Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről? (beszélgetés)
Szóval szerinted tiszta! :o)
Szerintem nem. Egy kapcsolat akkor tiszta, ha a kapcsolatban levő két ember érzelmileg, és ami ehhez tartozik, teljesen egymásra figyel, egymás felé van fordulva (neeeeeeeem kifelé tekintget). ;)) Szeeeeeeeeeerintem.... de ugye van a Tide tisztaság és a Tomi szuper - Tomi sztár! ;))
...viszont elvileg egy nő gyengébb (vagy nem is), tehát ha zátonyra fut a házassága, akkor könnyedén kisírja a szemét egy "barát" vállán... aztán ugye elvileg...? ....gyakorlatilag?
Nem tudom.... én abban se nagyon hiszek, hogy a férfiakat valóban szexuálisan beindítja egy "jó nő" (jó mell, jó fenék, hosszú comb) látványa. Ha mégis elég ennyi... hm... mit mondjak. De nem tudom elhinni.... oh édes, drága Naivitááááás! :DD
Hát majd megnézem, hogy mi a felmérés eredménye, csak most mennem kell.
Amúgy nagyon nagy a különbség, de hát szerintem azért ezzel mindenki tisztában van.
Akkor lásdd.
Jobban fogod érteni mi történik :O))))
... nem tudom belekalkulálni, mert az nem a "tiszta lap" körébe tartozik... :o))
Ha valaki úgy megy bele egy házasságba, hogy közben másért dobog a szíve, az ... hm... véleményezzem? ... biztos? Milyen jogon tenném? ;)))
Ebben teljesen igazad van.
A pasiknak is így kellene gondolkodniuk, de a nők könnybben tudnak így gondolkodni, mert sokkal kisebb arényban idítja be sexuálisan őket egy jó pasi látványa.
Lehet ezen filozofálgatni, de ettől még így működik.
A pasik másképp működnek. Biológiailag.
Mégegyszer hangsúlyozom, semmire sem jelent felmentést.
Csak így van
Nem vagyok házasságban, beszélgetek! ;)))
Szóval, így van... ha párkapcsolatban, urambocsá házasságban élek és nem szeretek vagy bármi gond van, nem kell azonnal kifelé fordulni szeeeeeerintem... hanem, igen... lezárás... és aztán tiszta lap.
Kell a tiszta lap ahhoz, hogy ne zavarjon be a következőbe.
De ugye előtte, az hogy amíg kapcsolatban vagyok (vacakban) az egy döntés, hogy nem fordulok félre belőle. :o))
Ezért szenvednek a nők a megcsalástól, mert nem látják világosan a különbséget.
Ami persze senkit nem mentesít semmi alól, csak mivel magukból indulnak ki, így elcsúsznak az ítéletek.
Azt lehet, bár felesleges. Ez nem vita kérdése.
Ezek tények. :O)
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Domináns férfiak - beszélgessünk erről!
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Mit gondolsz erről a hajról férfiakon?
- Bevallom, hogy úgy gondolom, hogy az igazán helyes pasik a hűtlenek!