Miért ilyen a barátom? (beszélgetés)
:DDD
Várjál! Kihagytad azt, hogy hova a p-csába megy dolgozni, ha nincs fizetése és nem festékes a ruhája?
Mindig is sovány voltam.
Enni meg eszek, nem koplaltatom magam, majd lassan megyek, és ebédelek is.
Nővérem meg 173 cm és 42 kg, és Ő sincs kórházba, bár Neki voltak étkezési problémái.
Most leírom így a fórum alapján összeszedett gondolataim.
1 jó nagy marha vagy hogy ezt hagyod, ez nem szeretet ez vak félelem alapú elfogultság, és félelem az egyedülléttől. másért ilyen piócával nem lennél együtt.
2, a ygerek egy gyökér ha nem veszi ézre hogy milyen szükségleteid vannak, főleg évek alatt..
ha felzabálja a kajád 1x oké, benézte, de ha rendszeresen akkor tesz rád és arra hogy te létezel, önző..
3. Lapát, lapát lapát.. mert ebbe a kapcsolatba hamarosan belebetegszel, szó szerint...!!
Igen, de csak azzal lehet ennyire taplóskodni, aki hagyja. Ha valaki abból táplálkozik, hogy uristen 3 éve együtt vagyunk, mi lesz, ha otthagyom, akkor hiába is akarod rábeszélni... Ő mindig is hagyni fogja, hogy taplóskodjon vele a srác, mert ez is része a mártírimázsnak.
Van az a helyzet, amikor nemhogy elvesztegetett 3 évet nem siratnék, de még 30 évet sem, és lépnék le azonnal! De ha erre egyedül nem jön rá, akkor egyszerűen nincs mit magyarázni neki
Dettó!!
Csatlakozom!
Hát a glutén érzékenység marad ,de picit hízzál.Banyeg mekkora tapló már bocs, 39 kg vagy és felzabálja a dolgaid.....
TEDD LAPÁTRA , TÖBBET ÉRDEMELSZ!
39kg? De ez milyen magassághoz?
Amúgy meg figyelj, felesleges panaszkodni, mi nem mondhatjuk meg a barátodnak, hogy ne egye el előled a kaját, szerintem direkt csinálod, hogy mártírkodsz. Miért nem vagy képes odatenni magad mellé egy kistányérra a te adagodat és kész? Ha ezerszer megcsinálta, akkor csak ismered már ennyire, hogy időben cselekedj, ne utólag siránkozz, hogy megint megette előled a kaját! Legyél észnél és ne vele egyél, hanem még amíg otthon vagy és kész. Milyen már ez, komolyan???Ennyire nem tudod érvényesíteni az akaratodat?
Tudod, aki ilyen példát látott, mert így él a környezete, nem szabad bántani. Még az a szerencse, hogy felvetődött benne, hogy nem jó irányba alakul az élete. Én drukkolok neki, hogy sikerüljön szakítani a családi hagyománnyal, és éljen egy értékes életet a majdani párja mellett.
Akit nem szerettek, vagy nem mutatták neki ki, bizony könnyen eshet abba a hibába, azt tartja természetesnek, gondolja Ő ennyit érdemel.
Ösztökélni kellene inkább, hogy szeresse Önmagát, hogy többet érdemel ennél a sorsnál.
Nem mondom Neki ezt.
Ő is tudja, hogy gluténérzékeny vagyok.
A másik, mivel lisztérzékeny vagyok, ételt rendelni nekem nehezen menne, vagy nem. Itthon meg eszek, és mégis éhes vagyok, mivel 5 év alatt derült ki, gyomortükrözésen voltam, mindenen, és a gyomrom se müködik jól, ezért viszek mindenhova egy kis ételt magammal, és ha ezt megeszik előlem mohó módon, szerintem nem vicces, mert akkor 3 órán át éhezzek?
Így is csak 39 kg vagyok
Így van:)
Csak szójátékoztam :)
Jó ok.
De nehogy így szakíts vele hogy:
Elhagylak mert eleszed előlem az ételt.
További ajánlott fórumok:
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Miért kérdezte a barátomtól?
- Szerintetek ez normális? Miért csinálja ezt velem a barátom?
- Miért ilyen a barátom, mit kéne tennem?