Miért kérdezte a barátomtól? (tudásbázis)
Meg is teszik.
Jó reggelt! 😃
Igen gyerekes férjezett. Érdekes hogy ilyenre van ideje a lánynak, hogy más kapcsolatába vájkál.
Mikor raktok ki közös képet?
De hat az utcán látnak együtt nem?
Mert
Oooo oke
De hat együtt vagytok nem? Akkor mit pletykalnanak
Stb. Amiket írt a páromnak.
Tudjuk, aki férjnél van, az sose kefél félre.
Ja de. :)
Nem fb on éljük a magánéletünk senki se nézze és minket sem érdekel senki nyomora !
Te fiatal lehetsz a fórumondító topikodból gondolva semmit sem értessz , mindent magyarázni kell . Itt nyitják fel többen a szemed úgy néz ki a helyzet .
Egy dolog - ezt úgy értem , hogy mit számít mai világban egyes anyáknak a férj meg a gyerek - attól félrelép ha akar és tud persze , ha van rá vevő . De ezt te látod át jobban nem én innen ismeretlenül . Ne csak dugásra használjon a párod hanem vállaljon fel ha szerelmes . Ha meg nem ne játszon veled . De ha meg neked is így jó akkor hajrá ! Akkor ne kérdezz , bocs , jóindulat volt .
Mindkettőjükkel van gond. A barátod nem akar felvállalni mások előtt? Mert az addig oké, hogy nem akar posztolni, facebook nélkül is van élet Földön. De miért baj, ha meglátnak az utcán együtt? Ki elől és miért titkol téged?
Ha valaki szerelmes, az büszke a szerelmére és meg akarja mutatni a világnak! De mindenesetre nem szégyenkezik, ha meglátják az utcán.
A lánynak meg semmi köze hozzá, ki mikor tesz ki közös fotót.
Vegyél már vissza!
Nem vagyok fi. :DDD
További ajánlott fórumok:
- Mi volt a legnagyobb "butaság", amit kérdeztek tőled, vagy mondtak neked?
- Miért kérdezte meg a barátnőm egyik ismerőse, hogy szeretem-e a nyulat és hogy megtudom-e különböztetni a mókustól?
- Több napja nagyon erősen köhögök, és nem használ semmi, nagyon fáj már a hasam. Ez beindíthatja a szülést? 36. hetes.(Hülyeséget kérdeztem?)
- Nemrég kérdeztem, hogy miért ködösít, most megkaptam a választ. Mi a véleményetek?
- Szerintetek féltékenységből kérdezte?
- Milyen egy igazi, jó barát? "én egy barátomtól nem várok el semmit azon kívül, hogy ne öljön meg, és ne várjon el tőlem semmit" Szerintetek?