Miért chatelnek a férfiak más nőkkel, amikor párkapcsolatban vannak? (beszélgetés)
a tökéletes kapcsolat és olyan között, amiben nőként, emberként is hülyére vesznek, azért vannak átmenetek :)
más dolog, ha az a probléma, hogy a párod rendetlen, elfelejti a szülinapokat, otthonülős vagy éppen folyton bulizós, nem egy érzelgős, dicsérős, és más az a probléma, hogy más nőkkel ismerkedik melletted. akkor tudomásul kell venned, hogy benne van a pakliban, hogy félrelép, és később nem kell ezen csodálkozni
Teged sem az eszedért fognak ellopni...
En azt a gyurut mar reg a folyoba dobtam volna! Mondjuk nekem van onerzetem es buszkesegem.
dehogy ritka. persze olyan értelemben nem, hogy az ember szokott a barátaival, haverjaival, rokonaival, munkatársaival beszélgetni, neten is :)
de sok felszínes kapcsolat ilyen, amiben a pasi vagy a nő azért tovább ismerkedik, vadászgat, ennyi. nem kell túlkombinálni, hiszen nyilvánvaló. egy kapcsolatban, amiben szereted a másikat, nincs szükséged arra, hogy folyamatosan másokat fűzögess
Talán ,ha jóindulatú vagyok féltékenységet szeretne látni vagy ragaszkodást benned:))
Lehet nagyon megbízhatatlan is,nem ismerem.Így nagyon nehéz véleményt írni:))
buta vagy, ha ezt biztatásnak veszed, ne legyél olyan ostoba, mint ő
az ilyen pasik mindig ezt fogják csinálni, és tovább fognak menni a flörtnél, vagyis tovább is mennek, csak míg le nem buknak, addig a buta nők azt hiszik, hogy nem, ez csak szórakozás. érdekes módon, normál embereknek más a szórakozás, nem a többi nőt fűzögetni
vagy te is ezt csinálod, hogy más pasikkal flörtölsz, ismerkedsz, beszélgetsz? ha te nem csinálod, a párodnak miért van erre szüksége? te mikor tennéd ezt? válaszolja magadnak, és megkapod a választ, miért csinálja a párod
ez a legnagyobb hülyeség, saját magadban keresni a hibát, legyűrni a rossz érzéseket, a féltékenységet, hajtogatni, hogy amíg hozzád jár haza, addig nem számít, és nem foglalkozni a többi nővel, sőt még plusz megtenni mindent, csipkésbugyiban riszálni és hasonló baromságok
egyszerűen fel kell ismerni, hogy az ilyen pasi nem való párkapcsolatra, elengedni és keresni mást. olyat, aki tekintettel van rád, és ugyanazt keresi egy kapcsolatban, szerelemben, mint te
Nekem az a hasznos gondolatom, hogy szakíts a mocsokkal minél hamarabb. Paraszt az ilyen, és nem tisztel semennyire.
Mondjuk pont annyit enged meg magának, amennyit te megengedsz neki.
Egyébként kettőtök közül nem neked kellene kineziológushoz menni.
További ajánlott fórumok:
- Tanácstalan vagyok a párkapcsolatomban - önző férfiak?
- Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak?
- Mi az igazán jó párkapcsolat titka? A férfiak mit értékelnek a nőben?
- Normális a hatalmas korkülönbség párkapcsolatban?Mindig a jóval idősebb férfiak találnak meg, és már kezd zavarni, nem tudom, mit tegyek....
- 40 éves házasságban élő vagy elvált férfiak írjatok, mi a véleményetek, mi a titka a jó párkapcsolatnak, milyen egy jó feleség!
- Férfiak fura viselkedése... párkapcsolat dilemma