Miért nem lennél barátnője egy biszexuális nőnek? (beszélgetés)
Gyöngyszemű, de bizony a heterók is felvonulnak! Csak nem a heteroszexualitás zászlaja alatt, hanem techno-partykon, loveparade-en... Ott aztán találsz mindenfélét: pucér vagy alig-testfestett lányokat, akiknek egészen az epekanyarulatáig belátni, kigyúrt fiúkat egy szál tangában, cowboykalapban vonaglik mind a zenére. Ők is viselkedhetnek önmagukból kifordulva, ital vagy drogok hatása alatt.
Persze ők nem azért vonulnak fel, mert a nemi hovatartozásukat kívánják bemutatni, hanem csak örülnek, a zenét élvezik. De ezt miért nem lehet felöltözve? ;)
Mert ők heterók...:)
Nem a saját vonzalmam miatt fogadom el a homoszexuálisokat/leszbikusokat. Engem egyikőjük sem zavar. Fiatalabb koromban persze furcsa volt egyet-kettőt személyesen ismerni, rendszeresen kidumáltunk róluk feltételezett dolgokat, persze nem negatívan.
Nekem is furcsa, ha két férfi van együtt, de alapvetően nem zavar. Csak ha kérkednek vele, meg visszataszítóan nyilvánulnak meg. Sajnos leginkább róluk ítélik meg az összes homoszexuálist.
Bono: gyerek miatt nekem sem egyszerű, bár három éves létére nem kezelem gyerekként, nem gügyögök neki, azért van amit nem muszáj megtudnia sem most, sem a későbbiekben. A többiek meg nem érdekelnek. Párom lázong miatta, féltékeny. Valaki elfogadja, valaki nem érti, valaki meg ki se nézné belőlem... Érdekes, velem pont fordítva történt: amikor lett volna rá lehetőségem jó 10 évvel ezelőtt, teljesen hidegen hagyott egy nagyon vonzó és tapasztalt lány közeledése, nem is lett belőle semmi. Pasis korszakom volt, talán ez a magyarázat.:)
Tapsi Hapsi: lehet, hogy sokmindent elvárnak, de a legtöbbje elfogadott társadalmilag, nem úgy mint a homoszexualitás. Ez már sokaknak deviancia (a biszexualitással együtt).
Mivel én Spanyolo-ban élek, szinte naponta látok melegeket. Nem zavar, ísmerek is párat.
Egyébként tény, hogy 2 pasira jobban felkapják a fejüket az emberek, mint 2 nöre...
Háááát??? ;)
De ha nem bi, akkor hogy lehet, hogy beindult egy nőre?:o
köszi az ôszinte vàlaszt! Biztos bele fogsz botlani abba akire vàgysz!
Feleségem bàr nem bi, egy buliban teljesen beindult egy noért. De ô nem baràtnôje akart lenni...
Ja, vagy úgy!
Azzal nincs semmi baj.
Nem ékeskedem azzal, hogy félreértettél: attól, hogy biszexuálisnak vallom magam, sajnos nem volt túl sok "nőcis kalandom," bár semmi jónak nem vagyok az elrontója. Egy-két csók volt, meg némi simogatás, de több nem történt...
Azért keresem partnerem, hátha egyszer egymásba botlunk... Mint írtam, kissé válogatós vagyok, meg nem egyszerűek a körülményeim.:P ;)
További ajánlott fórumok:
- Aki nem tartja cikinek a női biszexualitást és van kedve dumcsizni, azt várom ide!
- Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Hogy van valakinek mindenhonnan barátnője?
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?