Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Nálatok így működik? Email megkér, email tovább küld? Értem én h ez nem múlik el hipp hopp, de felülvizsgálat azért dukálna.
Állítólag automatikusan meg van hosszabbítva, mondjuk én nem ezt tapasztaltam.
Ha esetleg februárban nem kapnál pénzt erre, visszamenőleg 2 hónapra kérhető, szóval nem esel 1 ft-tól se..
Szia
Nekem mindig a családi után 1 nappal küldték
Sziasztok!
Tudom a csoportnév nem erről szól, de az első GYED-et kapom Februárban, mikor szokták utalni? Köszönöm ha válaszolsz
Sziasztok!Nem tudom valaki jártas e ilyen témában?
Novemberben járt a gyermekvédelmi pénz, nem kaptam meg, decemberben rákérdeztem a polgi.hivatalba. Ki kellett töltenem egy papírt, hogy biztos kérem e? Karácsony előtt meg kapom, mondták. Január elején rákérdeztem,elnézést kértek a késésért, utalnak. Lassan eltelik megint 3 hét, és semmi.
Egy gyermek után kapok. Ilyenkor mi a fene van??? Köszönöm.
Sziasztok ! Tudom nem ide illő kérdés hátha tud valaki segíteni ! Annyi kérdésem lenne felétek .hogy anyukám nyugdíjas postai utalványon kapja . Január 25. Én van kiírva hogy ma kérdeztem a postai kezbesitőt hogy előbb js ki kérheti a postáról de valami papirt kell bemutatni a postán és utána adjak ki mint amire naptár szerint van írva . Kerestem próbáltam a nyugdíj folyósítót is elérni de nem veszik fel a telefont . Hogy esetleg tudja valaki h ez milyen papir ez és hogy lehet kérni ?! Szükségünk lenne előbb sajnos a pénzre . De bármit is keresek de nem találok semmit . Kérdeztem a posta vezetőt de ő sem adott sok információt erről .
Köszönöm és elnézést kérek a kérdésem miatt !
Szép napot nektek ! :)
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy a Gyet-et mennyi idő alatt bírálják el?Mult hét hétfőn adtam fel elsőbbségivel.Mikorra várhatom?
Köszönöm válaszaitokat
Majd kapsz egy szép levelet, kedves ilyen-olyan honfitársunk, amiben miniszterelnök úr leírja mennyi mindent köszönhetünk neki.
A fiam tegnapelőtt kapott - Tisztelt Fiatal Honfitársamnak címzett elsőbbségivel feladottat. (lévén 25 év alatti), hogy nem kell szja-t fizetnie - igaz keresete sincs, mert tanul, és, hogy ez mennyire jó.
Férjem novemberben Tisztelt nyugdíjas honfitársunknak címzettek kapott