Miért kiabálnak be minden nőnek a munkások? (beszélgetés)
Valaki fruszti lett mert a társasházfelújításon elemezték orális képességeit,
Sztem erről szól, de ha nő vagy és még egy munkás beszólással sem találkoztál, akkor vagy mindenhova kocsival jársz, vagy drága környéken laksz, persze van még pár érvem :)
Mindenesetre ez a szörnyű dolog létezik, itt él közöttünk:)
Nem is a remek munkás humort cincálja ez a topik.
Remélem azért elképzelhetőnek tartod, hogy néhány sötét oldalon álló is van az építő iparban, ami természetesen nincs összefüggésben azzal, hogy te ott dolgozol.
Én építőiparban dolgozom és tisztelem, becsülöm az összes szakmunkást és segédmunkást, akik mindenféle időjárási körülmények között végzik a dolgukat, ami bizony kemény fizikai munka. Ha "beszólnak" is soha nem rosszindulatból teszik, legfeljebb viccelődésből. Vagy akkor, ha látnak egy kihívóan viselkedő, vagy öltözködő nőt.
A fórum létrehozója vagy dicsekszik, vagy pedig nagyon álszent.
Maximum azokat bánthatom meg, akik vannak annyira elmések, hogy magukra, férjükre, vagy a kanárira veszik a dolgot.
De majd próbálok kevésbé komolyan írni, kicsit merev vagyok.
Na azért a mamiknak nem szoktak ;)
A munkások csak így értékelik az esztétikát:)
Szerintem a szamunkás képzőkbe ez kötelező tárgy,
sőt komoly vizsgarendszerrel kérik számon.
(Persze az eddigi statisztikák szerint egyetlenegyszer osztottak ki négyesnél rosszabb jegyet egy süketnéma ácsnak.)
Mert idióták,..persze itt csak a fütyülgetős, beszólogatosokra gondolok.
És az a vicces ebben, hogy tök mindegy, hogy szép-e az az illető vagy csúnya, a lényeg, hogy nő.
Addig sem kell dolgozniuk és majd ők megmutatják a másiknak,hogy hogyan kell csajozni.
Nem tudom otthon mit szólnának hozzá ha meg tudnák,hogy ők munka közben miket csinálnak?
Ó, hát ahhoz komoly tervezés kell, hogy használják is azt a lapátot:
- meg kell beszélniük, hogy milyen gyorsasággal mélyedjen a lapát a földbe
- mekkora erő kell hozzá
- melyikőjük tömege a legmegfelelőbb a feladatothoz stb.
:D :D :D
További ajánlott fórumok:
- Miért van több esze egy nőnek mint egy pasinak?A nők szeretik a biztos életet a családot.A pasik akkor sem nyugszanak ha minden adott ehhez.
- Egy elvált nőnek már minden mindegy?
- Egy nőnek mindent bírni kell?
- Paget-kór az emlőben- erről minden nőnek tudnia kell!
- Gyermek után járó szabadságot minden évben kell igényelni dolgozó nőnek?
- Amit minden nőnek tudnia illik a mellrákról!