Miért történhetett így? (beszélgetés)
Persze,én akkorát buktam már, hogy hihetetlen :))
Én elég tudatlan amolyan nehéz felfogású ember lévén kérdezném tőled ó mester:Mivel buktatom magam?? :DDDDDD
Köszönöm a segitséget-hisz önmagad buktatod, úgy, hogy nekem meg sem kell mozdulnom:)
További szép délutánt:D
Én már látom a kezeit és a lábait szanaszét heverni :DDDD
De ez attól lehet hogy szóbaállt veled, és inkább széthullott mint hogy tovább chateljen veled.
hát persze-és, hogy ebből az előadásodból mennyi az igaz-aztmindketten tudjuk:)
Kezdesz totálisan széthullani-mindennek ára van, én mindig mondtam:)
De te nem a véleményedet mondod el, hanem szerencsétlen topiknyitót elhordtad mindennek csak embernek nem.
És ha valaki jön és kikéri magának, akkor nekimész, és addig kötsz belé, amíg önszántából ott nem hagyja a fórumot.Mi ebbe a jó?
Pontosan erről beszélek.
Személyeskedsz,hazudsz,meghazudtolsz mindenkit,kiforgatod a hsz-eket,és képtelen vagy ítélkezés,becsmérlés,személyeskedés nélkül objektív véleményt alkotni.
Ne akard ,hogy soroljam a példákat ,mert estig nem végeznék.
Ha nem a témához szólsz hozzá,hanem a hozzászólókat minősítgeted akkor kénytelen leszek megszegni a szavam,és még csak lelkiismeret furdalásom sem lesz miatta,mert ez már nekem is sok.
Engem köpködhetsz bátran,de amit itt művelsz másokkal is azt nem fogom hagyni.
Mondd nem véletlen hogy te vagy az aki szembenáll 10 másikkal?Nem veszed észre azt hogy milyen a viselkedésed?Most nem akarlak bántani, de miért kell másokat piszkálnod, mert ellened vannak?Nem tudom mi az ami nem stimmel, de ez nem normális.Azt már észrevettem hogy ha érvelnek, te támadásnak veszed, és vérig sértődsz.És azt hiszed hogy mindenki szemét csak te nem.
Van neked önkritikád?Sokan felsoroltuk hogy miért vagy kissé ellenszenves.És ahelyett hogy magadba néznél, és elgondolkoznál rajta, hogy lehet van benne valami, szóban nekiugrasz az embereknek.Szerintem jobb ha kiregizel,mert ezzel a fajta gondolkodással el fognak üldözni,és nem hinném hogy neked ez jó.Ha pedig nem tanulsz belőle, és újra regizel akkor viszont beteg vagy.Sajna....
Te engem honnan ismersz, hogy megitélhesd azt hogy én milyen vagyok?Mi ez a "pont te?"
Miből vonod le ezt a következtetést?Talán te vagy a másik énem?A titkos?Vagy a testvérem, az anyám?
Én sem értem miről folyik a vita.
Kisnarancsot sem értem, de azt sem miért olyan ellenszenvesek vele időnként.
Egyáltalán hol van Tyna?
A vallásszabadságról már ne is beszéljünk.
Ennyit erről.
Ajaj
Ez most kezd nekem túl női lenni!
Na mentem!
Sziasztok
Pontosan.
_Ezt úőle kéne megkérdezni, hogy miért is jó neki így fórumozni(több reggel egy fórumban), majd amikor nem tetszik neki a reagálás, akkor kitiltani a másik embert, aki elmondja a véáleményét:)
A miértet te is és ébn is nagyon jól tudjuk.
Nem én vagyok a fórumgazda barátnője, sem a fórumgazda, sem a moderator-hanem ti.
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Mi történhetett valójában?
- Rímbe forgatott történet, csak rögtönözve történhet.
- Kutyások, szerintetek hogy történhet az, hogy a saját gazdáját megtámadja a kutya?
- Peteérés előtt három nappal történhet fogantatás?
- Szerintetek mi történhetett?