További ajánlott fórumok: