Miért nem lennél barátnője egy biszexuális nőnek? (beszélgetés)
Szia!
Nem vagyok előítéletes, tehát a bi-és homoszexuális emberekről is csak akkor alkotok véleményt, miután megismertem, ebből kifolyólag, ha utólag tudnám meg, semmin sem változtatna.
A barátnőd érzéseit sem igazán értem, de nem hiszem, hogy neked ez a szemlélet új, tekintve, hogy neked is van előítéleted egy másik kisebbséggel szemben.
Picur: hááát, az egész család túlzás, mert az egész rokonságom nem tudja, de a közeliek, mint pl. Anyu, tesók, élettársam, legtöbb barátom igen. Szerintem ez nem bűn, és nem olyan dolog, ami miatt le kellene süljön a pofámról a bőr...:) Csak idegesít, hogy sokan ezt gondolják, hogy na, biszex, és annyira nem bír magával, hogy letámadja a kiszemelt illetőt! Ez enyhén szólva is nevetséges! Ez is vérmérséklet függő. Valószínűleg vannak ilyen emberek is, de szerintem a hetero-táborban, homoszexuálisoknál, biszexuálisoknál egyformán! Nem kéne minden szarságot ránk húzni!
Normális párkapcsolatban élek, bár a párom nem fogadja el nemi beállítottságomat féltékenységéből kifolyólag, ezzel azért tudok együtt élni. Rendesen nevelem a gyerekemet, ellátom a napi, heti, havi, évi teendőimet, nem tivornyázok mindenkire ráugorva, hogy na, próbáljon be. Mint már milliószor elmondtam, nem keresem az alkalmat ész nélkül, hogy legyen egy (kettő, három...stb.) nő az életemben! Ha lesz, akkor lesz, ha nem, hát nem. Dühít a beskatulyázás. Tudom magamat, és az érzéseimet annyira kordában tartani, hogy normális életet éljek, és nyújtsam ugyanezt a szeretteimnek. Ja, a barátaim közül pedig nem próbálkoztam be senkivel soha, mert képes vagyok elválasztani a barátságot a szextől, a szerelemtől, meg a barátságtól jóval többet jelentő dolgoktól! Egy az, hogy a barátságot szinte mindig elrontja az efféle szituáció (akár beteljesül a dolog, akár nem), másrészt a barátaim közül egyik se a zsánerem. Feléjük egészen más érzéseket táplál egy ember.
Sziasztok!
Szerintem a letámadás nem valós gond. Ha megtudod, hogy a barátod(barátnőd) bi beállítottságú akkor a barátságotok több egyszerű ismeretségnél. Nem úgy mutatkozunk be, hogy X Y vagyok Z helyen lakom és biszexuális vagyok. Mothertiger, minden csodálatom a tied, hogy az egész családod elött fevállaltad ezt a dolgot.
Az a baj, hogy a biszexuális (és homoszexuális) embereket párosítják minden deviáns viselkedéssel. Mi az hogy "letámadna"? Soha nem támadott le egyetlen ilyen ismerősöm se, és soha nem támadtam le én se senkit! Vagy félreértettem volna valamit?
A heteroszexuális emberek (főként férfiak) "szokása" inkább a letámadás, sokkal gyakrabban előfordulhat ilyen... Pfff!!!
A bi- és homoszexuális párkeresés szerintem ugyanúgy zajlik, mint a heteroszexuális kapcsolatokban. Mindennemű ruhatépés, letámadás és egymásnak esés nélkül. De a heteróknál is van ilyen. Vagy nem? De gondolom az teljesen elfogadható és normális.
Háááá, kicsit dühös vagyok ma, lehet hogy hülyén fejeztem ki magam, vagy megbántottam valakit. Ha így történt, elnézést kérek mindenkitől.
Egyszeruen hihetetlen,hogy ebben a szazadban meg problema a biszexualitas... nem hiszem el...
Nekunk embereknek az a fontos,hogy otthon az agyban a parjaval mit csinal az az ember???? vagy az,hogy hogyan viszonyul hozzank,mint ember... ???
EMBERnek kell lenni,mindegy,hogy homoszexualis,leszbi vagy hetero vki... a homoszexualitas a genekben van,nem mi dontjuk el,hogy azok leszunk-e vagy sem...
:-)))))))))))))))))))))))))9
Hanem a barátod is...:-)
Szerintem ez mindig az egyéntől függ.
Anjelina Jolie nem csak a haverom lehetne...
:)
Mert hiányzik egy alkatrésze:)
Vagy a kérdés nem párkapcsolatra, hanem haveri/baráti kapcsolatra kérdez? Mert akkor semmi gondom nincs vele. Baromira nem foglalkoztat, hogy ki mit csinál otthon a hálószobában és kivel...
Sziasztok!
Sokan fogalom zavarral küzdenek.A bi nem azonos a homoval.Van heteroszexuális, ez a hagyományos vegyes páros. A homoszaxuális és leszbikus a saját neméhez vonzódik. A biszexuális pedig mindkét nemet szereti.
Én a barátaimat a jellemük alapján választom és nem a szexuális beállítottságaik alapján. Szerintem így normális.
További ajánlott fórumok:
- Aki nem tartja cikinek a női biszexualitást és van kedve dumcsizni, azt várom ide!
- Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Hogy van valakinek mindenhonnan barátnője?
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?