Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Sajnálom,hogy ilyen helyzetben vannak vkik!😓😓😓
Szerencsére eddig mindig sikerült megoldanunk a dolgokat,pedig nagy család vagyunk.
Szombat, vasárnap nem banki nap.
Különben: tavaly előtt.
Milyen kamatokkal?
Fogalmad nincs az egészről, de írod a hülyeséget.
Ahogy utalják a csp.-t azonnal a számládon van.
A banknak nincs erre semmi ráhatása.
...rugózik az agyam...
Az Államkincstár ha megi s határozza pénteki, 1-jei utalás napján a jóváírás napját...azaz ilyenkor a 4-ént, máskor nem így tesz? Olyan nincs hogy a hétvégét határozná meg. Ő elindítja és a bank hatáskörébe tartozik hogy jóváírja vagy sem. Az összeg már pénteken a banknál landol. Ergo a telefonos hölgy kamuzott.....
...értelemeten amit mondott. Ha nem a következő munkanapot ad meg jóváírásnak akkor mit is kellene neki? Aznapit? Áh....ez sehogy sem kerek....
Bank hiábzott de ordasat és ez bromira nem fer....
...igazad van!
Én édesanyámmal és édesapámmal voltam 5 évig ápolási díjon és bizony nagyon sokszor szó szoros értelemben ÉLETET mentett az az előbbi jóváírás.
És tudom sajnos...mert mi is megtapasztaltuk milyen az amikor nincs....nagyon nincs mit enni...
Azok mindig is könnyen dobálóznak a szavakkal akiknek ott van a párjuk élnek a nagyszülők akár csak egyik fél részéről.... . Ott ilyen elő sem fordulhat normál esetben hogy bizony az a 2 nap mennyire SZÁMÍT!!
...ÉS ÉN IS annak idején pont ez miatt hagytam ott az OTP-t mert itt jóváírtak! De most én is elgondolkodom azon hogy nem...elegem van a bankokból...használják a pénzemet de egy ilyen igen is ORBITÁLIS változást illetőpen már nem tudnak az ügyfeleikkel kommunikálni, tájékoztatni? Na ez az ami engem most nagyon becseszett!
Mert SZÁMÍTASZ RÁ, MERT KALKULÁSZ VELE..és akkor nyilván nem úgy alakul a pénzügyed! De ha így pofikára esik valaki az igen is fájdalmas tud lenni...nem csak a léleknek, hanem a gyomrornak is...
...nem, nem ezen a 2 napon múlik nálunk sem! DE! Van egy megszokott utalási séma ami alapján tudnak igazodni az ügyfelek a pénzbeni juttatásaikat illetően. Az a MINIMUM, hogy a tisztelt bank, aki kezeli az ügyfelek pénzét egy ilyen banki változsá (több bank összeolvadása lévén) KÖZLI és TÁJÉKOZTATJA az ügyfeleit! Ez lett volna a minimum!
...és igen van ahol igen is ezen a 2 napon múlik akár a megélhetés ZÖKKENŐMENTESSÉGE, hiszen fizetések utalása előtti utolsó hétvégén vagyunk. Nem írok újat, hogy milyen mértékben inflálódott, értéktelenedett el a forint, mi minden és most mit nem lehet a fizetésünkért kapni.
...és végül..igen én is sokan MKB ügyfelek azt a kis kevés de ha nincs igen is számító családi pótlék tud fennakadást okozni... . A NINCS A LEGNAGYOBB ÚR!
Nem 2 napon múlik hidd el,nálunk legalábbis
De sajnos van akinél igen
Amúgy azt a választ kaptam ,mert felhívtam az előbb a bankot hogy ha határ nap megjelöléssel utalt akkor csak hétfőn, illetve csak abban az esetben lett volna ma ha délután 16:30előtt utalt és nem jelölt hatarnapot.
Tehát nem lesz semmi annak se akinek ezen a 2 napon múlik😔
Sziasztok!
Nem szoktam írni,sőt nem is voltam regisztrálva,de most megtettem.
Azt nem értem,hogy 2 napon mi múlik!
Nem hinném,hogy azért,mert hétfőn lesz cso,nem lesz étel asztalotokon.
...ÍGY VAN...
Teljesen másképp kalkulás az ember lánya..., ráadásul a 30-ai caffeteriánakt sem utalták, mert a könyvelő szabadságon van - na ez is egy vicc. Erre is vártam és számoltam vele és ez sem, de hogy a családi pótlékot nem írják jóvá...na ez is meglepett nem kicsit. itt a hétvége, vizetés előtti hétvégén minusz 26.000 ft. Tudom hogy ezt a jövő héten is ellehet költeni és a mai árakat nézve piszok egyszerű, de mint ti is írtátok AKKOR az ember másképp tervezi a szűkös anyagiak beosztását.
Az azonnali utalást pedig nem értem...miért is van akkor? Amiről igazán szólhatna és értelme lenne a pl.: a családtámogatási ellátásoké: gyers, gyed, ápolási díj, rokkantsági ellátás...családi pótlék. Érthetetlen!
...egységes? Vicces...szabad bankválasztás van. Az MKB-nek pont ez volt a csábereje, hogy egyedüliként jóváírta a pénteken elindított utalásokat, legyen az fizetés vagy ápolási díj, vagy bármely családtámogatási ellátás.
Az viszont hogy egy soros közleményben sem volt hajlandó ezt tudatni azokkala akinek a pénzéből él ez engem igen is felháborít!
Potn a Csányi féle OTP-T hagyatam ott 17 évután, mert meguntam, hogy a pofátlan havi számlavezetési díjat stb...
Én abban biztos vagyok hogy tudtukra fogom adni, vagy személyesen a bankban vagy írok. Tényelg itt tartunk hogy egy ilyen fontos lényegi változtatást az ügyfeleit kihagyva szhüntet meg a MKB?
.....NAGYON PIPA VAGYOK!
Sziasztok!
Ma már nem lesz akkor az Mkb bankosoknak? Mióta volt a Budapest bankos beolvadás azóta....