Miért fél vagy iszonyodik szerintetek nagyon sok ember a pókoktól? (tudásbázis)
Nagynénémet egyszer megcsípte a szemhéján egy (azt hiszem) keresztespók, iszonyúan bedagadt neki, úgy nézett ki, mintha horror filmből lépett volna ki. Anyukám azóta retteg a pókoktól, képes egy egész flakon rovarirtót kifújni egy kaszáspókra.
Én félek a keresztes póktól, nem simogatom, de nem sikoltozom, ha meglátom.
Sőt, én meg sem ölöm, rossz karma.
Kiviszem egy papírlapon a kertbe. Persze be lennék tojva, ha mászna a lábamon... De csak olyantól, amelyik csíp.
Hallottatok arról hogy (nem vicc!)
az ember alvás közben élete során átlag 10 pókot lenyel?
Majdnem lehidaltam mikor olvastam erről:-S
Az én fiam (8 évesen)meg a Tropicariumban simán a kezébe fogta a madárpókot...Brrr...
Jó hogy nem láttam biztosan szörnyet haltam volna.
én is rettenetesen félek tőlük :S Azok a csúnya lábaik, ahogy gyorsan mozognak, szinte kiszámíthatatlanok :S
Ha olyan helyzetben vagyok, h senki nem tudja onnan elvinni, akkor addig várok, amíg el nem megy.(pl. egyszer mikor zuhanyozni készültem és félelmetesen közel lett volna hozzám :S) Még leütni is képtelen vagyok, az a szörnyű recsegés mikor rácsapok... Kiráz a hideg :S
Én is közéjük tartozom-bevallom...
Érdekes,mert sosem bántott pók,legalábbis nem emlékszem rá.Páromat már megcsípte és hetek múlva is sebe volt a csípés helyén.De nekem ez a félelem gyerekkorom óta tart.Pedig nem vagyok "beszari" volt már 2 méteres kígyó is a nyakamba...
Sok állat volt a kezemben...
Viszont a pókok:(((((((((((
Ha meglátok egyet ,főleg egy méretesebb példányt,ledermedek,szorítás van a torkomban és lever a víz...Tipikus pókfóbia:(
Én azért mert a kisfiam allergiás rá.
öljünk meg minden pókot
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Mit lehet tenni, ha az ember nagyon fél a gyerekvállalástól?
- Van itt egy pap vagy egy nagyon hívő ember, aki választ tud adni a kérdésemre?
- Borzasztó, hogy milyen sok szegény ember van! Néha nagyon...
- Van-e olyan ember az életedben, akit nagyon nehezen tudsz kezelni és megnehezíti a mindennapjaidat. Ha igen, hogyan kezeled?
- Használt már valaki mágiát egy másik ember szerelme elnyerésére? Sikerült? Aki ellenzi, vagy csak nem hisz benne NE írjon nagyon kérem!