Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Miért nem vesznek fel a munkáltatók? fórum

Miért nem vesznek fel a munkáltatók? (beszélgetős fórum)


1 2 3
25. Miss Angel (válaszként erre: 24. - F.suzy)
2018. jan. 3. 13:05

engem sem naplopásra neveltek,sőt,itthon ülnöm is nehéz,mert nekem is kell az elfoglaltság.

megértelek.csak azért irtam,hogy ne borulj ki ,mert lehet hogy nem néhány hétig kell próbálkoznod még,hanem több hónapot-sajna ez a gyakoribb....de ne így legyen.

24. f.suzy
2018. jan. 3. 13:00
Nem vagyok még kiborulva, csupán arról van szó h nem naplopasra neveltek a szüleim. Számomra fontos h anyagilag biztonságban legyek és ne függjek senkitől, meg a paromtol se. Haszontalannak érzem magam. Ennyi.
23. Miss Angel (válaszként erre: 4. - Kleeri)
2018. jan. 3. 12:59
van,ahol azt se olyan egyszerű találni-sőt,semmit.
22. f.suzy
2018. jan. 3. 12:57
Bp
21. f.suzy
2018. jan. 3. 12:55
Válaszoltok...
20. f.suzy
2018. jan. 3. 12:55

Úgy gondolom nincsenek nagy elvarasaim. Voltam már pár interjún, csak nem olyan rossz az önéletrajzom.

Pénzem nincs, h segítséget kérjek pedig megtenném. Köszy h válaszolok. 😄

19. Miss Angel (válaszként erre: 1. - F.suzy)
2018. jan. 3. 12:54

szia

nem akarom elvenni a kedvedet,de PÁR interjúval a hátad mögött én még nem borulnék ennyire ki,nem tudom pl melyik régióban laksz,de van,ahol fokozottan nehéz munkát találni-szinte bármilyet,ilyen az enyém is-és szinte biztos hogy még lesz pár hasonló interjúd,ahol nem fogod érdekelni a munkáltatót.

most mondhatnám én is azt,h nem feltétlen benned van a hiba,de az ember ezt több elutasítás után már kevéssé tudja elhinni magáról.ÉN voltam olyan helyzetben,hogy ÉVEKIG nem találtam munkát 5 iskolával/az alapsulikat nem beleszámolva/,aztán fizikai munkát vállaltam,keményet,nő létemre,mert ember itt arra kell én meg dolgozni akartam.

megértelek hogy ki vagy borulva és csökken az önbizalmad,teljesen átérzem..de én a helyedben nem csak 1 területen keresgélnék-bár erröl sem tudok semmit ,milyen poziciokat pályázol meg-és igyekeznék minél lelkesebbnek és határozottabbnak tűnni,ha zavarba jössz és hebegsz -habogsz ,az egy nagy bukta:mindenhol!

ezt fejleszd vhogy és kitartás!! és ha még egy ideig nem jön össze,arra is készülj fel és ne keseredj el a végsőkig,sok sikert.

18. f.suzy
2018. jan. 3. 12:53

Azzal kezdeném, h ne úgy gondoljátok az izgulàst, h dadogok meg nem tudom kimondani a nevem. Egy idő után megnyugszom, de látszik rajtam. Sajnos ez meggàtol h eladjam magam, amit sose tudtam.

Középiskolai érettségim van, mellette postás és valutapénztáros, felsőfokú OKJ marketing és logisztikai végzettségem. Németül el tudok társalogni.

Az is gond, h eddig olyan munkahelyeim voltak, ahol egy makszemnyit se fejlődtem. H legyek erre büszke?

Olyan melót keresek, ahol fejlődhetek, ahol változatos munkát végezhetek és ne minimálbért fizessenek.

17. kleeri
2018. jan. 3. 12:43
ez is érdekes, mert ha túl határozott vagy az sem jó, ha meg kicsit szerényebb az se
16. Smirnoff (válaszként erre: 6. - F.suzy)
2018. jan. 3. 12:38
Elwg sokat elarul az emberrol, hogy adja elo magat. Nem tudom, milyen munkakorokre palyaztal, de ha olyan, hogy sok emberrel sokfele kell egyeztetni egesz nap, nem csoda, h nem vesznek fel olyat, aki zavarba jon mar attol is, ha megkerdezik a nevet meg higy jol dolgozott eddig.
15. kleeri
2018. jan. 3. 12:27
volt olyan ahol megkérdezték amikor a fizetés jött szóba, hogy szó szerint így hangzott "mennyire taksálja magát", na ez is egy jó kérdés, ha keveset mondasz, akkor azt mondják nincs önbizalmad, ha sokat akkor azért nem vagy jó mert nem tudnak annyit fizetni
14. kleeri (válaszként erre: 8. - Ikebana3)
2018. jan. 3. 12:21
igen már úgy is jártam
13. Ikebana3 (válaszként erre: 4. - Kleeri)
2018. jan. 3. 12:20

Valóban nem könnyű a mai világban elhelyezkedni. Anno ha végzett valaki, elment oda, ahol majd dolgozni szeretett volna és felvették, mert kötelező foglalkoztatás volt. De ha valami miatt mégsem vették föl, segítettek keresni megfelelő helyet.

Ma központilag senkit sem érdekel, hogy friss tudással mihez fog tudni kezdeni magával egy fiatal?! Sajnos ez a fajta gondolkodás nem vezet jóra, mert nagyon sokan mennek el az országból és azok 90%-a nem jön vissza.

12. Ikebana3 (válaszként erre: 11. - Ikebana3)
2018. jan. 3. 12:15
Úgy értem, ha nem tudsz azonnal meggyőző választ adni.
11. Ikebana3 (válaszként erre: 6. - F.suzy)
2018. jan. 3. 12:13
Van, ahol az is érdekli őket, hogy mit tudsz róluk. Ezért ahová behívnak, érdemes tájékozódni. Mivel foglalkoznak, elérhető adatok, valamilyen szinten voltál-e már velük kapcsolatban (üzleti vagy egyéb)esetleg összehasonlítást kérnek tőled, hogy a többi hasonló céghez képest hogyan ítéled meg őket. Kérdezhetik azt is, miért éppen őhozzájuk akarsz menni vagy te saját magad hogyan ítéled meg - miért éppen te lennél a megfelelő ember arra a posztra? Ezek nem egyszerűen megválaszolható kérdések és ha váratlanul érnek, abból is sok mindent leszűrhet egy pályáztató.
10. syria (válaszként erre: 6. - F.suzy)
2018. jan. 3. 12:08
Valószínűleg az lehet a hiba, hogy nem tudod magad hitelesen fejbólintójánosnak bemutatni.
9. gribedli*** (válaszként erre: 1. - F.suzy)
2018. jan. 3. 12:07
Ne add fel! A jó életrajz, a tapasztalat, jó végzettség sem mindig garancia, ha pl sokan jelentkeztek arra a helyre. Szerintem az interjút sem kell készpénznek venni. Olyan ez, hogy muszáj elmenni, de tudd, hogy rajtad kívül még meghallgatnak vagy 60 embert vagy ki tudja hányat. Ne úgy vedd, hogy valamit nem jól csinàlsz, légy kitartó, áldozz rá pár hónapot, meg fogod találni azt, ahol te kellesz:)
8. Ikebana3 (válaszként erre: 4. - Kleeri)
2018. jan. 3. 12:07
A komoly önéletrajz diplomát sejtet, de a takarításhoz sem vennének fel, mert arra túlképzett vagy. Sajnos ilyen a rendszer.
7. Ikebana3 (válaszként erre: 1. - F.suzy)
2018. jan. 3. 12:05

Átlagosan 2 hónap kell ahhoz, hogy valaki megfelelő munkát találjon.Van amikor több. De akkor is számtalan helyre pályázni kell. Gyakran vissza sem hívnak, de ha igen, az sem 100%, ahogy tapasztaltad is. Ha bejelentkeztél és regisztráltak, mellette érdemes minden követ megmozgatni megállás nélkül keresni.

Nem írtad milyen végzettséged van. De vannak telített területek, ahová bekerülni max. valamilyen patrónus által lehet. Ne legyél türelmetlen. A 2-3 hét még semmi. Folyamatosan keress. Ha pedig egy bizonyos cég vagy állás nagyon kellene, érdemes újra és újra beadni a pályázatod, egyszer majdcsak behívnak. :)

2018. jan. 3. 12:03

Tudnék munkát találni, de ragaszkodom ahhoz most amit szeretnék. Annyi idő lesz amennyi lesz. Vannak alkalmi munkáim néha,merf nem tudok otthon megülni.

Általában olyan interjúim vannak, ahol hárman vannak. Vagy azzal kezdődik h meséljek magamról vagy a céget mutatják be. Szóval eléggé sablonos. Sajnos izgulni szoktam, nem tehetek róla de még a mai napig is és úgy gondolom ezért nem jutok előbbre. Magamról utalok beszélni, plusz feleslegesnek tartom h végig menjünk az önéletrajzomon. Dolgozni akarok nem az erényeimet ecsetelni. Felesleges köröket futunk, úgy gondolom. Volt ahol egy órát, volt ahol negyed órát voltam bent. Volt h tesztet kaptam aznap, röpke 120-150 percet vett volna igénybe. Vicc az egész. Logisztika/Szállítmányozás területen szeretnék elhelyezkedni.

5. bjudit55 (válaszként erre: 2. - Tumbo)
2018. jan. 3. 11:54
na én meg azt gondoltam fiatalabb vagy nálam. :)
2018. jan. 3. 11:54
Fiatal nyugdíjas vagyok,az elmúlt évben anyagi okok miatt szerettem volna elhelyezkedni. Több interjún voltam bár ez nekem újdonság. Minden munkáltatónál megjegyezték hogy komoly önéletrajzom van, még sem vettek fel sehova. Ha elmennék esetleg takarítónőnek, vagy üzletbe árufeltöltőnek akkor talán nagyobb esélyem lenne.
2018. jan. 3. 11:47
Már annyi mindent figyelnek egy ilyen interjún, hogy nehéz lenne megmondani a pontos okát. Hogy zajlik egy ilyen meghallgatás a te esetedben? Tudsz esetleg konkrét történetet mesélni? Mert, ha igen, akkor azt ki tudjuk "elemezni" esetleg.
2018. jan. 3. 11:31
attól függ,milyen végzettséged van,beszélsz-e valamilyen nyelvet.én a gimnáziumi érettségimmel,a könyvelői tanfolyamokkal nem mennék sokra 66 évesen. meg nem is akarok dolgozni,elég volt.
2018. jan. 3. 11:17
Sziasztok. Jelenleg állást keresek, kb 2-3 hete. Pár interjúval a hátam mögött még mindig nem vettek fel. Persze nem jelentkezek akárhova, tudom mivel szeretnék foglalkozni. Talán bennem van a hiba? Várom hasonló cipőben lévők jelentkezését vagy akik tudnak hasznos tanácsot adni.
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook