Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Az a helyzet, hogy az új klubban is már majdnem teltház van, mert annyian vagyunk, nem igazodunk ki egymáson. Itt nemcsak a családi pótlékon megy a téma, hanem minden gondot-bajt megosztunk egymással rendszeresen. Ide csak az jelentkezzen inkább, aki rendszeresen jön, nem csak családi pótlék előtt.
Köszönjük a megértést!
Szia! Legtöbben "elköltöztünk" a kötekedők miatt..
sziasztok még új vagyok nem nagyon szoktam írni inkább csak figyelek nagyon örülök hogy van ilyen oldal is mert a facebokrol semmi ilyet nem tudok meg örülök hogy ennyi segítő emberke van itt
Bizony, téged meg főleg várlak!
Valahogy sejtettem, hogy Téged kért meg:)
Annyira be akart jutni, hogy most már én sem maradhatok kívül:DD
Jövök, engedj be!:)
Gyere csak, ne csak olvass, kérdezz is! :)
Látom, már bent is vagy:)
Ezt tettem most köszi remélem sikerülni fog :)
Tudjátok,az én kis uncsikám,aki velem lakik,már 8 éves,és max.őmiatta,ha engednétek olvasgatni:))
Akkor már csak azt tudom javasolni, hogy add meg valakinek a jelszavad (persze akiben teljesen megbízol), és gépről próbáljon meg bejelentkezni az illető.
Utána meg jelszót változtatsz hamar..., ha mégse bízol annyira:D
Más nem jut eszembe:)
Köszi a segitséget de már mindent kiprobáltam és semmi :(
Próbáld meg úgy, hogy rákattintasz a tagok feiratra, és ott is megtalálod, hogy "jelentkezem a klubba" (vagy valami ilyesmi), és ott van a zöld kulcs. Gondolom, oda kell kattintani.
Ha már próbáltad, akkor bocsi:)
Biztosan nem akarsz maradni? Mi az, hogy öreg???
Itt a kor nem számít.
Nem tudnál segíteni szilvi840-nek belépni?
Szia de jo neked én már jo pár orája probálok belépni de eddig mind hiába és nekem is samsung telom van és erről akartam de semmi sajnos ;(
Elnézést kérek tőletek,de simán tudtam jelentkezni telóról a klubotokba,DE NEM SZERETNÉK TAG LENNI,csak kipróbáltam samsungról.Bocsi,ne engedjetek be,öreg vagyok már ehhez:))
Már probáltam gépröl is és nem enged van egy link am azt irja ha tag szeretnék lenni katincsak rá és az elót van egy hatalmas lakat lehet hogy az miat ?Vagy egyszerüen nemtudm mért nem enged be ;( ;(
Esetleg valami ismerőst megkérhetnél, aki jártas a Hoxán, hogy segítsen.
Próbáld meg gépről is! Nem tudom mit tegyek :((
Egyszerüen nem tudom mi lehet a baj és idegesit látom menyien letek tagok én meg nem tudom mért de egyszerüen nem tudok belépni már vagy 10-szer probálkoztam ha nem töbször :(
De még mindig nem jött tőled jelentkezés...
Mi lehet a baj???
Köszönöm szépen a segitségeteket
Írtam a tagoknak, hátha ők jobban tudnak segíteni. Van aki telóról jelentkezett, és sikerült neki.
pedig esküszöm hogy brobálkoztam még a fényképeket is látom a gyerekeitekröl nem tudom mért nem tudok bejutni vagy mért nem jelez neked :(
Nm tudom hogyan segíthetnék, nem jön tőled jelentkezési kérelem, így nem tudlak beengedni...
További ajánlott fórumok: