Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Az görgessen tovább aki nemtud odáig olvasni hogy (Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis kérdés)1.627
#családi pótlék #utalás #postás)
Ebben nem látok se inkasszót , se ösztöndíjat. Ha ide valaki feljön a CSALÁDIS forumra a családiról akar tájékozodni nem bármi másról
Biztos van ennek megfelelő forum is itt a Hoxán
Most nincs családi pótlék utalási időszak nem értem miért baj ha a szülők mást is megbeszéltek ami érinti őket. Amúgy volt már itt szó adóbevallásról, gyed igénylésről , bankszámla inkasszóról mégse háborgott érte senki, ha nem tetszik görgess tovább ennyi.
Ez a fórum már nem is a családiról szól
Ilyen ösztöndíj meg olyan utravaló
Nincs erre egy másik topik?
Ahova a fiam jár ott segítőkészek két év alatt bármi problémám volt segítettek.
Az iskola titkársága egyenlő a nullával ők semmit nem tudnak.
Sziasztok lenne egy kérdésem. Valki tudja hány napon belül utalják az utiköldség téritést?
Ha tudod az iskola titkárságán érdeklődj ők intézik Tatabanyara a papírokat
Nálunk még nem jött ösztöndíj tegnap elkértem a mentor a gyerek bizonyítványát a pályázat miatt remélem már lesz belőle valami ha tudnák egy telefonszámot megkérdezném mi a helyzet.
kapott ma már valaki útravaló ösztöndíjat?
Valaki tud valamit az ösztöndíj utazásról köszönöm szépen
Kösz elnézést én ösztöndíjat várom azért kérdezem
Sziasztok! Ma utaltak nekem és az internetbank írja az utalást meg azt hogy azonnali utalás de az összeg nem írodik jóvá . inkassozva lenne a számlám vagy valami hiba ? Hívom az otp de otp direkt ügyintézéssel most nem lehet próbáljam meg késöbb.
Szerintem jobban jársz a suliba titkárságon iratok át ok küldik Tatabanyara
Hello mindenki
Az lenne a kérdésem hogy ha megváltoztatott a krétaba a szamlaszámot akkor az már oda küldik vagy még a régire az ösztöndíjat.
Hátha volt valaki ilyen helyzetban.
Szép napot
Nem jött ma sem az útravaló. Szerintem jövő héten kezdik utalni mert olyan nem létezik hogy kiutalja 14 - e után mégse kapja meg senki sem.
Sziasztok ha uj szamlasuamra kerem a csp-t milyen cimre kell fel adjam a levelet/kérelmet?
A mai nap sem jött semmi ?
Miért nem lehet a gyerekeknek kiutalni azt a ki pénzt úgyis szunet van várják
Nem tudom honnan szedted hogy a tanárok utalják mindenki tisztában van vele hogy a minisztériumból jön de mivel a tanár a mentor így nála is lehet érdeklődni. De nem kaptunk még mi sem nekünk decemberben is 23-án jött.
JÓ REGGELT. AZ ÚTRA VALÓT NEM A TANÁRIK UTALJÁK. HANEM AZ EMBERI ERŐ FORRÁS, STB..
A mai nap sem kapott senki útravaló ösztöndíjat??
Sziasztok
Május 25.en lett beadva a gyed igénylés május 3.tol
Az lenne a kérdésem hogy azt az összeget (májusit) mikor kell megkapnom?
Akkor reméljük hamarosan ideér az útravaló ösztöndíj.
Sziasztok!
Emailben kérdeztem ma ezt a válaazt kaptam:
A második részlet kifizetése június 14-30. között folyamatosan fog megtörténni. Azt előre nem lehet pontosan megmondani, hogy mely tanuló melyik napon kapja meg az ösztöndíjat.
Türelmét megköszönve!
Tisztelettel:
cid:image001.png@01D75793.1C33E110
Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság
Támogatásirányítási Főosztály
Valaki tud valami infót az útra való ösztöndíjrol. Mikor utalják?
További ajánlott fórumok: