Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Sziasztok!
A gyes az naptári napokra jár,így időarányosan január 29.-ig jár ,február elsején kapod meg.(holnap)
Jó reggelt.Sziasztok.Szeretnék kérdezni...gyermekem most 29.én lett 10 éves. Emelt csp kapunk,és gyest. Februárban kapom még a gyest vagy már nem? Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Köszi. Gondolom azèrt mert utaljàk vissza az adót.
hányszor kell még leírni, hogy LESZ?
Sziasztok téleg lesz holnap családi kártyán?
mert vak vagy...próbáltad már nyitott szemmel nézni a mák honlapját? Látsz is vagy csak nézel? :D
Holnap lesz számlán a családi
Csak ezerszer lett bemásolva:
[link]
Legyen így! Bár a MÁK oldalán nem látom. Csak örülnék neki!
Elég rosszul tájékozódsz.
Ma utalnak, holnap levehető. Kivételesen ez így lesz most. Tudod utalják vissza az adókat, utalnak sok mindent és nem kockázatnak hogy össze omoljon a rendszer. Ez van 🤷♀️
Most miért kell ilyeneket írni, mikor feketén-fehéren ott van, hogy február 1-én kapja mindenki?!
Az emberek már a szemüknek sem hisznek?
Minden hónap első munkanapján utalnak, vagyi most február elsején, és másodikán van a számlán, a MÁK oldalán is fennt van. Ma még csak jan.31.-e van
Sziasztok! Igaz, hogy februàr 1- jèn rajta lesz a szàmlàn a csalàdi pótlèk ? Előre is köszi.
Kedves Cyrano12! Lehet hogy ők még nemtudták akkor?! De amúgy nemértem hogy azért mert nálunk a postán nemtudtak ilyenről miert kell kötekedni! Egyszer elmondtam választ is kaptam akkor miért kell folyton újrakezdeni! Többen írzák itt hogy Kedden lesz,elfogadtam a választ! Akkor?....Nem vagyok agyilag beteg,és nem cáfoltam meg! Annyit írtam hogy a mi postánkon nemtudtak ilyenről! Természetes hogy egy hivatalos kiirásnak hisz az ember és en a MÁK oldalan nemláttam semmit! De ezt is elküldték itt! Láttam es elhiszem,de necsináljunk már ekkora drámat jó?!Eddig nem írtam semmit ide ,egyszer írok és akkor is ez van! Megértettem nemkell 600szor leírni kedves Cyrano12!!!!!
Szia!számlán ès postai is kedden lesz😊
Ha jóban vagytok miért nem árulta elnhogy kedden családi? :D
Sziasztok kedden leszpostán családi?
Szerintem normálisan írtam
Kedves Buba normálisan is lelehetne írni!!!!!!
Kedden lesz postán számlán is.
Csak neked, csak most, hogy mire reagáltam 🤣
válaszként erre: 106135. - Pinkrosebell)
"Nem mivel a gyesből eü járulékot vonnak nem adót. Így a visszadó annak jár akinek munkaviszonyból származó jövedelme van ami után adózik."
Szóval a gyesből sem eü járulékot vonnak hanem nyugdíj járulékot 10%-ot...
Figyelj oda ki mire, hova válaszol..szia :)
Figyelj már picit.Kiraktam a hivatalos Mákos emailt,a mák oldalán is kint van és a postás is szólt.Rádásul kb.50 ember írta h nekik is mondta a postás vagy a mákos ügyintéző.Az hogy téged félretájékoztattak,ilyen megesik.Ha nem baj én is hiszek az emailnek amit ott dolgozó küldött nekem.Tán jobban tudja....
Ott van alatta a csp utalás de akkor csak neked csak itt külön
[link]
Miért nézne semmibe? A férjem a postán bennt megkérdezte és neki is ugyanezt mondták hogy nemtudnak ilyenről! Ez nem azt jelenti hogy semmibe nézik az embert főleg egy falun!!! És főleg ugy hogy jóban vagyunk!
Ezek szerint vagy a postasod néz semmibe téged, vagy a főnöke őt. Csütörtökön ment köremail a postáknak, csaladi elsején lesz!
Postás hivott ,Pesten -kedden hordják a csp.t !!
További ajánlott fórumok: