Miért tépi szét a mosogép a ruhákat? (tudásbázis)
Én is összekapcsoltam öket, de mosás közben szétmentek.
Cserélni kell a gumit... Na, az remek! :(
El nem tudom képzelni, hogy gyárilag miért volt az a gumi-kiszögellés; mire szolgálhatott (azon kívül, hogy fennakadjanak benne a ruhák).
Ancsa írta, hogy a Whirlpool hajlamos néha be is gyulladni... Hát, nem egy jó márka, annyi szent.
Ha a tarsoly engedné, Mielet vagy Boscht vennék (potom 1000€)...
Én összekapcsolom a kapcsokat, eddig nem történt "baleset".
Akkor a gumit cserélni kell.
Viszont azt szeretem, mikor csak a sötéteknél felejtődik bent zsebkendő..
:DD
Nekünk Whirpool van, úgy látszik rosszul tippeltem.
De a márkaszervizestől hallottam, hogy ez a fajta imádja megrágcsálni a ruhát.
A melltartóba egy kb. 5cm-es, (felvett állapotban) függöleges lyuk dörzsölödött; a zsáknak pedig az oldala lyukadt, rongyolódott ki.
Korábban én is mosózsák nélkül mostam a melltartókat, de a kapcsok beleakadtak más ruhákba és kárt tettek bennük, a vállpántok pedig össze-vissza csavarodtak, ill. összegabalyodtak más cuccokkal.
A dob ép. Ma viszont a gumijából ma letört / leszakadt egy eredetileg kiálló darabka. Gyanúm szerint abban akadt fel a "csomag". Ott most lyuk van!... :-O
Mosózsák nélkül mosom a melltartókat, eddig nem szakadtak szét. Hol szakadt el a zsák, illetve a melltartód?
A mosógép dobja ép?
Akkor én még csak hallgassak a tönkrement cicitartómmal! :)
"Enyhítö körülmény", hogy ezt a gépet sosem kellett javíttatni. Az alkalmankénti ruhaszaggatást leszámítva remekül funkcionál.
Köszi, hogy leírtad :)
Meg a többieknek is akik leírták!
Nekem Fagor van, mióta eljötem a szülői háztól, és nagyon meg vagyok elégedve vele. És ez még az első gépem, nagyjából 8 éves.
Pedig azt hittem, elég ócska márka, de így ezek után, előre köszönök már majd a mosógépemnek az tutti!!!
Gorenje WA 50100.
Nem egy csúcskategória, de azért elvárom, hogy legalább épségben kerüljenek elö a motyók belöle.
azt légyszi áruld el , milyen márka a mosógép, mert olyat bizti nem veszek.
Ilyennel még nem találkoztam, de sajnálom, gyökér egy mosógép az tény!!!!
Immáron másodszor jártam úgy, hogy tisztán ugyan, de szétszaggatva vettem ki egy ruhadarabot a mosógépböl. Mosózsákba tettem a melltartóimat. A gép egyszercsak furán zuhogni kezdett... De az igazán kellemetlen meglepetés a ruhák kivételekor ért: a mosózsák és egy melltartó szétszakadva... :( A gép ajtajának gumitömítéséböl pedig letört, leszakadt egy darab.
Miért történhetett ez?
Nekem is szétszedi, szerintem ugyan azt a márkát használjuk.
Az enyém szerencsére válogatós, mert csak az ágyneműt szereti.