Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté (beszélgetés)
köszi
igyekszem kibontakozni:)
olvastam, hogy megjártad a csajokkal
sajnálom:(
de hidd el nem minden nő olyan:)
én is
vajon mid csöpögött Csaba?
na jó csak vicc
egyedül vagyok és ilyenkor elszemtelenedem
:)
hihi
kísérleti nyuszi
Meggyes piskótát csinált életébe először próbálta ki és isteni lett.
Komolyan, pedig féltem, hogy milyen lesz :O)))
Hát igen, magunkat is ismerni kell ehhez, de aki már kapcsolatot akar, annak már kéne tudni, hogy ő magam milyen. Jó és rosszt is. És egyet még tudnia kell, ha valaki fel akarja tárni a számunkra már tudott dolgot, akkor hagyni kell, hogy tényleg ő is megismerhessen, ne csak felületesen ismerkedjünk. A felszínesség nem vezet jóra.
Kész sült galambot? Kérd asszonyt, hogy csináljon. De csak az a jó, ami repül...:)))
Megkérdezheted. Ugyanzet.
Tudod, ha ismered a kosokat, akkor még egy fontos tulajdonságot is ismered kellene: Nem hazudnak!
(az igazi kosok) :O)))
Ehhez még hozzá tenném, hogy ha belül el van csúszva valaki és nem teszi rendbe, hogy miért is siklottak ki a korábbi kapcsolatok, akkor ismerkedhet agyba főbe, sajna ugyanaz lesz az eredmény.
De a sült galambbal egyetértek :O)
Annyi vagy amennyit megmutatsz magadból.
Lehet bármilyen vonzó az árú, ha a raktár mélyén porosodik nem lesz rá vevő. A kirakatban a helye, akkor elkel.
Kos gurunk is megjött...:))) Nem ajánlanád fel az agyad az egészségügy részére? :)) Hátha megfejtik eme titokzatos képességeid titkát? :DDD
Tehát te magaddal élsz, akkor már sok mindent értek.:) És ki a fiú és ki a lány? :)
Szerintem arra gondolt, hogy aki létezik, az vonz.
Azaz minden ami van, vonz.
Tuti erre gondolt. :O))
na akkor én most nem ülök itt és nem léétezem..
vicces vagy
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Azok akik kapcsolatban/házasságban élő férfiakat szednek el, miért olyan biztosak benne hogy mellettük örökre kitart a férfi?