Miért csinálja ezt a párom? (beszélgetés)
En inkabb angol zeneker szeretek :) most hallgattam meg Jack Savoretti - breaking the rules ha ismered. Beszelek angolul is kb 70% ban es mindent ertek igy ertem a szoveget es imadom ezt a zenet 🙏🏼
Köszönöm szépen 🥰🩷
Nem vagy egyedül,itt vagyunk!
Szereted a Neotont, és Zoltán Erikát? Én most őket hallgatom.
Olyan szepen fogalmazol! Koszonom 🙏🏼 igyekszem de ahogy ismerem magam sajnos hetekig kepes vagyok szenvedni egyedul es bezarkozni. Legalabb ti vagytok nekem es megtudom osztani koszonom
Igen mar el is kezdte basszus annyira nehez igy h manipulal!
Nem kell ő neked hidd el. Ez egy szívet lelket szét cincáló kapcsolat volt. Ma még fekszel, ma még sírsz. Holnap már kelj fel. Tedd a dolgodat. Hallgass zenét, olvass, nézz valami vidám filmet. Hivd fel a barátnődet, menjetek fagyizni. Biztos rohan hozzád ha hívod. Ne süppedj bele a depresszióba, mert ez egy mérgező kapcsolat volt. Lépj ki a fényre és élj!
Mindent elfog követni hogy visszavedd,,a jó szívedre számít.
Kérlek ne tedd.🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Persze hogy szenvedsz,,ez most normális,,nem jó,,de ez van.
Aztán lassan meggyógyul a lelked.
Igyekszem! Hivott nem vettem fel irt mar nem is valaszolok. De delelott valaszoltan es igazabol csak konnyitett a lelkemen azzal h drogozott es h engem hibaztat es higy en kerjek bocsanatot es akkoe visszajon! Tehat nem latja h mi is tortent itt valojaban! Es akkor semmi valtozas sem lenne
Ezzel rögtön el is hencegett hogy betépett rögtön? Gondolom mondta hogy ez is a te hibád. Nem ő tehet róla hogy a lábacskái oda vitték és a kezecskéje a szájához emelte. Ez mind mind a te hibád…. Esküszöm az ilyen embereket le kéne dobni egy lakatlan szigeten. Csak bántani tudnak másokat. Képtelenek a normális életre. Kártékonyak a társadalomra.
Most sem kéne vele beszélni,ha megtudod állni.
Ne kínozd magad.
Igen koszonom bar es a nap is ugy telt el mint az elmult 3! A nagy semmivel fekszek az agyba es szenvedek!
O egyebkent most azt vagja a fejemhez h mindent megtett ertem! Ez alatt azt erti hogy mar nem csal meg, nem jatszik, es nem drogozik! Majd mikor kozolrem vele h egyebkent ezek alap dolgok… akkor kozolte hogy nala nem! Nala ez nagy dolog! Mert senkiert nem valtozotr igy meg!! Bar en is 3 evig konyorogtem ezekert es probaltam segiteni. Semmi nem segitett csak mikor egyszer fogtam magam es ott hagytam 8 honaprw ! Aztan visszajott 8 honapig minden nap kuldott napi 4 emailt! Mert mindenhol letiltottam! Es ekkor valtoztatott ezeken!
Biztos vagyok abban h nem csinalt semmi ilyesmit! Persze ahogy tegnap elkuldtem egybol drogozni ment. Mar volram csaladallitaso vissont regen igazad van elmegyek! Koszonom
Eltelt egy nap,,kitartottál.
Dícsérd meg magad,,és főleg ne lágyulj el.
Mert messziről is manipulál.
Foglald el magad.
Látod, nem tanult a hibájából. Ha már az első kapcsolatát elcseszte, legalább veled lenne normális.
Igaz a mondás, miszerint kutyából nem lesz szalonna!
Jesszus. Ugye érzed hogy mekkora gond van a fejében. Normális ember nem aszerint szereti vagy nem szereti a gyerekét hogy az anyja iránt mit érez…. Ha szerinted ez nem gáz, akkor a te fejecskédben is gond van. Igen a ti gyereketekkel is ezt csinálta volna…. Adj hálát az égnek, és magadnak hogy megtetted az első lépést hogy megszabadulj tőle. Beteg ez a fickó nem kicsit. Simán lehet amúgy hogy átvert és pl a hangulata függ attól hogy épp mit csinált vagy épp nem csinált aznap. Kizártnak tartom hogy azóta szent életű és se drog se játék. Legfelejebb nem tudsz róla. Keress fel egy kineziologust vagy menj el család állitasra hogy kiderüljön miért vállaltál magadra ilyen embert. Miért akartad őt meg megmenteni, megvàltoztatni. Ezek sajnos ilyen hozott dolgok.
Igen viszont a felesege a vegsokig egyutt akart vele maradni ! Hogy osszetartsa a csaladot. De mar kulon aludtak abszolut nem volt mar koztuk semmi… 2 evig! O eljarkalt bulizni szorakozni csajozni addig a felesege ket gyerekkel otthon. Birzaszto lehetett ezt atelni annak a nonek ! Pedig nem vagyok vele joba de sajnalom.
Érdekes hogy volt már felesége, és még mindig nem tanult a saját fa...gaiból.Gondolom a volt feleség is ezért vált el tőle. Mondja neked,hogy így szeret úgy szeret,közben egy patkány.
Felesegevel a folyamatos megcsalas orditas es bulizas miatt. Mellettem is ezt elkezdte de en leallitottam . Nelkulem nem ment sehova! Velem ezt nem csinalja! A feleseget semmibe nezte meg aztis h terhes v pedig ott van a ket gyerek! Jatekgepezett , drogozott, csavargotr. Nem igazan foglalkozik a gyerekekkel talan mostanaban jobban ahogy kapott tolem egy utolso eselyt kb ket naponta felhivja oket eddig havonta volt. Gyerektartast kb evente 1-2 x volt hajlando fizetni amit enis sokszor mondgam neki h fizesse! Inkabb eljatszottw az a penzt is! Miota eszhez teritettem es nem jatszik azota fizeti a gyerektartast. Minden nap felhibja oket … es most mentunk volna nyaralni 4 en! De igen sokat gondolkoztam azon h ha en szulnek neki akkor vajon velem es az en gyerekemmek is ezt csinalna?!?!? Sot meg is kerdeztem tole azt valaszolta hogy nem mert engem szeret! Viszont a volt feleseget nem szerette mar! Neha amikor el tudja hozni a gyerekeket mert nagyon messze laknak olyankor foglalkozik veluk ellatja oket foz nekik stb viszont a legtobb dolog akkor is ram harul. De mar esen is valtoztatott.
Pedig van hogy napokig azzal buntetett h nem szolt hozzam. Nem adotr szeretetet semmit. Ha en hozza szoltam v probaltam kedves lenni h oldjam a feszultseget kb elutasitotta. Azt vettem eszre h neki nem kell a torodes. Koszonom amit irtal🙏🏼
Igen milyen aprosagnak hangzik pedig milyen nagy dolog! Sajnalom teljesen megertelek elveszi a kedved mindentol es kiol beloled mindent ahogy belolem is . Csak sajnos meg szeretem es jobban szenvedek jelenleg mint akkor amikor erzelmileg bant !
Feleségével miért váltak el? Gyerekekkel törődik?
Nevetséges. Nem így fog szeretni más, hanem jobban. Amiket leírtál alap és az is alap hogy nincsenek a dili napok sem. Persze nehézség mindenhol van, ( ha gyerek van végképp) de nem ilyen és nem így kezelve. Ha lett volna gyerek nem néha lett volna ilyen hanem mindig, mert nem bírta volna elviselni hogy nem csak vele foglalkozol, nem körülötte ugrálsz hanem lefoglal a gyerek. Ő pedig hàtterbe szorult volna és ezt nem viselte volna jól.
Sajnos a férfiak tudnak nagyon hangulatemberek lenni. csak az a baj,hogy nem veszik észre,hogy ezzel megbántanak és kiölik belőled a lelkesedést,törődést
,kedvességet.
Valamelyik nap történt velem,hogy épp pakoltam a mosogatógépbe teljesen bele voltam hajolva,párom odajön mögém..,akkorát ráütött a seggemre,hogy kis híján beborultam a gépbe.
Majd mikor ő kiment cigizni azt utána mentem a kertbe, rápaskoltam egy picit a fenekére ahogy mentem le a lépcsőn ..úgy leordított,hogy “hagyjál már békén a fa@@ságaiddal!!” Aztán megsértődve elment az udvar másik végébe.
Ilyenkor inkább aznap már hozzá sem szólok ha nem muszáj, kerülöm aztán hamarabb lefekszem aludni.
