Mikor a férfi még egy férfit akar bevonni a szeretkezésbe... (beszélgetés)
Finomithatok egy kicsit?:)
A szeretkezés nálam érzelemmel együtt járó dolog. Hogy szerelem lesz-e belőle, vagy benne vagy nyakig, néha nem elválasztható-de érzés/kötődés/szimpátia kell.
A szexhez semmi ilyen nem kell. Ezért -ilyen értelemben- én szexmentes vagyok;)Ha ez a nemnormalitás, én vállalom:)
Ha valaki nem teszi szét a lábát bárkinek, az már hihetetlen?
Na ez vicc.
Bizony, hogy jó.
Szép is lenne, ha valaki az ő korában nem ilyen gondolatokkal állna az élet előtt.
Nem rosszak amiket ő gondol és érez szeritnem sem, duplaannyi idősen így érzek magam is, de van már annyi tapasztalatom, hogy nem mondom, hogy soha és nem nézek ferde szemmel arra, aki másként érez és gondolkodik.
Nincs etalon, mindenki úgy éljen, ahogy neki jó és ne sértsen ezzel másokat.
Miért? A párom is konzervatív volt, hála a jó istennek. Mi ebben a csoda?
Szerinted az normális, hogy a párod félre k_r, már párdon?!
Szerintem semmi baj nincs a korával,van egy határozott elképzelése a dologról és kitart mellette.Ez így helyes.Határozott jellem ez már látszik,rádadásul totál kultúráltan válaszolgat ,ami itt nem mondható el mindenkiről.
Ebből is látszik,nem mindig a kor számít,hiába 30-as valaki ha alpári..
Figyeljetek, ne vitatkozatok!
Vannak könnyű vérű nők, és olyanok, aki nem azok, ennyi az egész. Fogadjuk el.
Mit nem értek?
Igen van vad, mindent elsöprő szeretkezés, de én azt sem hívom b.szásnak...
Érti Ő, nyugi. Én is, csak más elvek élnek bennünk.
De ez nem vita. Mindenki éljen úgy, ahogy neki és az értékrendjének megfelel, nekem mindegy.
most bocsi hogy a koroddal jövök, de nem tudom masnak betudni. azert mondod mert nincs gyereked. (legalabbis gyanitom hogy meg nincs) Ez a szeretet akkra hogy egy ilyet is el birsz viselni. nem mondom hogy egyböl, de biztos hogy megbirkoznal vele.
persze, nehez ezt elfogadni, de szerinted jobb lenne kitagadni, többet nem latni, nem beszelni vele mint szepen megbekelni vele?
Számomra a szex a szerelemmel együtt jár...
Talán ezért gondolom én így. Nem baj, ha más máshogy gondolja, de nemhogy már én, vagy mi akik így gondolkodunk legyünk a "Nem normálisok".
Nem akarlak gúnyolni, dehogyis! Félre ne érts! A korodat azért emelem ki, mert még nagyon tapasztalatlan vagy e téren, és most még inkább álmodozol, mint élsz. Ez nem baj, sőt ilyen korban jó is, de még nagyon sokat fogsz változni, fejben és testben is.
Na akkor tényleg térjünk vissza... :))
amugy en nem beszelek ellenetek, inkabb csak egy kicsit mas velemenyen vagyok.
Amugy en sem engednek be a hitevesi agyunkba - vagy akar hova ;) - meg egy nöt, vagy pasit.
További ajánlott fórumok:
- Úristen!Nős férfit szeretek!!!!
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- "Szerezz magadnak olyan férfit, aki már elkelt! Igazi férfiak, igazi kihívás!"
- Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit?
- A férfiakat valóban izgatja a szeretkezés közbeni sivalkodás, vagy csak a nők egy része hiszi ezt?;)
- Vajon miért nem akar egy férfi szeretkezni a párjával?