Miért nem puhul a babom a levesben? (tudásbázis)
4. ksmoni
2006. szept. 7. 14:14
Az a gáz,hogy már be is habartam...Így is főzhetem tovább?
3. norahhh
2006. szept. 7. 14:12
Lehet, hogy nagyon öreg, ezeket tovább kell főzni.
2. ksmoni
2006. szept. 7. 14:12
Egy éjszakás áztatás után sem akar megpuhulni a bab(fehér)a levesben.Mit tegyek?
1. ksmoni
2006. szept. 7. 14:11
Miért nem puhul a babom a levesben?
További ajánlott fórumok:
- Első töltött káposztám 1,5 órán keresztül főtt tartaléklángon, de még kemény... fog ez még puhulni? Mennyi kell neki?
- Miért nem puhul a bab?
- Miért puhul meg a kovászosnak eltett uborka?
- Tényleg jobban puhul a levesben a répa, ha csak a főzés vége felé ízesítünk sóval vagy vegetával?
- Káposztaleves diétánál mennyire fontos sokat enni a levesben levő zöldségekből?
- A levesben a zöldbab szálkás lett. Meg tudom menteni még a levest? Ötlet?