Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Sziasztok!
Mitől változhatott a családi összege az előző hónapokhoz képest, amikor a helyzet+ a családösszetétel ugyanaz,mint eddig volt?
Értesítést sem kaptam semmiről az államkincstártól.
Nem a munkahelyem fizeti!
Szia.Ha a munkahelyed a kifizető,akkor a fizetéssel együtt érkezik a gyed.
Heló valaki tudja hogy gyed extra utalás mikor van ?
Csongrád megye takarék számlán csaladi+gyet 🙂
Köszönöm, nálam még semmi, ja igen Heves megye
Akkor októberre is kapni kelett volna.Majd megprobálom elérni őket telefonon ami gondolom lehetetlen.köszönöm
Miskolcon MKBnál kapott valaki családit???
Szia! Én úgy tudom, hogy a "gyerekek után járó" pénzből nem tilthatja le a végrehajtó. A bank nem nézi, hogy mi jön a számládra, csak tiltja az összeget. Menj be a vh-hoz, igazold, hogy neked csak ezek jönnek számlára, elméletileg feloldja a zárolást. Saját tapasztalat. Vagy hívd fel előtte, hogy te így tudod, aztán csak mond valamit.
Szia! Nincs törthavi családi, ha a gyermek a hónap utolsó napján született akkor már jár az egész hónapra. 1 hónapja voltam bent a MÁK - ban, mert a fiamnak október 4.-én megszünt a tanulói jogviszonya, és az ügyintéző hölgy mondta. Októberre teljes havi családit kaptam rá novemberben.
Szia! Én is OTP bank-os vagyok, nekem számlán a családi pótlék, békés megye.
Sziasztok! Otp-s vagyok és még nincs a számlámon....
Sziasztok.Második gyermekem október elején születtet,október végén megigényeltem a családi potlékot.A november havit már két gyerekre kaptam az októberi törthavit is most kelett volna megkapnom ezzel együtt jol tudom?Vagy nincs olyan hogy tört havi családi pótlék?
Pár éve decemberben a második csp-ből 4000ft-ot tudtam levenni, végrehajtó miatt. Pedig 76-ot kaptam akkoriban anyaságival. Mivel egy hónapon belül van, leveheti az egészet sajnos.
Hétfőn lesz postán sajnos . Kézbesítő vagyok.
Békés megye takarékbank rajta van.
Sziasztok én nekem egy olyan kérdésem lenne ,hogy nov 18 án beadtam az okmányirodába a gyesre ,3 gyerekre a családit,anyaságira a papírokat ,számlára kértem mindent ,igaz eddig a családit nov elejéig a 2 gyerekre postán kaptam, eddig az anyaságit ,a gyes töredékét meg is kaptam számlán ,ma meg nagyba vártam a családit is meg a gyest is de nem jött utalás ,pedig a megkaptam a papirokat is a kincstártol ,hohy minden ok... létezik hohy postán fogom megkapni annak ellenére hogy számlára kértem?
Köszönöm a választ
Veszprèm megye akart lenni
Sziasztok k&h bank csaladi rajta!!
Szèp napot ,kellemes reggelt nektek!K&H beszpr megye családi számlán
28.500Ft-ot mindenféleképpen rajta kell hagynia, viszont tapasztalatból mondom,hogy nem minden esetben adja ki a mentes részt a bank.
Igen le fogják tiltani csak a 28500 Ft tudod fel venni vagy a bankba vagy ha felhivód a bankot addig fel oldják míg le tudod venni de csak ezt a 28500 Ft. Nagyon vigyáz mert mivel ebben a hónapban elvileg 2 lesz utalás a következő ből is le fogják fogni .
28.000et rajta kell hagyniuk.Be kell menned a bankba es kérned kell a mentes rész kifizetését.
Az őszes pénzt egyébként 52000 ft érkezik rá
Szép estét mindenkinek!
Lakcim változás bejelentése után, mennyi idő múlva küldik a juttatasokat?
Át jelentkeztünk 2 hete a saját házunkba, amit vettünk, de elfelejtettem lejelenteni a nyugdíj folyósítónak, így ma kaptam a levelet, hogy amíg nem válaszolok rá, felfüggesztik a gyerekek után járó juttatásokat.. Most nem igazán jött jókor, gyerektartást megint nem fizet apuka, számítottunk erre a kis pénzre.
Köszönöm a segítséget.
Sziasztok tudnátok segíteni a számlámra a csaladi + a gyes érkezik csak és a végrehajtó zárolta a számlámat .szerintetek foghatnak le belőle ?
További ajánlott fórumok: