Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
de dunatakarékos.
most néztem én is.
Arra figyelj, hogy a kártyaszám utolsó 10 számjegye legyen. Tehát ilyen 8-assal kezdődőnek kell lennie. Az úgy középtájon található a teljes számsorban.
A számlaszámodat megtalálod a banki kivonaton, annak az utolsó 3 számjegye a telekód.
De nem azt írtad, hogy nem OTP-s vagy, hanem takarékos?
Elb..ták. Tartós beteg a gyerekem, 06.27.-én volt 3 éves, de tovább kapom rá a gyest. a tavalyi 2009.09.17-2010.09.30-ig volt érvényben. A frisset 2010.09.22.-én beadtam (2011.09.10-ig van érvényben) erre fel csak 17!! napra kaptam meg a GYESt. A nőci sem értette, mert elvileg ebből nekem semmit nem kellett volna érzékelnem..
A lényeg hogy most felvett egy reklamációt és a maradék 11ezret utalják majd.. kérdés: mikor???
ha otp-s vagy:
OTP honlapját megnyitod, ott bal oldalon van, hogy egyenleglekérdezés.
Arra rákatt, első sorba beírod a bankkártyád utolsó 10 számjegyét,
második sorba a telekódodat
Ha az nincs, akkor a számlaszámod utolsó 3 számjegyét írod be, az az automatikus telekódod
Én pl. az OTP honlapján az egyenleglekérdezés rovatban. A kártyaszám 10 számjegye kell hozzá, és a számlaszám utolsó három számjegye. Az a titkos kód.
Ugyan ott részletes levezetés nincs a jóváírásokról és terhelésekről, csak a számla pillanatnyi állását látod. De azt úgyis megkapom a számlakivonaton hó végén. Meg nagyjából úgyis tudom, hogy mennyi van rajta, ha emelkedik az összeg, akkor látom, hogy jött hozzá valami, vagy éppen csökkenésnél leemeltek egy számlát.
Igen a postakártyán már hajnali 4kor rajta volt
(a férjem akkor ment dolgozni és láttam h rajta van)