Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Remélem van mosóporod is.. :D
Akkor mit keresel itt???,Menj élvezd a saját kis gonosz életedet ha téged ez tesz boldoggá.
e he én direkt irok igy mert igy van kedvem amugy meg csak egy gyerekem van és ketten élünk hála isten magam ura vagyok és legalább igy jó anyagi körülmények között élhetünk.
Ez is igaz.Éljen a jövő empatikus nemzedéke.
Na igen, de lehet a gyerekek is olyanok mint az anyjuk. Hiszen a bölcsitől kezdve az iskoláig azt viszik be magukkal amit otthon látnak + hallanak! Sajnos..
Én is csak nevetek rajta. Mást nem is lehet :D
Nem irigylem szerencsétlen családját.Ezt elviselni élőben nap mint nap.....No meg szép példát mutathat a gyerekeinek.Induljunk csak ki a nyelvtan tudásából.Vagyis nem tudásából.
pff.. ez legyen a legnagyobb öröme :D Engem nem annyira izgatnak a hülyék. Szeretek rajtuk röhögni.
Ez már fáj....egyy debiltől megszabadultunk és jön heyette egy másik okostojás aki még írni se tud.
Mi a frász közöd van hozzá,hogy ki miért és mennyit szül??????Nincs jobb dolgod??????Inkább keress valami nyelvtankönyvet,mert a fiam nem ír ilyen ocsmányul pedig még csak most lesz 6 éves.
Én is dolgozom(nem is keveset),mégis jár a gyerekvédelmi.Közöd hozzá? SEMMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igazából nem értem, hogy minek jönnek az ilyen rossz indulatú emberek ide! Annyira szánalmas lehet az élete, hogy itt éli ki magát? És biztos vagyok abban is hogy dél elötti "barátosnénk" tért vissza! Szórakozni szeretne, de a végére saját magát húzza fel teljesen! :D
húdevicceske vagy :D remélem, egyszer majd neked vizet nem adnak, mert gyerekkel mész venni, és más bolt nem lesz nyitva. hihihi
Hát remélem legközelebb sem adnak cigit annak az anyukának aki kisgyerekkel ment venni. hihihahahah
Szerintem a lédi lesz az :D
Szórakozásból elővehetné a helyesírási kézikönyvet is :D Sztem tudna neki újat mondani :D
Ja, hogy te így szólóban nyomod, csak magadnak?
Ez esetben további jó szórakozást!
És fel vannak háborodva mikor kis gyerekkel mennek cigit venni arra van pénze az anyukának inkább a gyerekének venne rajt valamit de nem baj ugyis jönn a gyermekvédelmi segély mondja ö.
Keress valami értelmes elfoglaltságot ahelyett, hogy itt értetlenkedsz!
Nem értem miért szül valaki annyi gyereket ha utánna meg segélyt kunyerál.
Ne agyalj rajta sztem, nem hinném, hogy a te dolgod. Tudod, van, aki nem 110 ezret keres nettóban, hanem kevesebbet, sőt, olyan is van, akinek a kevesebb jövedelem mellé van több gyereke.
A gyermekvédelmi hogyan járhat olyanak aki dolgozik hiszen ott már elkerüli a határt a jövedelem .
Remélem nem a kitiltott tag jött vissza, mivel ma regisztrált frissen a kedves kötözködő...
Nem tudom mért kel egyböl kötöszködni valakivel ha meg mered kérdezni a csp vagy a gyermek védelmit atol mert meg kérdezik nem azt jelenti hogy nincs munkahelyünk :(
Nem állítólag :) Még van belőle 2 db ezres utalvány.Vagy tornazsák lesz bellőle vagy német szótár :)Majd kiderül....De az is lehet,hogy tornacsukává avanzsál :)
Akkor most már elmondhatom, hogy "ismerek" valakit, aki állítólag már látott ilyet XDD
Igen,volt intéznivalóm is azért jöttem később.Hallod,itt még semmi szél és esőnek híre se:)
Hazaértél végre akkor te is :)
Itt már hül a levegő,és némi dörgésre hasonlító valamit is hallani.
Nekem volt szerencsém :) A cégtől olyanban kaptuk a beiskolázási pénzt.A Tesco elfogadja azt tudom,de odáig nem jutottam el vele,mert van egy jó papírbolt,inkább oda vittem.
Állítólag könyvesboltok is elfogadják,de ezt nem tudom biztosra.
És van az iskolai Erzsébet utalvány (lila), amit pedig csak tankönyv, tanszeköz és ruházat vásárlására lehet fordítani. (bár azt nem tudom ilyet hol adnak és kinek, mert élőben én még nem láttam :) )
További ajánlott fórumok: