Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? fórum

Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)

A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!

108446. Ikerfel
2022. júl. 2. 17:50
...a számlámon van és még sem látja a bank? Na mesélj még! Nincs ráhatása a banknak? Jajj dehogyis nem! Akkor eddig milyen "ráhatás" okán íródott jóv szombaton? Szerintem meg te nem vagy képben...
108445. HSZ
2022. júl. 2. 17:49

Sajnálom,hogy ilyen helyzetben vannak vkik!😓😓😓

Szerencsére eddig mindig sikerült megoldanunk a dolgokat,pedig nagy család vagyunk.

108444. aszparagusz (válaszként erre: 108427. - Luluviri)
2022. júl. 2. 17:41

Szombat, vasárnap nem banki nap.

Különben: tavaly előtt.

108443. Suzy75
2022. júl. 2. 17:38
Dehogy van rajt azonnal! Mondom nem csatlakozott...!
108442. aszparagusz (válaszként erre: 108442. - Ikerfel)
2022. júl. 2. 17:34

Milyen kamatokkal?

Fogalmad nincs az egészről, de írod a hülyeséget.

Ahogy utalják a csp.-t azonnal a számládon van.

A banknak nincs erre semmi ráhatása.

108441. Suzy75
2022. júl. 2. 17:20
Nem határozza meg a jóváírás napját teljedrn a bank hatásköre! Visuont az Államkincstár nem csstlakozott a 4- órás időintervallumhoz! Kitudja miért?
108440. Etus81
2022. júl. 2. 17:19
Én pl dolgozom és igen,várom a családit,mert nekünk ilyenkor hónap vége van.3 munkahelyem van ,mellette 3 kiskorú gyermekem plusz ápolom a vak anyosom.Ilyen áremelkedések mellett napi 15e Ft csak a kaja,ha 2 napra tudok főzni akkor mákom van. Szóval igenis számít mikor kapom meg a családit
108439. Etus81 (válaszként erre: 108435. - Suzy75)
2022. júl. 2. 17:14
És a postás meg hálás is lesz neked érte :)
108438. Ikerfel
2022. júl. 2. 16:41

...rugózik az agyam...

Az Államkincstár ha megi s határozza pénteki, 1-jei utalás napján a jóváírás napját...azaz ilyenkor a 4-ént, máskor nem így tesz? Olyan nincs hogy a hétvégét határozná meg. Ő elindítja és a bank hatáskörébe tartozik hogy jóváírja vagy sem. Az összeg már pénteken a banknál landol. Ergo a telefonos hölgy kamuzott.....

...értelemeten amit mondott. Ha nem a következő munkanapot ad meg jóváírásnak akkor mit is kellene neki? Aznapit? Áh....ez sehogy sem kerek....

Bank hiábzott de ordasat és ez bromira nem fer....

108437. Ikerfel (válaszként erre: 108435. - Suzy75)
2022. júl. 2. 15:51

...igazad van!

Én édesanyámmal és édesapámmal voltam 5 évig ápolási díjon és bizony nagyon sokszor szó szoros értelemben ÉLETET mentett az az előbbi jóváírás.

És tudom sajnos...mert mi is megtapasztaltuk milyen az amikor nincs....nagyon nincs mit enni...

Azok mindig is könnyen dobálóznak a szavakkal akiknek ott van a párjuk élnek a nagyszülők akár csak egyik fél részéről.... . Ott ilyen elő sem fordulhat normál esetben hogy bizony az a 2 nap mennyire SZÁMÍT!!

...ÉS ÉN IS annak idején pont ez miatt hagytam ott az OTP-t mert itt jóváírtak! De most én is elgondolkodom azon hogy nem...elegem van a bankokból...használják a pénzemet de egy ilyen igen is ORBITÁLIS változást illetőpen már nem tudnak az ügyfeleikkel kommunikálni, tájékoztatni? Na ez az ami engem most nagyon becseszett!

Mert SZÁMÍTASZ RÁ, MERT KALKULÁSZ VELE..és akkor nyilván nem úgy alakul a pénzügyed! De ha így pofikára esik valaki az igen is fájdalmas tud lenni...nem csak a léleknek, hanem a gyomrornak is...

108436. Ikerfel (válaszként erre: 108432. - HSZ)
2022. júl. 2. 15:45

...nem, nem ezen a 2 napon múlik nálunk sem! DE! Van egy megszokott utalási séma ami alapján tudnak igazodni az ügyfelek a pénzbeni juttatásaikat illetően. Az a MINIMUM, hogy a tisztelt bank, aki kezeli az ügyfelek pénzét egy ilyen banki változsá (több bank összeolvadása lévén) KÖZLI és TÁJÉKOZTATJA az ügyfeleit! Ez lett volna a minimum!

...és igen van ahol igen is ezen a 2 napon múlik akár a megélhetés ZÖKKENŐMENTESSÉGE, hiszen fizetések utalása előtti utolsó hétvégén vagyunk. Nem írok újat, hogy milyen mértékben inflálódott, értéktelenedett el a forint, mi minden és most mit nem lehet a fizetésünkért kapni.

...és végül..igen én is sokan MKB ügyfelek azt a kis kevés de ha nincs igen is számító családi pótlék tud fennakadást okozni... . A NINCS A LEGNAGYOBB ÚR!

108435. Suzy75
2022. júl. 2. 15:42
Sziasztok! Én sem szoktam hozzászólni,csak olvasgatni! De most regisztráltam és hozzászólok! A legutóbbi hozzászólónak üzenem: De bizony van olyan,hogy 2 napon múlik és nincs mit enni! Nekem történetesen 325 forintom van! Egyedül vagyok 3 kiskorúval Soproni 3 szobás albérletbe és csak 4 órában tudok dolgozni mert nincs senkim aki felügyeletet vállalna! Hihetetlen de bizony mai világba Magyarországon van aki éhezik 2 napig mert a pénzét használják! Én írtam a banknak emailt és megszüntetem a számlám! A bank által felszámolt díjakat inkább a postásnak adom jatt gyanánt mert ő biztos nem tartja magánál 2 napig a pénzt,hogy használja! Halál bank lett az MKB! Pedig a legjobb volt! 2007- óta van náluk számlál,mindig renderes utalásaim voltak és a babkötvények is ott vannak! Ezt most nagyon elb@ták!
108434. Luluviri
2022. júl. 2. 15:36

Nem 2 napon múlik hidd el,nálunk legalábbis

De sajnos van akinél igen

Amúgy azt a választ kaptam ,mert felhívtam az előbb a bankot hogy ha határ nap megjelöléssel utalt akkor csak hétfőn, illetve csak abban az esetben lett volna ma ha délután 16:30előtt utalt és nem jelölt hatarnapot.

Tehát nem lesz semmi annak se akinek ezen a 2 napon múlik😔

108433. Naomy30
2022. júl. 2. 15:32
Sziasztok! Nekem nem múlik semmi ezen a 2 napon, de attól függetlenül felhívtam őket, mert nem csak a jóváírásokkal vannak gondok az Mkb banknál! Velem egy kedves hölgy beszélt, vagyis inkább hallgatta a mondani valóm, de csak annyit tudott mondani, hogy megtudja nézni az egyenlegem (amit magam is tudok) meg 1 elérhetőseget adott ahova írhatok levelet! Mióta a budapest bankos téma can azóta sok gondom van az Mkb bankkal!!!
108432. HSZ
2022. júl. 2. 15:06

Sziasztok!

Nem szoktam írni,sőt nem is voltam regisztrálva,de most megtettem.

Azt nem értem,hogy 2 napon mi múlik!

Nem hinném,hogy azért,mert hétfőn lesz cso,nem lesz étel asztalotokon.

108431. Ikerfel (válaszként erre: 108427. - Luluviri)
2022. júl. 2. 14:39
...akkor még van remény!
108430. Ikerfel
2022. júl. 2. 14:39
Most én hívtam fel őket, a faszi hebegett-habogott. Nem tudom érdemben nyilatkozni. Közölet akkor lesza számlám ha megérkezik! Na paff.....eszméletlen! Pedig érthetően elmondtam neki hogy eddig a minden hónapban ha péntekre esett pl: a családi pótlék utalása, az jóváírásra került a szombati napon, legkésőbb vasárnap. Nem tudott nyilatkozni. milyen imformáció ez egy ekkora banknál??????
108429. Etus81 (válaszként erre: 108428. - Tündér3)
2022. júl. 2. 14:31
Egyszer én is felhívtam őket ugyan ilyen szombat nem utalás miatt...még én lettem hülyének nézve hogy miről beszélek sosem utal a bank szombaton
108428. Tündér3 (válaszként erre: 108427. - Luluviri)
2022. júl. 2. 14:26
Szia szerintem nem mert még azt mondta ha ki utalták tegnap akkor valószínűleg hétfőn lesz rajta sajnos. Kitartást kívánok mindenkinek.
108427. Luluviri (válaszként erre: 108426. - Tündér3)
2022. júl. 2. 13:47
Tehát tényleg nem is fogják ma jóváírni?Komolyan felháborító....Pedig én emlékszem rá hogy tavak vagy tavajelőtt volt hogy szombaton délután 5 kor jött sms
108426. Tündér3
2022. júl. 2. 13:03
Sziasztok. Felhívtam az mkb bankot kérdeztem tőlük, hogy miért nincs nekünk jóvá írva? Mert ilyenkor is szoktak, mondtam hogy a Budapest bank miatt.. Erre azt mondja a hölgy ő nem tud semmit... Gratulálok.. Mondtam neki hogy mindenki felvan hábóródva aki ilyenkor megszokta kapni mert vártuk..
108425. Ikerfel (válaszként erre: 108424. - Izus5)
2022. júl. 2. 12:58

...ÍGY VAN...

Teljesen másképp kalkulás az ember lánya..., ráadásul a 30-ai caffeteriánakt sem utalták, mert a könyvelő szabadságon van - na ez is egy vicc. Erre is vártam és számoltam vele és ez sem, de hogy a családi pótlékot nem írják jóvá...na ez is meglepett nem kicsit. itt a hétvége, vizetés előtti hétvégén minusz 26.000 ft. Tudom hogy ezt a jövő héten is ellehet költeni és a mai árakat nézve piszok egyszerű, de mint ti is írtátok AKKOR az ember másképp tervezi a szűkös anyagiak beosztását.

Az azonnali utalást pedig nem értem...miért is van akkor? Amiről igazán szólhatna és értelme lenne a pl.: a családtámogatási ellátásoké: gyers, gyed, ápolási díj, rokkantsági ellátás...családi pótlék. Érthetetlen!

108424. izus5 (válaszként erre: 108422. - Ikerfel)
2022. júl. 2. 12:48
Teljesen igazad van, erre sok ember várt illetve számolt vele. Pont ezt mondtam, hogy egy mondatba se volt erről tájékoztatás. Különben azt sem értem amúgy más bankoknál is pénteki utalást hétfőn kapnak meg az emberek, ezen is változtathatna a magyar államkincstár.....
108423. Etus81 (válaszként erre: 108417. - Izus5)
2022. júl. 2. 12:46
Tegnap volt a kislányom szülinapja úgy is terveztem hogy hétvégén együtt a család ma ünneplünk...mindent újra terveztem...(magyarázd meg egy 6 évesnek) még jó hogy az ajándék megvan
108422. Ikerfel
2022. júl. 2. 12:40

...egységes? Vicces...szabad bankválasztás van. Az MKB-nek pont ez volt a csábereje, hogy egyedüliként jóváírta a pénteken elindított utalásokat, legyen az fizetés vagy ápolási díj, vagy bármely családtámogatási ellátás.

Az viszont hogy egy soros közleményben sem volt hajlandó ezt tudatni azokkala akinek a pénzéből él ez engem igen is felháborít!

Potn a Csányi féle OTP-T hagyatam ott 17 évután, mert meguntam, hogy a pofátlan havi számlavezetési díjat stb...

Én abban biztos vagyok hogy tudtukra fogom adni, vagy személyesen a bankban vagy írok. Tényelg itt tartunk hogy egy ilyen fontos lényegi változtatást az ügyfeleit kihagyva szhüntet meg a MKB?

.....NAGYON PIPA VAGYOK!

108421. kriszpsz17
2022. júl. 2. 10:50
De legalább egységes lesz mindenkinek ezentúl.
108420. Annamária1972 (válaszként erre: 108419. - Naomy30)
2022. júl. 2. 10:36
Sajnos még mindig nem ,ez már csak hétfön mkb bank
108419. Naomy30
2022. júl. 2. 10:12

Sziasztok!

Ma már nem lesz akkor az Mkb bankosoknak? Mióta volt a Budapest bankos beolvadás azóta....

108418. Feca86 (válaszként erre: 108417. - Izus5)
2022. júl. 2. 10:09
Ez nekik meg éri kamat miatt
108417. izus5
2022. júl. 2. 09:23
Tegnap utalt a kincstár, de nem értem egy nyúlfarknyi hír sincs arról miért nem írta jóvá az mkb bank. Nem értem miért kell egy már müködő rendszert így megváloztatni. Sok mkb bankos várta és várja ilyenkor a csp- ét és még meg se magyarázzák hogy ne várd....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook