Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
nem mindenkinél jön meg közben, egyéne válogatja, de ha már elkezdted szedni a következő levelet, akkor szedd is végig.
Különben marad fél levél bogyós amivel nem tudsz mit kezdeni..
szia én éppen most tolom el , vagyis szeretném :(
a 21 tabi után nem hagytam szünetet szedem tovább most a 8 - szemnél tartók, de annak ellenére, hogy nem hagytam szünetet és folytatom a következő levelet, minden reggel fáj a hasam és vérezgetek, (kicsit ).
most a 11 szem -ig szedem és utána tartók 7-napos szünetet, igy eltolom igazság szerint két héttel, mivel augusztus 7-én megyek nyaralni, pont meg jött volna, így most akkor még csak a levél közepénél fogok tartani, de ha akkor is igy vérezgetek, akkor ez nem jó erre a célra , hogy tovább szedjük a tabit,ha úgy is meg jön :(
Sziasztok.
Én több év után most hagytam abba a Belara szedését, mert nekem x évente mindig váltanom kell, hozzászokik a szervezetem,vagy mi, de közti vérzésem van. Egyébként semmi baj ezzel a fogamzásgátlóval.
Viszont most egy vadi újat kaptam, Zoely a neve, a fura, hogy 28 napos, kombinált fog. gátló. Viszont a tájékoztatóban olvastam, hogy milyen esetekben ellenjavalt a kombinált szedése (a Belara ugye nem az), és közte van az angina pectoris (mellkas-fájdalom), amim viszont van. A doki sem kérdezte, hogy van-e valami betegségem, és nekem sem jutott eszembe mondani. Monofázisos tablettánál nem írják kizáró oknak.
Irassak fel újat? Mert nem igazán szeretném, ha pl szívroham lenne a vége.
Sziasztok!
3 éve és 7 hónapja szedem a Belarát.
Nekem eddig nagyon bevált, csak az elején volt vele annyi problémám, hogy az 1. hónapban végig véreztem.
Februárban fordult velem először elő, hogy ugyan megjött rendes időpontban , de "csak" 2 napig volt meg, és kevés is volt.A következő hónaptól megjött megint rendesen, "megszokott" mennyiségben, de ebben a hónapban megint megjött rendes időben, de megint nagyon kevés van.(a betétbe alig megy vmi..., de ha wc-re megyek, akkor jelentkezik, rendes piros vérzés)Bocsi,a hülye fogalmazásért! :)Normális ha néha előfordul ilyen? Nekem se minden hónapban ugyanolyan a vérzésem, van mikor több van mikor kevesebb, de ezzel a két alkalommal fordult elő velem, hogy jóval kevesebb volt a megszokottnál.
sziasztok :)
nekem olyan kérdésem lenne,hogy azt lehet-e hogy valahogy eltolni a mensturációt? ezt úgy értem, hogy pl vasárnap (júl.1-jén) elkezdem szedni az új levelet az ugye júl.21-re elfogy és utána jön a hét napos szünet és meg fog jönni.. és ezt eltolni valahogy! remélem érti valaki hogy mire gondolok :) fontos lenne ezt tudnom! :) előre is köszi a választ :)
Szia! 9 évig szedtem fogamzásgátlót, 4 évig Belarát, és nekem is is 2-3 napig tartott, akkor is nagyon gyenge volt. Most hagytam abba a gyógyszert, azóta egyszer már megjött, és szintén rövid ideig tartott és gyenge volt.
Egyébként több ismerősöm is, akik gyógyszert szednek ugyan ezekről a tapasztalatokról számolt be, függetlenül attól, hogy Belarát vagy más fogamzásgátlót szednek.
sziasztok.
szerintetek normális h a menzeszem 2-3 napig tart és akkor is gyenge? (én is a belarát szedem most tartom a szünetet a 3.levél után ) előre is köszi a válaszokat :)
értem:S
sajnos nem tudok segíteni, de talán nincsen semmi baj, mondjuk nekem sem mindig ugyanakkor jön meg van hogy 3 nap után de volt hogy 5..lehet neked bezavart ez az újabb gyógyszer, és nincsen semmi baj.
Ha nagyon aggódsz kérdezd meg az orvosod.
Sziasztok.
4 honapja szedem a Belarát, és mult honapban nem hagytam szünetet, de a szedése közben megjött (2 hete), a doki adott mellé egy norcolut nevü gyogyszert,hogy szedjem addig még a Belarát. De semmi egyebet nem mondott rola, és most van a 7 napos szünetem, de nemjött meg... szerintetek ez normális vagy van okom félni,hogy esetleg baj van? :$
persze, csak elég kicsi rá az esély:))
de most ez tényleg komoly kérdés?:)
sziasztok!
lassan 2 éve szedek belarát, és az a kérdésem lenne, hogy ha odafigyelek minden szemre és beszedem és a barátom elmegy bennem attól lehet baj?:)
További ajánlott fórumok:
- Létezik, hogy a belara fogamzásgátló szedésétől szörnyű hányingerem legyen? Már a 2. nap, miután elkezdtem szedni?
- A Belara fogamzásgátló okozhat fejfájást, hangulatingadozást?
- Mi a tapasztalatotok a Gracial nevű fogamzásgátlóról?
- Nem tudja esetleg valaki, hogy a Belara fogamzásgátló most melyik patikában a legolcsóbb Pesten?
- Belara fogamzásgátló után Rezia!
- Belara fogamzásgátló és a laktóz-monohidrat