A gond az,ahogy fentebb is írtam,hogy már kb nem tudom mit szabad meg mit nem min sértődik meg vagy miért fog puffogni. Teljesen elrontja az ilyen a kapcsolatot mert napokig,hetekig gondolkodik rajta az ember,hogy “egyáltalán a megfelelő férfival vagyok együtt?”
Hidd el nekem rengeteg ilyen van nekünk is és minden ilyen alkalomnál eszembe jut,hogy az az egyik műszaki boltban milyen helyes pasi van..miért nem azzal vagyok én együtt??
Kezet sosem emelne ram ez tuti! Volt felesege ket gyereke van ot sem bantotta soha es nagyon megveti azokat a ferfiakat akik megutnek egy not! A volt haverjarok kiderult h bantotta a bnojet … soha tobbet nem beszelt vele mert azt mondta hogy neki ilyen barat aki a baratnojet uti nem kell! Es a lanynak is segitettunk elmenni. Ugyhigy szerintem biztos h nem! De igen a lelki rosszabb sokkal! Mert kinoz es faj… se dolgozni se enni nem tudok. Hianyzik a szeretete a torodese . Nagyon rossz
Nem érdemel egyetlen könnycseppet sem. Bántott téged!!! Nem testileg,hanem lelkileg! A lelki fájdalom ezerszer jobban fáj, és ezt most te magad is érzed. De,ha engedsz neki és vissza fogadod milesz, ha kezet emel rád?
Igen tudjak. Ok mar nagyon regota azt mondjak hogy hagyjam mar ott! Pedig szerettek ot nagyon de mikor mar nembirtam es majdnem mindent elmondtam nekik akkor levoltak dobbenve…. Ot sajnalom azert mert sokat valtozott miattam igaz hogy 3 evnyi munkam rament arra h ne drogozzon de vegre mar 1 eve nem drogozott( persze ahogy elkuldtem mar be is szivott ) … sajnalom magamat is mert en vele terveztem az egesz eletemet a jovomet 5 eve csak ot latom csak o kell! Itt van elottem az arca amikor pakol ossze es szomoru az is rossz. Attol felek h majd a jovoben valaha fog e valaki ugy szeretni ahogy o szeretett amikor jo volt hozzam … mert amikor jo volt hozzam es nem vitaztunk akkor kb egesz nap puszilgatotr , simogatott, olelgetett, dicsert, kajat csinalt nekem …. Stb. Persze ez forditva is igy volt. En ha barmikor problemaja volt akar velem v barmibel mindig mondtam h szoljon beszeljunk rola mert ugy neki is konnyebb. Enis ezt vartam vissza . De az 5 ev alatt egyetlen egyszer sikerult leulni beszelgetni az hozott valtozast de nem mindenben sajnis. Jelenleg most is meg akarja oldani a dolgot de en kerjek bocsanatot amit mar amugy megtettem es en mondjam ki hogy igen akarom hogy visszajojjon es igerjem meg h soha tobbet nem kuldom el! En erre azt mondtam neki h ilyen banasmod mellett ezt nem tudnam megigerni es betartani! Es ahelyett h azt mondana h oke jobban odafigyelek h megbeszeljunk mindent es ne remegjek sirjak a fajdalomtol…. Nem erre onkozli h oke ha en nem teszek erte semmit akkor marad o nem fog konyorogni! Mar egyszer megtette tobbet nem!
Azért sajnálod mert elhitette veled hogy ő a jó és ő a szegény. Pedig te magad vagy akit sajnálni kéne, hogy ennyire nem szereted, becsülöd önmagad. Hogy hagytad hogy ezt tegye vele. 😞
Pontosan mit sajnálsz? ( a lényeg hogy átgondold és magadnak válaszolj)
Magadat? A kapcsolatot? Hogy egyedül leszel? Félsz tőle hogy találsz-e mást? Félsz tőle milyen lesz egyedül?
Környezeted, család, barátok tudják már? Mit mondtak?
Hat nehezen tudok kikellni az agybol is sajnis… de a barataim kb egesz nap hivogatnak ami jo de mar kicsit faraszto. Egyik baratom eljott hozzam kirangatott az agybol es kiultunk a parkba 1 orara…. Aztan vissza is fekudtem az agyba. Sajnos nemtudok enni es ket fele antibiotikumot is szedek. Nem vagyok jol se lelkileg sem sehogy. Nem latom ennek a veget h mikor allok talpra … es kicsit onsajnalatnak latszik de nem az …. Ot sajnalom es a kapcsolatunkat.
További ajánlott fórumok: