Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Lemaradt a dátum. Júl 2 kán lesz számlán.
Kapunk számlára csp t. Ma beszéltem az államkincstárral.
Sziasztok elutazunk és szeretném ha valaki megmondaná pénteken kapunk családit vagy hétfőn? Beleszámoljam vagy Ne?
Szia. Senki. Majd jovoheten
Senki nem kapta meg az ösztöndíjat?
Biztos tanulmány függő, az elején a fiam is az alapot kapta a 16100at,aztán már az átlaga alapján kapta 22ezret..
Nekik nem tanulmányfűggő?
Fiam 10.-et végezte, 9.oszt. 1.félévben 10.000 volt, utána 15.000ft, 20.000ft, 27.000ft, 35.000ft lehet átlagtól függően.
Neki 4.29ett most az év végi így 27.000ft fog kapni.
Szia! 16100, és havonta, minden 28-áig meg kell kapniuk
Jó reggelt mindenkinek! Érdeklődni szeretnék,tudja-e valaki,hogy mennyi a hiányszakmás ösztöndíj összege és ezt milyen időközönként kapja meg a gyerek?Most lett 9.-es az öcsém.Koszi a válaszokat!
Neki otp junior számlája van, eddig mindig rajta volt már éjjel neki, de most nem... Lehet, hogy a "nyári 3havi" zavar be és később utalják?
De pont most nézetem meg vele a szlatörténetét, és azt mondta márciusban 26.a péntek volt és 25.én már rajta volt neki.. Ezek alapján ma is rajta kellett volna ma lennie 🤔
Passz. Nekem bármi van, később szokták jóvá írni, ami másnak kora hajnalban rajta van, nekem 7 előtt szokott csak valamiért, pedig ugyan úgy Otp.
Szerintem ma már nem lesz.. Ha hajnalban nem volt rajta nekik.. A fiam mindig azt mondta éjjel 2 körül jött az SMS.. Egy idő után le is némította a telefonját
Mi is mar nagyon reméljük ma jóváírják.
Mindenesetre eddig nem látszik meg a számlán.
Volt aki szerint eddig azért nem küldték, h megvárják a tanév zárást, mert aki bukik utána nem kap öszt.díjat.
28ig meg kellene kapniuk... Sosem húzták eddig nekik, legalábbis nem mondta a gyerkőc mindig 25-26a körül megkapta
Egybe jön a júliusi és az augusztusi is. Tavaly is így volt fiaméknak is.
Csak a most 10-11.-es évfolyamoknak még az iskola központ utalta ki, a 9.évf.-nak meg már a kréta rendszerben valahonnan.
nem csak 1 évig kapják a hiányszakmások
A fiam 8 osztályból ballagott a januári, februári, márc és az áprilisit kapta a fenn áradó 2 havit augusztus a adják.
Harmadika szombat. Akkor nem lesz szamlan.
Szia! Igen köztisztviselő nap 1 e,de már nem munkaszüneti nap szóval 2. án lesz családi pótlék.
2016-ig munkaszüneti nap volt a kormánytisztviselők, az ügykezelők és a közhivatalokban dolgozó fizikai alkalmazottak számára.[2]
2017. január 1-jén lépett hatályba a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény módosítása (2016. évi CLXXX. törvény 3. §), amely alapján a Közszolgálati Tisztviselők napja, július 1-je, már nem munkaszüneti nap.
Mármint a szakmahiányosoknak akik csak 1èvig kapják.
Szia.Nem csak egy havi ösztöndíj fog jönni?
Sziasztok. Érdekel a véleményetek. Ma olvastam egy csopiba hogy nem júl 2 kán kapunk számlára csp t. Mert júl 1 je köztisztviselő nap lesz.Szerintetek mikor kapjuk?Köszi előre is.
az ÚTRAVALÓ ösztöndíjat kapták meg ma.....a középiskolai hiányszakmás az péteken vagy hétfőn lesz(3 havi, júni,júli,augusztus...a következő októbeben a szept-okt havi)
Szia ti melyiket kaptatok meg
neked kellene továbbgörgetni,mert egyedül csak te nem tudod elfogadni, hogy ez a fórum évek óta így működik.....jövőhéten már biztos megint a családi lesz a téma,mert aktuális lesz....de ilyenkor amikor pangás van, ilyenkor másról is beszélgetnek a szülők,amik a családokat érintik és ez így van jól.
Nem hozom fel mostmár az ösztöndíj dolgot az én fiam a mai nap folyamán megkapta.
Nem vitatkozom de ez így van és sajnos nincs ösztöndíjas fórum de különben ha visszanézel igen is más kérdéseket is tesznek fel nem csak a családi pótlékról szól. Ez van ha nem tudod elfogadni ez van.
További ajánlott fórumok: