Miért igénytelen egy világos, vagy fehér felső alatt a fekete melltartó? (beszélgetés)
Akkor már inkább egyáltalán ne legyen melltartó. Persze, ha nem átlátszó a felső!
Én is simán hordom a szilikonpántosat. Van pl. egy csónak nyakú felsőm, ahhoz szerintem hülyén nézne ki, ha látszana a pánt. Na meg a nyakbakötős felsők kifejezetten idiótán néznek ki melltartópánttal, ezekhez tényleg csak szilikonos vagy pánt nélküli jó, de azt nem mindenki tud hordani.
Nemtom. Én nem vennék fel barna zoknit fekete nadrághoz, fehér melltartót a fekete felsőmhöz, és fekete melltartót sem fehér felsőhöz. Pont az a baj sztem, hogy mindent megmutatunk magunkból, gyakorlatilag mint a hentesnél a húst. Én jobban szeretek úgy kinézni, hogy kihívás legyen levetkőztetni. De mindenki maga tudja, mit és hogyan szeret, mi fér bele az ízlésébe.
Szerintem semmi baj nincs vele, sőt, nagyon jól néz ki!!! Én azt nevezném igénytelennek, amit pl. ma is láttam a városban: egy duci nő olyan fehér felsőt vett fel, ami hátul "pucér" tehát hátul kilátszottak a "hurkái".. Semmi bajom a ducikkal, de ha szégyellné ezt az a nő, akkor nem rakná ki ennyire a háját.. na ez az ami ÍzLéStElEn.. és nem a fekete melltartó világos felső alatt!!!
Szerintem közönséges. Olyan, mint a fehér zokni fekete szandállal.
Sziasztok!
Nekem 90E vagy 85F meretu melltarto kell. ilyenben szilikonpantos nincs is. Vagy ha van is elegge hulyen nez ki, ahogy a vekony pant bevag. Szoval nem hordok ilyet. Egy fekete melltartom van, es csak fekete bluzhoz hordom. A tobbi melltartom es bugyim csak feher. En igy szoktam meg. Irtozom a szines fehernemuktol.
Szerintem ízlésesebb olyan melltartót választani ami nem üt el, sőt nkább nem is látszik ki a ruha alól.
Ha a melltartómat akarom mutogatni akkor nem veszek fel mást csak azt!
Lehet,hogy ruha sem volt rajtuk?:))
Nem tom, nem voltam ott:-)
De lehet hogy csak sietett, és bugyit sem vett.
:-)
Ezek a csajok:-)
Na most rohadtak,vagy rohantak?:)))))
Vagy rohatak reggel, mint állat melóba:-)
Az talán kicsit durva hogy kurvás, de mindenesetre nekem is megvan a véleményem azokről a nőkről akik DIREKT ilyet vesznek fel. sztem feltünési viszketekségben szenvednek. vagy egyszerűen csak buták.
Lehet hogy szexi, de egy nőnek nem kell mindenhol szexinek lenni. Pl. munkahelyre nem megyünk igy. Sztem egy buliba esetleg elmegy.
Bár én pasi vagyok, de szerintem annak igénytelen, aki annak tartja.
[{[{[A HREF="
[link] TARGET="_blank"]}]}]Kylie Minogue[{[{[/A]}]}] egyik klipjében is fekete melltartó,fehér felső van.Sztem nagyon cool!Igénytelennek én is akkor nevezném,ha koszos lenne az a melltartó.
A nagyon trendi lányom szerint épp ez a "szexi"..., és szerintem is vadító!
Na meg egy-két adag ízlés kérdése is.
Kor, egyéniség és alak kérdése.
Sosem érdekelt a divat, mindig megfigyelem mi a trendi, s csak azt húzom fel belőle, ami nekem is tetszik. Ez alapján alakítom ki a saját stílusomat. Van, amikor kissé egyéni, de nem nagyon fér bele az átlátszó ruhadarab.
A melltartót 3 szoptatás után ajánlott hordani, akármilyen színben. (De olyan jó levenni!!!)
Igen, másokon jól állhatnak dolgok, amik rajtam nem jönnek be. Ezért nem megszólni akarom, aki a fent említett kreációt felveszi, csak az én szenyós stílusomba nem illik bele.:))
Miért lenne igénytelen?Utcai viseletre,vagy a városban sétálni,dolgozni menni stb..Egy fiatal,csinos,karcsú nő,miért ne vehetne fel ilyet?Láttam már és szerintem nagyon édesek ezek a fiatalok ilyen szerelésben.Gondolom színházba nem ezt a stílust válasszák.
Szerintem ,tök jó!
Tokeletesen egyetertek Veled!!:)
Úgy gondolom, hogy nem mindenkin igénytelen. Eddigi életem során eddig egy-két ilyen nőt láttam. A többinél az a kérdés jutott eszembe először: Mennyi egy menet?
Érdekesek a meglátások. szerintem lehet izléses a fehér póló fekete melltartóval. Akinek nagy a melle, mint nekem is (75E), az nem igazán tud szilikon pántot hordani, mivel a jó melltartó fix pántos. Én ilyet hordok, a cserélhetők nem tartják a mellet. Én 8000.- alatt még nem is kaptam jó melltartót. Érdekes nem?
csak úgy jó a dekoltázsom ha a "nyakamba kötöm",de akkor jó!szóval marad a pánt...
Ez a szilikonpánt téma engem is túlhaladt. Nem tudok pánt nélkülit hordani, mert nem jók rám. A rendes pánt meg nagyon látszik, a szilikon csak közelről, és az sokkal rosszabb, ha valakinek hátul kilóg az egész melltartója, mert magasabban van, mint a ruha háta. Na az szilikonból is rémes!
...vállalom hogy igénytelen és divatjamult vagyok...a melltartó szinére szoktam figyelni,szeretem a szineset egyébként is,de a szilikonpántot akkor is használom,és nincs vele bajom...legfeljebb az ízlésemmel:-))
de a legrosszabb mégis csak az, ha a ruházata alapján formálunk véleményt valakiről.
Szerintem az sokkal rosszabb, ha valaki egy fekete felső alá vesz fehér melltartót. Főleg, ha a felső áttetsző is ráadásul..
További ajánlott fórumok: