Miért csinálja ezt a párom? (beszélgetés)
Meg nem tudom megtenni mert megszakad erte a szivem … egesz nap csak itt bogok a munkamat is lemondtam megint …. Borzaszto
Koszonom neked . Igazad van nem tudom sajnos …. Mostis engem hibaztat es persze en sem vagyok tokeletes de nem latja h o mit tett.
Nem szereted csak függsz tőle lelkileg mert teljesen lerombolta az önbecsülésedet. Olvass sokat a nárcisztikus kapcsolatokról, emberekről, hallgass videokat a témában, hogy segítsen a szemed nyitva tartani. Keveset legyél egyedül ha lehet, hogy ne rajta kattogj. Csinálj programokat stb. Újra kell építeni magad. De szerintem menni fog mert nagyon ügyesen elszántad magad tegnap. A legnehezebb részen túl vagy, ennél csak könnyebb lesz. Ja es a legfontosabb, NE KOMUNIKÁLJ VELE. Azzal csak elbizonytalanít, csak még rosszabb lesz.
Dehogy változott. Csak te érzed úgy, mert ezt akarod érezni. Tojni a fejére,és most már tiltsd le minden honnan. Ne érjen el sehol és sehogy. Cserélj zárat,kérj új számot. Tudom kicsit macerás, de megéri majd meglátod.
Most úgy érzed ,hogy nagyon szereted.
Viszont (sajnálom, hogy ezt kell mondanom)fogalmad sincs arról, hogy milyen mikor egy férfi igazán szeret!
Ugyanezt éreztem én is ,de annyira más valóban szeretve és tisztelve lenni.
Erős légy kicsiangyal😘
Egyik hetig nagyon jo hozzam utanna ket napig szornyu…es utanna folytattjk mintha mi sem tortent volna. Kozben meg en belulrol tobkrementem kb es mostmeg nem erti neki foggalma sincs h mi a bajom. Nagyon a padlon vagyok mert szeretem ot!
Igen igqzad van de mar olyan sokat valtozott pedig ….
Ne őt sajnáld hanem magadat hogy hagytad ez így bánjon veled ennyi ideig. Legyszives ha kicsit is szereted es tiszteled magadat került is mindenhonnan hogy ne tudjon manipulálni. Ha egy barátnőddel vagy mondjuk a lànyoddal így bánna valaki, mit mondanál neki? Na azt tedd te is most.
Hazug nárcisztikus disznó.
Neki nincs bűntudata.
Neki kényelmes volt az az élet. Max azért lehet hiány érzete, hogy nincs senki mellette akit lelkileg kínozhat! Neked pedig van női büszkeséged, és kitartásod.
Megis nekem van buntudatom es en szenvedek! Mert sajnalom h igy kikellett tennem .
Neked semmiért nem kell tőle bocsánatot kérni!
Inkább köszönd meg neki hogy,elhuzott a balfenéken és most már tudsz élni. nélküle..!!
Igyekszem eros maradni. De tenyleg buntudatom van es mar bocsanatot is kertem tole amiert elkuldtem , de az a sok fajdalom amit okozott ezert tettem es ezt meg kell ertemie es ne haragudjin ram!
Igen pont ezt irta hogy o nem tett semmi rosszat. O nem ezt erdemelte. O mindennel jobban szeret de most nagyin haragszikram! O mindent meg tett ertem es errunk! Folyamatosan igyekezett hogy nekem jo legyen hogy figyeljen ram stb
Tiltsd mindenhonnan. Ne érjen el. Nagyon fontos, hogy te sem keresd.
Ne írj neki,ne válaszolj. Kezdj új életet. Pont azért ír ilyeneket neked, hogy bűntudatot ébresszen benned. Ha vissza fogadnád,szerinted meg állná szó nélkül? Dehogy!! Még jobban alázna mint eddig. Fejedhez vágná,hogy életképtelen vagy nélküle. A legjobb és egyben legnehezebb lépést már meg tetted! Most már csak jobb lehet!
Látod, már megint rád tolja a dolgot. Hogy neked legyen bűntudatod. Ő bezzeg tökéletesen viselkedett, fogalma sincs mit csinált rosszul.
Olvasd át mindenképp ezt az öt oldalt, mielőtt megfordulna a fejedben, hogy visszafogadod.
Mar nagyon sokat irt h o hogy szeret de nagyon haragszikram! Nem erti hogy miert tettem ezt. Es hogy legyek boldog nelkule. Nekem foggalmam sincs h en mit jelentettem neki stb stb es most belemtette a buntudatot a hianyt
Elhiszem, hogy hiányzik. De ne lépj hátra,ne keresd!! Jobb lesz neked nélküle mostmár élheted a saját életedet. Tervezhetsz, gondolkodhatsz mit szeretnél a jövőben. Nélküle!! Egy darabig még fáj a hiánya de elmúlik majd. Erőss vagy!
De aranyos vagy hogy erdeklodsz … koszonom. Szornyu ejszakam volt … hajnalba sikerult elaludni ugy h dagadtra sirtam a szemeimet … es mar reggel 7 kor felkeltem. Es este 8 tol hajnali 5 ig fogok dolgozni. Megint azt erzem h kezdek elgyengulni… hianyzik…. Sajnalom…. Mintha lassan megbannam h elkuldtem … 😞
Hogy telt az éjszakád?
Ugye rendben volt minden?
Mindenesetre nagyon nem konnyu…. Panikrohamom van ha belegondolok hogy nelkule tovabb 😞😞😞
Igen, érzelmi bántalmazással kezdődött nálunk is.
Te még időben léptél.
(Vagy lehet, hogy később sem bántott volna fizikailag, de az érzelmi is épp elég.)
Huuu sajnalom az durva. Ram soha nem emelte a kezet volt hogy tanyerokat tort es oditott velem de sosem emelte ram a kezet halistennek! Viszont lelkileg teljesen kicsinalt… a kapcsolat elejen rengeteg hazugsag rengeteg megcsalas . Majd megvaltozott es javult ea jo volt minden . Sot tul jo volt! Es most ujra elkezdte az erzelmi bantalmazast csak nem megcsalassal hanem massal.
Muszaj mennem dolgozni mert most voltam nyaralni 1 hete ezen a heten neg antibiotikum kuran voltam ami elegge kiutott es meg raadasul ez is. Ugyhogy holnaptol munka. Hat majd lesz ami lesz . De koszi
Biztos, hogy jó döntést hoztál.
Én hasonló embertől léptem le, csak addigra már voltak gyerekek. A legutolsó csepp a pohárban az volt, amikor fojtogatott... Előtte én is vacilláltam: jó ötlet-e elválni, milyen lesz, hogy lesz utána?
A kívülállók mindig hamarabb látják, aki meg benne van, az reménykedik még, vagy fél a bizonytalantól. Bennem még az is bennem volt, hogy mi van, ha elpereli a gyerekeket.
Utólag látom, hogy ennél jobb döntés csak az lett volna, ha hamarabb meglépem.
Nem tudom, milyen kapcsolatban vagy a háziorvosoddal?
Ha lehet vele beszélni,akkor pár napig írjon ki.
Bár ,szerintem jobb ha emberek között vagy.
A gondolataid is eltereli a munka és a napi rutin.
Aranyos vagy koszonom 🙏🏼 igen ezen gondolkozok hogy vajon most mit kezdjek magammal mert jon az este…. Holnap dolgozni sincs lelkierom bemenni.
További ajánlott fórumok: