Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Sziasztok!
Én voltam aki írtam Hoxának és a moderátoroknak, emiatt a mylady37 miatt, mert már nem bírtam olvasni amit művelt. Hozzá nem szóltam, nem szerettem volna belekeveredni. A tegnapi hozzászólásait is törölték, ha jól látom. Remélem nem tér vissza új néven... Bár ezen a fórumon rendszeresen vannak ilyen ilyen feszültséget okozó alakok.
Azért érdekes hogy mennyi féle szokás.
Van ahol kiviszik,van ahol csak értesítenek.Nálunk telefonálgass,érdeklődj és ha van mehetsz érte a pénztárba.
Igen, pont ahogy írod. Ha esetleg lenne még valami egyéb jövedelem, azt is hozzácsapják.
Nekem is így van, csak fizetés helyett gyest kapok...
Az lehet :)
Olyan brutál melegem van.Már megittam 4 l ásvány vizet.El kéne menni wc-re,de ott még melegebb van,mint az irodámban,így halasztom amíg lehet :)
mi számít bele a jövedelembe?
csp, gyerektartás meg a nettófizu?
Köszönöm, hogy beláttad.
...és, hogy le is írtad:) Ez elég ritka errefelé:)
Nem tudom akkor miért mondott nekem mást a gyámügyis csaj?
Minden esetre holnap újra felhívom,biztos ami biztos.
De ha igazad van akkor elnézést Rita.
Mondjuk ha a 40 ezer/ főt veszed sem egy nagy összeg.Egy 5 fős családnál az havi 200.Fizeted belőle a számlákat,törlesztést,kaját és a szükséges egyebeket.De semmi extrára nem jut,nem tudsz félre tenni.
Mondjuk nem ártana ha néha az ilyesmin is módosítanának.
Jövedelmi helyzet vizsgálata
A gyámhatóság megállapítja a gyermek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultságát, amennyiben a gyermeket gondozó családban az egy főre jutó havi jövedelem összege nem haladja meg
az öregségi nyugdíj legkisebb összegének 130%-át, (2013.-ben a 37 050 forintot), illetve
az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének a 140%-át, (2013.-ben a 39 900 forintot), ha
a gyermeket egyedülálló szülő, illetve más törvényes képviselő gondozza, vagy ha
a gyermek tartósan beteg, illetve súlyosan fogyatékos,