Mikor jelez a teszt? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem most 7 hónapos a kislányom .Teszteltem én is és még a várható mensi elött 2 csíkos volt a tesztem. Viszont, érdekes mert az orvosom akkor még Uh-n sem látott semmit csak meg volt vastagodva a méh nyálkahártyája. A mensi elmaradás után már látszott is valami . Már 7 hónapos a kis tündérem.
Igen,ilyen is van.meg olyan is aki terhesség alatt menstruál,vagy nem mutatja ki a teszt,vagy gyógyszer mellett lesz terhes.Ezért idegeskedik az ember mindig,aztán már a stressztől késik a menzesz,van hányinger.Velem sokszor előfordult már ,kitudja hány tesztet "fogyasztottam" el már életemben,aztán mégis csak egyszer voltam terhes,(szándékosan:))s azt a kimaradás után két nappal kimutatta a teszt.
Akkor mikor csinálsz újabb tesztet?
Szia!
Köszönöm a választ,ha már kedden nem leszek "beteg" akkor megyek el a nődokihoz,nem halogatom,mert kitudja ugye,valami okból fáj a cicim meg reggelente hányingerem van kicsit.Nekem is volt barna folyásom 2-3 napig mielött megjött volna.Azt nem tudtam h az is jele lehet terhességnek.
Szia!
Én sem hiszem, hogy terhes lennél, biztos a hormonok miatt van. Jobb ha reggel csinálsz tesztet, mert akkor koncentráltabb a vizelet.
Én amikor terhes lettem a teszt nem mutatta azt egyértelműen hogy terhes vagyok, pedig 2* megcsináltam. De a menzeszem sem jött meg, így elmentem dokihoz és 4 hetes terhes voltam. Kérdeztem a dokitól, hogy miért nem mutatta ki a teszt egyértelműen - azt mondta hogy a HCG koncentráció még nem volt akkora.
Szia!
Ha a teszt is negatív,szerintem nem lehetsz terhes,ilyenkor már ki kellene mutatni bármelyik tesztnek,ha terhes lennél.
szia!
Én is valószinűnek tartom h. inkább még csak most rendeződik a menzeszed.Főleg ha szoptatsz is akkor biztos bezavar az is,nem?
Azt én is szeretném tudni mennyire biztosak a tesztek,és mikortól mutatja ki ha pozitiv,ilyenkor nem tud mást tenni az ember mint mikor rájön a pánik elrohan a gyógyszertárba tesztért,én is ezt teszem háromnaponta.
Szerintem menj el orvoshoz, h ő mit mond.
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni, lehetek e terhes ha 2 hete hányingerem van(nem állandóan)és fájnak a melleim, viszont a menstruációm is megjött időben (tegnap)eddig már 3 tesztet is csináltam de negativ lett(az utolsó tesztet kedd reggel csináltam, ma péntek van).
Elöre is köszi a válaszokat.
2 hónapja szültem, azóta egyszer (vagy kétszer) megjött, május 18-29-ig tartott, majd június 6-9-ig. Utóbbira azt gondoltam, rendes menstruáció, hiszen görcsölt a hasam, de most elbizonytalanodtam, mert olvastam az ún. beágyazódásos vérzésről, ami barna színű, nekem is rózsaszínes-barnás volt és gyenge. Tegnap (június 18) csináltam egy tesztet (Lily gyorsteszt, elvileg elég megbízható) napközben, de negatív lett. Mostanában hányingerem van és émelygek, szédülök. Ezeket a vizsgaidőszaknak tudtam be, de a férjem elültette a bogarat a fülemben, ezért teszteltem.
Szerintetek csináljak még tesztet? És ha igen, mikor? Vagy a napközbeni negatívnak hihetek és megnyugodhatok?
További ajánlott fórumok:
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- Terhességi tesztekről - kinek mikor mutatta ki a babát, volt-e gyengébb minőségű teszt negatív, stb.
- Peteérés után a legkorábban mikor mutathatja ki a legérzékenyebb teszt, ha várandós vagyok?
- Ha nem jelez pozitívat a terhességi teszt, miért vannak terhességi tüneteim?