Most már csak azon bosszankodom,hogy miért nem a teljes hozamot fizetik ki.Miért kell az inflációval csökkenteni,hiszen az infláció miatt az árak növekedtek,tehát ha a teljes hozamot kapnám,az annyit érne,mint amit utalnak.Így viszont amit utalnak az csak a harmadát éri.
Sziasztok! Hát nálunk elég szar a helyzet. a Férjem 12 év alatt befizetett 2.5 milliót és nem kap vissza semmit!!!! Állítólag azért mert klaszikus portfólióban van. Én 176.000 ezres befizetésre 14.000 ft-ot kapok vissza! Én is klasszikusban vagyok, ugyanugy volt kitöltve minden ugyanakkor léptünk, azzal a külömbséggel, hogy a férjem már 12 éve dolgozik.Ez a frankó Allianz!!!!! Valaki más is járt így???
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.