Miért ilyen a barátom? (beszélgetés)
Eleinte érzelmileg zsarolt aztán 1x merészelt kezetemelni rám.
Elváltam!
A 3 évedet már eldobtad.
Később megtudod hogy igazam volt!
moncsika, ne legyél butuska, írok neked valamit de figyelj!!!
az emberek 20 év fölött már nem változnak meg csak külsőleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor szenvedj.
Minek a fórum?
Ennyi idősen én is simán elhittem, hogy ez szerelem lehet, de mondjuk nem kellett 3 év, hogy rájöjjek nem az.
És őszintén, ha elkezdesz kételkedni, akkor már te se igazán szereted, hanem valami beteg ragaszkodás ez, félsz az egyedülléttől, kapcsolatfüggőség, megszokás akármi.
A legdurvább: te magad is érzed, hogy ez így nem kóser, mert nem nyitottál volna fórmut ezzel kapcsolatban és mégse lépsz, ha 30 évvel idősebb lennél is azt mondanám, hogy lépj, de így meg még inkább mondom, már így is több időt vesztegettél el erre a zöldség érzelmiszintű emberre....
Ejjh...ide házasság???Most komolyan,MINEK?
Szerintem,tedd össze a kis kacsóidat,hogy nem lett belőle semmi!
Tudom.
Bár a barátom említette 4- hónapja a házasságot, de azóta sincs semmi belőle, de most nem is tudnám ezt megtenni.
Ő meg már egyszer elvált.
Rossz volt, amikor apum bántotta anyukámat, de szerencsére már minden rendben van, megbeszélték.
33 éve házasok. :)
Testvéreimnél az egyik most már boldog, és van 3 kisgyereke, a másik még szomorú és sír, de Neki is vannak gyerekei.
Van még idősebb testvérem,a bátyám, Ő már beszélt a barátommal, de csak azt mondta a bátyámnak, hogy Neki ehhez semmi köze és hagyjon minket békén.
Mondjuk egy időbe vádolt engem, megcsalással, és a haverját akarta megkérni, hogy kövessen engem mindenfele, kikkel találkozok és hova megyek, akkor betegesen féltékeny volt. Pedig semmi oka nem volt rá. Szűzességemet is Vele veszítettem el, nem olyan régen.
Figyi, a legkisebb gond, hogy elzabálja a kajádat. Ezen még lehetne is segíteni.
Hagyd a francba ezt a palit és szakíts.
További ajánlott fórumok:
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Miért kérdezte a barátomtól?
- Szerintetek ez normális? Miért csinálja ezt velem a barátom?
- Miért ilyen a barátom, mit kéne tennem?