Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
A takarékosok ne várják ma csak hétfőn. !
Joreggelt mindenkinek kapot fhb valaki cspt
Sziasztok,Citibank,negkaptam a gyest es a csaladit.
Fhb bankosok ha valaki kap jelezze kérem köszönöm
Szép napot :)
Jó reggelt! Szeged MKB-számlán a csp.
Otp jóváír hétfőn,100%,mindent oda kapok,nem egyszer kaptam meg hétfőn reggel a pénteki utalásokat.
Jo reggelt èn is erstés vagyok most néztem a netbankomat de semmi majd csak hétfön tóvábbi szép napot
posta bankos fhb ugyan olyan mint a simma fhb bank mert én posta bankot választottam de fhb bankhoz tartozik az is.
Ha véletlenül lesz jovairasod akkor létszives jelezdKöszi.
Szia NEM majd hétfőn tudod levenni
Jó reggelt tudja valaki hogy Erste bank jóváírt ma.
Nem érdemes.volt hogy szombat délután került a szamlamra
Ők jóvá írnak csak vagy ki kell várni.eddig mindig megkaptam szombaton a pépénteki utalásokat.
Kb 7 éve vagyok fhbs.eleinte nem tudtam hogy szombaton jóvá írnak.Csak itt olvastam hogy igen.azóta nekem mindig megérkezik a pénteki utalás.
De majd látjuk.
Sziasztok otpn lesz hétfőn jóváírás.
én nem ojan régen váltottam fhb re elötte budapest bankos voltam még igy szombaton nem kaptam családit azért nem tudom mikor kell ilyenkor meg nézni de ha valakinek meg jönne irjon már ide aki fhb-s
8 előtt szerintem nem is érdemes nézni
Nagykanizsa MKB rajta a csalàdi!
Ugy ertetem
Pontositok h ha mar elutaltak akkor mindegyik banknak kene jovairni nem csak ennek a 3 nak
Es ezt nem megbantasbol mondom csak en igy tartanam logikusnak h akkor mar mindegyik bank irja jova
van hogy hétköznap 6 orakkor rajta van de már volt hogy 5 kor láttam a net bankomon de lehet hogy most késöbb lesz mert szombat van.
Fhbs vagyok volt már hogy a pénteki utalást 10-14 óra között írta jóvá a bank szombaton.
A bankot tegnap kérdeztem jóvá írnak szombaton.csak ki kell várni.
Netbankon nem látom a családi én se.
De nekem amúgy is 7 után szokott rajta lenni.
Egyszerre utaltak mindenkinek... csak éppen ez a 3 bank Szombaton is jóváír. A többi meg nem..
Korán van még. FHB 7 óra előtt nem sokkal szokott lenni hétköznap is..
Mindenkinek egyszerubb lenne ha nem kulon utalnanak hanem mindenkinek egyidoben nem az hogy valamelyik bank elutalja a penzt es a tobbiek meg csak hetfoig varjanak ra ha mar utalnak akkor mindenkinek
En szerintem
jo reggelt.Szerintem az fhb bank se fog most jová irni sajnos mert még semmi nincs a kártyámon net bankon néztem
Budapest Bank nem ír jóvá szombaton..
Citibank, MKB és FHB csak.. ahogy én tudom.
Joreggelt
Akkor ezzek szerint csak a Mkb bank irta jová a csaladit mert a Budapest bank meg nem
További ajánlott fórumok: