Miért nem vállalod Önmagad? Miért "titkos" az adatlapod? (beszélgetés)
Szia kicsi babsykám.
Jól vagytok? Millió puszi. Tika
Mert akik akarnak egy normális baráti hangot megütni, azok megtalálnak más módon.
De vannak itt bunkó beképzelt, nagyképű alakok, akiktől nem szeretek megjegyzéseket kapni.
Először én is mindent kitettem, a véleményemet is.
De mára elfogyott a türelmem. Akit érdekel valami, kérdezzen.
mert pasik akartak ismerkedni velem.
azért is jöttem át erre a női portálra, mert itt ennek kevés az esélye, így gondoltam...
volt fotóm, általában minden helyen felfedtem magam, de már úgy gondolom, hogy senkinek semmi köze hozzá, hogy ki vagyok.
így jobban érzem magam.
Én vállaltam,mikor ide regisztráltam.
Minden rajta volt az adatlapomon.
De folyamatosan kaptam nem kívánt e-mailokat,és ezért töröltem.
A teljes nevem oda van írva, csak "rejtjelezve"(lásd az e-mail címemet).
A vezeték nevemet és a kereszt nevemet is többször leírtam már különböző fórumokon.
Igazad van, persze.
Ugyanezt már megtettük néhányan az Rtl Klub Barátok közt fórumán. De itt egyből meg lehet nézni a fizimiskáját annak aki vállalja.
Felhívtam a figyelmem magadra az első mondatoddal és utánad kémkedtem! Nem bántam meg! Szépek vagytok!
Az inkognitóban maradásnak akkor látom értelmét, ha valaki olyan témában ír amit a személyes ismerősei körében szégyellne bevallani. Pl. merészebb szexuális szokások vagy emberi gyarlóságok. Az általad kedvelt témakörökben nem találtam kényest.
Az enyem ugyan nem titkos :D
Nincs mit rejtegetnem, azt hiszem. Nem gondolom, hogy valaki visszaélne/vissza tudna élni az adataimmal, annyira azért az nem egyszerű...ha mégis, akkor lelke rajta!
Gondoltam, hogy nem rám gondoltál, de azért rákérdeztem.
Lehet, hogy az illető sem akart bántani senkit, csak nem a megfelelő megfogalmazást választotta eltérő véleménye kifejezésére. Nem tudom.
Nem rád gondoltam, sőt, teljesen általánosságban gondolom, amit leírtam. Nem is láttam túl sok hozzászólásodat. Azt hiszem, nem lenne szép dolog, ha célozgatnék. Véletlenül persze, hogy megbánthatunk másokat, amit el lehet rendezni, csak ne szándékos legyen.
De ha már itt tartunk: olyan naplót már láttam, ahol az illető beleolvas valaki más naplójába, meg a fórumhozzászólásaiba, és utána leírja, hogy bezzeg nálam, meg bezzeg én... nem árulom el, honnan tudom olyan biztosan, mindez kinek szól, de tudom, és nagyon visszataszítónak találom. Aki más őszintén leírt problémájára, küszködésére így reagál, az nagyon szánalomraméltó ember, még h az ellenkezőjét gondolja is magáról.
Ezzel nem akarom az illetőt megbántani, aki valószínűleg nem is fogja olvasni ezt a hozzászólásomat. Igaz, kicsit offoltam, ha jól belegondolok, mert ez már nem az inkognitóhoz kapcsolódik, hanem olyan kérdés, ami simán az etikus viselkedés témakörébe tartozik.
Egyetértek veled.
Tudsz példát arra, hogy bántottam valakit?
Nem gondolom, hogy ilyesmire akarsz célozni, csak azért kérdezem, hogyha egyszer részeg kábulatomban esetleg előfordult ilyesmi akkor hívd rá fel a figyelmem. Olyan persze előfordult már, hogy olyan volt a véleményem, hogy szomorúságot okoztam vele, dehát ez a fórumok természete.
Csak.
Ki nem állhatom az ilyen kérdéseket
További ajánlott fórumok:
- Tegyél ki te is fotót magadról az adatlapodra!
- Szerintetek igaz ez a Facebookon belül? Nézd meg, ki az a 10 ember aki leggyakrabban nézi az adatlapod
- Hogyan láthatja valaki a Facebookon Ausztráliából az adatlapodat?
- Látni ki nézi a Facebook adatlapod?
- SocialSUN Facebook, nézd meg kik látogatják az adatlapodat!
- Facebook-Kik látták az elmúlt 24h az adatlapodat?