Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Massa de holnap kedd értem és ők csak nem oké a fogalmazás
Sziasztok!
Holnap utalnak és kedden számlások mindenkinek.
Szerintem mindenki megkapja holnap de itt az mondta a postás hogy holnap ossza
akor móst 1lsejin.lesz családi. postán
Azt írta az egyik oldal hogy mindenki kap levelet aki kap vissza de a másik meg azt hogy akinek van ügyfélkapuja
Én CSED-ET kaptam tavaly, MOST GYED-ET, de szerintem senki nem kapott semmilyen értesítést, ha jogosult vagy akkor megy az összeg ha nem akkor nyilván nem kapsz semmit!
Sziasztok!
Azokhoz lenne egy kérdésem aki tavaly volt CSED-EN VAGY GYED-én.Elméletileg kapnunk kéne ezt az adóvisszatérítést ugye?Ti kaptatok postai úton értesítést?
Hányszor írják többen is hogy holnap lesz csp postán ès számlán nemtudom mièrt nem lehet elhinni az ember nemhinèm hogy hüjètenè itt mindenkit
Tisztelt Ügyfelünk!
A Magyar Államkincstár Családtámogatási Főosztály Központi Ügyfélszolgálati Osztályára érkezett elektronikus levelét megkaptuk. Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.
Kérdésére az alábbi tájékoztatást adjuk:
A családtámogatási ellátást (családi pótlék, gyermekgondozást segítő ellátás, gyermeknevelési támogatás) utólag, a tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig, bankszámlára utalás esetében 3. napjáig kell folyósítani.
A 2022. január hónapra járó családtámogatási ellátások bankszámlákon történő utalására 2022. január 31-én, a postai úton történő kézbesítésére 2022. január 27-én kerül sor. Bankszámlára utalásnál a jóváírás az utalás napját követő munkanapon történik meg, míg postai kifizetés esetén 3-5 nap múlva kapja meg a kiutalt ellátást.
Felmerülő kérdéseit a Magyar Államkincstár Családtámogatási Főosztály Központi Ügyfélszolgálati Osztály telefonos ügyfélszolgálatán, az (1)-452-2910, (20)-881-9535, (30)-344-0045, (70)-460-9005 számokon is felteheti munkatársainknak, valamint tájékozódhat a www.allamkincstar.gov.hu című honlapunkon.
Tisztelettel:
Központi Ügyfélszolgálati Osztály
De van!A postára jan.27ém utalták ki és a 4.munkanap az kedd es a postás is szólt róla.
Szia! A teljes összeg elosztva 31-el és szoroz a 14-el.
Sziasztok egy kérdésem hogy a kislányom január 14-en betöltötte a 3 évet. Hogy mennyi gyesre számíthatok?
Holnap hordják postàn,postás a párom tudom első kèzből.
Sziasztok. Holnap postás is hordja meg számlán is!!! Ma már egyszer leirtam. Holnap kapja mindenki mert 2.-tól fizetik ki a postások az szja pénzeket akit érint! Egy hete már szolt a postás,hogy kaptak email, hogy kifizetés van. Ma hívott is,hogy holnap itthon leszek e. Ennyiből jo a postàsunk.
Nekem is azt irták h nem tudnak előrehozott utalásrol de a postás meg hordja holnap mégis mert felhivtam
Köszönöm az akkor tényleg szuper
De igen a postán is holnap lesz, a tesóm postán dolgozik, emailt kapnak milyen kifizetések mikor érkeznek. Szóval postán is holnap lesz :)
Sziasztok! Nem tudja vki hogy a gyed extrát mikor kapják meg Baranya megyében a szamlasok mivel 5-6hetvegere esik?
Mert nincs is...az oldalukon febr.1 van a banki jóváírás napjának ez tény szóval a számlásoknak holnap lesz...viszont a postásoknak +2napra rá..mert arról nincs szó sehol hogy ők ugyanazon a napon kapnák..
Szia,hát a linken amit megadtál ott valóban febr.1van de csak a banki jóváírás napjáról a postai kézbesítésről egy szó nem esik sehol sem...szóval az még valószínű ugyanúgy 2 munkanapra rá vagyis majd csütörtökön..
Megkérdeztem emailben őket,és azt válaszolták,hogy nem tudnak előre hozott utalásról🤷🏻♀️
Sziasztok szeretném megkérdezni hogy a gyedet is előbb küldik ?
Sziasztok! Légyszíves ne írjàtok mindig ugyan azt. Igen holnap lesz családi postán is meg kártyám is. Egységesen kapja mindenki mert a 13. Havi nyugdíjakat is kell széthordani a postának meg az szja pénzeket is. Egy hete ezt mindenkinek tudnia kellett volna. Itt a fórumon is és Facebook is ezzel van tele. Postàsok is megerősítették. Olvassátok vissza ha van kis idö. Szép napot mindenkinek.
Köszönöm szépen még egyszer.
Sziasztok akik postán kapják a családid azok is ma megkapják?
További ajánlott fórumok: