Mikor a férfi még egy férfit akar bevonni a szeretkezésbe... (beszélgetés)
Furcsának tartom, de nem megalázó a szitu!
És ahogy gondolom, nem neki lenne csak jó, mert szét lennék kényeztetve! :)
Egyetértek veled!
Sokat tudunk változni pár év alatt is...
Tudnék mesélni...egyébként szerintem pont a bújhat meg emögött, hogy igenis szereti a párját...mert megbízik benne...
Szerintem a jó szex változatos...ja és közel a 40-hez sosem voltam prűd...és sok Nő nem is meri felvállalni vágyait!
saját véleményem úgy általánosságokban.
De nem szólok le másokat érte, egyzserűen ilyen vagyok. Nem tudok, és nem is akarok változni.
Na de térjünk vissza a kérdésre. :)
Figyelj!
Kb 10 éve azt mondták, diszkós leszek, buli stb. Nem jött be. Hidd el, egy ember nem vátozik meg drasztikusan.
Én konzervatív elveket vallok, ezen nem változtattam soha, nem is fogok. Most nem a magam 21 éve a lényeg. Ezt fogom mondani 40 évesen is. Most is bulizhatnék, pasizhanék, eszembe sincs. Egy kapcsolatom volt eddig, az is 4 évig tartott. Nem vagyok könnyűvérű.
Ebben egyetértek. Számomra is érdekes lenne, hogy nem akar kisajátítani, és valószínűleg rendesen megkérdőjeleznám a szerelmét, érzelmeit.
Én itt pont ezért különválasztottam az érzelmeket és a testi vágyakat. És ezért is kérdeztem, hogy milyen szoros kapcsolatban van a párjával Ágica, mert ez nem derült ki a számomra.
Nem vagyok kapcsolatban! Két kapcsolatom volt eddig, és szenvedtem tőlük! Mindig Én alkalmazkodtam és sokat tűrtem! Hűséges típus vagyok...az utóbbi kapcsolatomban az utolsó fél évet szex nélkül töltöttem!
Tehát nem vagyok csapongó!
Nem vagyunk együtt a pasival... csak sokat beszélgetünk és tetszik nekem és én akartam tudni, hogy miért van még egyedül, miért nem állapodott meg!
Én nem akarok tartós kapcsolatot...még nem!
Neharagudj de szerintem ez a pasi nem szeret mert ha valaki szeret valakit akkor félti hogy elveszti,de leirottakból szarik rá csak neki legyen egy jó estéje.
Te meg lealázódsz...
Milyenek vagyunk mi nők 30 felett? Prűdek? Vagy már nem kívánjuk mindennap vagy többesben?
Áááá..hülyeség....én mindennap kufircolok a férjemmel és 30 vagyok:-))
Naná, nem a szendvicspóz a legjobb ebben..
Szóval régóta vagytok együtt?
Biztos. Ez azért nem általános. Én is ismerek 30-as nőket, szóba sem jöhetne náluk. Nálam sem, mert Eperke stílusú vagyok, az hidd el, mindegy hány éves vagy, nem fordul 180 fokot. :)
Vérmérséklet kérdése, nem koré.
Na!
Nehogy összekapjatok már ezen!
Feltettem egy kérdést, mert érdekeltek a válaszok!
A vélemények eltérőek, amire számítottam is. Fogadjuk el, h a másik nem ért egyet velünk, ne akarjunk meggyőzni senkit a saját véleményünkről!
Kérlek benneteket tartsuk tiszteletben, azt amit a másik ír!
Nem történt még semmi és én nagyon díjazom, hogy elmondta, ezt a fajta vágyát!
Nem mondtam, h belemegyek, de azt sem, h nem!
A szendvics póz nem izgat...
További ajánlott fórumok:
- Úristen!Nős férfit szeretek!!!!
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- "Szerezz magadnak olyan férfit, aki már elkelt! Igazi férfiak, igazi kihívás!"
- Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit?
- A férfiakat valóban izgatja a szeretkezés közbeni sivalkodás, vagy csak a nők egy része hiszi ezt?;)
- Vajon miért nem akar egy férfi szeretkezni a párjával?