Miért chatelnek a férfiak más nőkkel, amikor párkapcsolatban vannak? (beszélgetés)
Most akkor mi a helyes? Mert az eggyik ezt írja a másik azt?
Lehet beszélgetni,flörtölni,viccelődni vagy tudom is én mit vagy sem?
Bírom az olyanokat, akik azt sem tudják, hogy miről van szó, de könnyebb a lelküknek, ha beleszólhatnak!
Gratulálok magadhoz! :)
kétlem, hogy bárkinél beválna az, hogy ha a párja félrekacsingat, akkor nehogy szóvá tegye, és legyen bűbáj. valószínűleg eddig sem sugárban hányta le a palit, hanem kedves, figyelmes volt vele, mert szereti. pláne ilyen nem túl hosszú kapcsolatban
ha egy pasi azt feleli arra, miért csinálod ezt, miért van szükséged más nők fűzögetésére, hogy nem tudom, az lapát, mégha fájó szívvel is, mert az egy bunkó selejt, aki nem érzi sem a határokat, sem azt, hogy megbántja a másikat. az élet egyéb dolgaiban is kábé ennyire lehet majd rá számítani
Hányan írtátok neki ne csodálkozzon ha megcsalja?Akkor csinálnia kell neki valamit nem?
Bár az olvasottak alapján nekik ez nem fog már sokáig tartani...
Én nem az észt osztom, csak a véleményedre voltam kíváncsi, hogy bizonyos dolgokat miért gondolsz úgy ahogy. Megmagyarázni persze nem tudod. :(
És nem értem, hogy velem miért lenne probléma?
Mert szeretek viccelődni és nem gyepesedek be?
mert az egy dolog, hogy az ember beszélget más nőkkel, férfiakkal, fura lenne, ha csak a párjával lenne hajlandó egész életében kommunikálnia :)
de a fórumindító elég világosan leírta, az bántja, hogy kiderült, a párja más nőkkel ismerkedik, flörtöl, csetel, és hogy kezelje ezt. erre te felelte, semmi probléma, a te párod is ezt csinálja, és dobja be magát nőként, és nehogy rosszallja a dolgot, mert még visszaveszi a gyűrűt :) nem csoda, ha más kiakadt ezen a jótanácson :))
Itt nem rólam van szó,hanem a fórumindítóról:D
De szerintem,ha valaki te ne oszd az észt:D
Ha mindenki így gondolkodna egy értelmes kapcsolat nem lenne a világon...komolyan ha valaki kapcsolatban van kalitkába kell zárni?Mi is jegyesek vagyunk,sok mindent megéltünk együtt,vannak határok amiket nem lépünk át!Ezt simán el lehet fogadni,simán lehet működtetni egy kapcsolatot!De bizalom kell,és ez nálunk meg van!
Mondjuk az én párom nem ismerkedik,nem flörtöl....régi osztálytársakkal beszél most már...voltak exek is azok már nincsenek...
Tudjuk egymás jelszavait,nincs miről vitatkozni....nem mindenki ugy agyal mint te!
Látom a kérdést. :)
Csak te ezt írtad: "Azért azt jó látni milyen sok a hűséges asszony aki a férje mellett nem beszélget férfiakkal:DD"
Ezért tőled kérdem. :)
Ezt most mért tőlem kérdezed?
Lásd a kérdést.
Vagy az önbizalmát ,JÓ REGGELT! XD
NEM EGY 100-AS ,AZ BIZTOS!;)
További ajánlott fórumok:
- Tanácstalan vagyok a párkapcsolatomban - önző férfiak?
- Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak?
- Mi az igazán jó párkapcsolat titka? A férfiak mit értékelnek a nőben?
- Normális a hatalmas korkülönbség párkapcsolatban?Mindig a jóval idősebb férfiak találnak meg, és már kezd zavarni, nem tudom, mit tegyek....
- 40 éves házasságban élő vagy elvált férfiak írjatok, mi a véleményetek, mi a titka a jó párkapcsolatnak, milyen egy jó feleség!
- Férfiak fura viselkedése... párkapcsolat dilemma