Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
A cspnek mi köze a gyodhoz?
Nógrád megye 21.-én utal! Ahogy láttam más megyékben is előbb lesz Gyod!
Jó reggelt! Azt nem tudom, hogy a két ünnep között-e, de mivel zárás van év végéig mindenki megkapja. De az emeltet csak majd februárban kapjuk, mivel a GYOD-ot utólag utalják, így a januárit majd február elején, illetve aki hóvégi utalással kap, azok január végén kapják.
Tudja vakaki hogy a GYOD-ot két ünnep közt meg kapjuk e? Illetve a már felemeltet kapjuk e? Mert januártól már emeltet kell kapnunk.
Már ki lett irva az email amit a kincstár küldött
Azért ha valaki tud valamit a karácson előtti családi pótlékról küldjön egy linket. Köszönöm előre is.
Nem nem vizsgálják.Nekem se sajátra megy.Mondta a hölgy a levélbe csak annyit írjak,hogy xy számlára kérem.
Igen vizsgálják neked is jogosultnak kell lenned a számla felett.
Szia igen vizsgálja legalább is nekem vizsgálta
Ilyen hivatalos oldalakról tájékozódtok? Az igen! :D
Elvileg nem lehetne, gyakorlatilag meg igen. Kutya nem vizsgálja. Ha egy utalásnál azt írod, hogy Gipsz Jakab, akkor is elmegy az utalás.
Jó reggelt kívánok! Szeretném megkérdezni hogy a családi pótlék utalást más számlájára kérem azt vizsgálja valaki hogy van e jogosultságom rajta vagy csak simán arra a számlára utalják? Köszönöm szépen.
Szia. Ezt melyik oldalon olvastad?
2021. november
2021. december 02. (csütörtök)
2021. december
2022. január 04. (kedd)
Szia èn mikor munkanèlüli lettem 1 èv után 1 hónapot kaptam úgy. ,hogy neked elvileg 2 hónap jár.Utána aktív korúak elátássát tudod igènyelni 28500 Ft .
Családi pótlék utalás időpontjai 2021-ben
Hónap A várható banki jóváírás napja
(ekkor lesz a családi pótlék a
számlán)
2021. januári 2021. február 2-3
2021. februári 2021. március 2-3
2021. márciusi 2021. április 1-2
2021. áprilisi 2021. május 4-5
2021. májusi 2021. június 2-3
2021. júniusi 2021. július 2-3
2021. júliusi 2021. augusztus 3-4
2021. augusztusi 2021. augusztus 25-26
2021. szeptemberi 2021. október 4-5
2021. októberi 2021. november 3-4
2021. novemberi 2021. december 2-3
2021. decemberi 2021. december 21-22
Az eddigi tapasztalatok alapján decemberben dupla családi pótlék érkezik! (a jövő januári utalás viszont így kimarad).
Tájékoztatom, hogy a 2022. januárban esedékes, 2021. december havi családtámogatási ellátások kiutalása idén - a korábbi évek gyakorlatának megfelelően - még a karácsonyi ünnepeket megelőzően, előrehozott időpontban történik. Az ellátások bankszámlán történő jóváírása 2021. december 22-én kerül sor, a postai kifizetéseket szintén 2021. december 22-én kezdi meg a Magyar Posta.
Tisztelettel:
EPTWEIUPMIEE
Szabó Andrea
ügyfélszolgálati szakügyintéző
Sziasztok le tudná írni aki munkanélkülit kap hogy most mennyi az összeg? Mi után számolják ki? És meddig jár? Utána mit lehet még igényelni ha nem jön össze a munkahely? 2 évig dolgoztam.
Ez nem csp vel kapcsolatos de valaki kapott már gyakorlati pénzt?
Az államkincstár most sokaknál hibázott, köztük nálam is. Én mindig számlára kértem mindent, most valahogy csak egy gyerek családi pótlékát kaptam számlára, a másik kettőét postán küldték.
Én pénteken kaptam Csedet
Igyvan még nem tudják pontosan mikor lesz dee
Tavalyi linket küldtél az idén még NINCS hivatalos közlemény 😊
December 21 - én utálja a családit és 22 én lesz számlán.
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy esetleg tudja valaki hogy karácsony előtt mikor kapunk családit? Köszönöm szépen
A Családit, ma délután hozta a
postás. /Somogy megye/.
Mindenkinek szép hetet, és jó egészséget kívánok.
Azt mondta: tavaly is ekkor hordta! De passz, én csak azt mondom amit ő állított.
Elvileg lesz hivatalos ,,közlemény" 15.-e körül az államkincstár részéről.
További ajánlott fórumok: