Miért zavar ilyen sokakat a nyilvános szoptatás? (beszélgetés)
Nyilvan ezzel kezdtem, amit irsz. Napokig, hetekig, szamtalanszor. Nem segitett.
Egyebkent amit irsz, az jo, es nagyon gyakran be is valik. Peldaul a durva csapkodasnal, amikor utott minket, alkalmaztam ugyanezt a modszert, hogy lefogtam, hogy nem szabad, es megsimogattam, hogy "edes!". Par het alatt leszokott rola. De sajnos az istenverte konnektorral nem mukodott a modszer :(
Mas otlet?
huuuu, na ne mar....
leirtak elottem mar.
neked csak kezracsapassal megya dolog????
Honnan tudod, hogy mi ártott? DDD
Engem nem vertek, bántottak, de Apu 1x " ringatott " a babakocsiban, közben a keresztapámmal beszélt a meccsről, és csak bőgök, bőgök, hát a földön voltam, ők meg észre sem vették.
Anyu jött, hogy mióta sír már ez a gyerek.
Na! Lehet, akkor történt valami!DDD
Itthon nekunk is van. De nem lesz mindig mindenhol, ahova megy. Ha megszokja, hogy szabad a konnektort piszkalni, akkor is piszkal(hat)ja, amikor nincs benne dugo.
En inkabb nem kockaztatok, ha valasztahok a kezrecsapas vagy a gyerekem halala kozott.
De egyebkent varom az alternativakat.
ezt miert kene elmagyarazni?
egyszeruen fizikailag kell megakadalyozni, hogy az aram megusse, hogy rugdalja a hasadat.
Van konnektorba dugható védő lap.
Filléres téma én azt használtam.
Jo, akkor aruld mar el kerlek, nem kotozkodesbol, hanem komolyan erdekel, hogy egy egy-masfel evesnek hogyan magyarazol el elvont dolgokat. Mert azt, hogy a kandallo sut, ha eg benne a tuz, egyevesen is villamgyorsan felfogta, nem is volt ezzel gond. Kozeledve erezte, hogy meleg, egyre melegebb, nem hulye a gyerek se.
De az aram, amit senem lat, senem hall, senem erez, megis eletveszelyes? Millioszor elmondtam neki, hogy "sut!" (mert azt tudja, mit jelent), de elfelejti, mert nem erzi a veszelyt jelzo homersekletet.
Vagy olyant peldaul, hogy ne rugdossa izombol a hasamat, mert terhes vagyok, es elvetelhetek (ez meg regebben volt). Szoval kifejezetten az absztrakt "nem szabad"-okra gondolok.
De nem kell aggódnom ilyesmiért ő a nagyszája miatt az intőket gyüjti nem a pofonokat :)) Na most támadhattok drágák! :DD Biztos valami összeférhetetlen gyereket nevelek váááá! :DD
Különben nem. Jó tanuló,okos és kedves fiú ,de sajnos vagy sem olyan nagypofájú mint az anyja :DDD
Csak mi panaszkodni sem mertunk...
Es az is altalanos volt nalunk, hogy a tesitanar vegigtapogatta a lanyokat.
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Nyilvános szoptatás: Illendő vagy sem?
- Szájak mozgásban, avagy szoptatás nyilvános helyen
- Nyilvános szoptatás
- Sokakat zavar az elpirulás! Újabban van egy műtét: Endoszkopikus mellkasi szimpatektómia. Ti alá mernétek vetni magatokat?
- Ha bezavar a cumi a szoptatásba