Miért tünt el a háttere a naplómnak? (tudásbázis)
hát nem tom, írtam a moderátornak, most visszajöttem és most visszajött a napló fejlécem
Öröm és boldogság :D
Sziasztok!
Tegnap este volt valami gebasz a rendszerrel, vagy csak fejleszteni akartak és nem sikerült.
Minden naplóbejegyzésemet vagy 6szor mentettem el, mire sikerült, mindig kidobott az oldal, pedig minden más netes cucc jól működött.
Aztán volt, hogy a dominó sem jött be, meg olyan is, hogy naplóírásnál felül volt a szövegablakom, és alatta volt a fejléc és a többi.
Lehet, hogy nem állt helyre teljesen a rendszer?
Esetleg azt megpbóbálhatjáhok, hogy kimásoljátok a kódokat Worldbe vagy a jegyzettömbe, elmentitek az üres lapot, majd szépen visszapakoltok mindent. Hátha segít...
szia
nekem is eltűnt a fejlécből a vonalzók, szöveg, minden, de ha szerkeszteni akarom látszik a html kód de mégsem jelenik meg semmi
írtam már a moderátornak
További ajánlott fórumok:
- Miért lett kevesebb olvasója a naplómnak?
- HELP! Megpróbáltam beállítani egy hátteret a naplómnak, de eltűnt a napló
- Szeretnék a naplómnak hátteret, de nem akármilyet! Tudnál segíteni?:)
- Betettem a naplómba egy hátteret, de az oldal valamiért kettévágja.Szerintetek miért?
- Képszerkesztőt keresek, olyat ahol az eredeti hátteret el tudom tüntetni és másikat tudok rakni helyette, akár keretet is.Tud valaki ilyet?
- Tud nekem valaki segíteni? A naplómba akartam új hátteret rakni és eltünt a napló bejegyzés, csak ez a szines háttér látszik!