Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért chatelnek a férfiak más nőkkel, amikor párkapcsolatban vannak? fórum

Miért chatelnek a férfiak más nőkkel, amikor párkapcsolatban vannak? (beszélgetés)

1 2 3
21. kriszta773 (válaszként erre: 14. - 2aad45af84)
2014. okt. 19. 10:54

a tökéletes kapcsolat és olyan között, amiben nőként, emberként is hülyére vesznek, azért vannak átmenetek :)

más dolog, ha az a probléma, hogy a párod rendetlen, elfelejti a szülinapokat, otthonülős vagy éppen folyton bulizós, nem egy érzelgős, dicsérős, és más az a probléma, hogy más nőkkel ismerkedik melletted. akkor tudomásul kell venned, hogy benne van a pakliban, hogy félrelép, és később nem kell ezen csodálkozni

20. fef1fd74b5 (válaszként erre: 17. - Kriszta773)
2014. okt. 19. 10:54
Lehet ő is a barátaival beszélget:D
19. 993dda84ef (válaszként erre: 15. - Fef1fd74b5)
2014. okt. 19. 10:53
Hát, ha ez valóban így van, az igen szomorú. Azért én továbbra is szeretném hinni, hogy ez legfeljebb a te köreidben működik eképpen és tartják természetesnek.
18. 569a7df0cf (válaszként erre: 5. - F8db0709b8)
2014. okt. 19. 10:49

Teged sem az eszedért fognak ellopni...

En azt a gyurut mar reg a folyoba dobtam volna! Mondjuk nekem van onerzetem es buszkesegem.

17. kriszta773 (válaszként erre: 15. - Fef1fd74b5)
2014. okt. 19. 10:48

dehogy ritka. persze olyan értelemben nem, hogy az ember szokott a barátaival, haverjaival, rokonaival, munkatársaival beszélgetni, neten is :)

de sok felszínes kapcsolat ilyen, amiben a pasi vagy a nő azért tovább ismerkedik, vadászgat, ennyi. nem kell túlkombinálni, hiszen nyilvánvaló. egy kapcsolatban, amiben szereted a másikat, nincs szükséged arra, hogy folyamatosan másokat fűzögess

16. andi6020 (válaszként erre: 15. - Fef1fd74b5)
2014. okt. 19. 10:47
Tényleg? :O
15. fef1fd74b5 (válaszként erre: 12. - Kriszta773)
2014. okt. 19. 10:44
Nagyon ritka az olyan ember aki a párja mellett nem csetel a másik nemmel....
2014. okt. 19. 10:44
igaz. en nem csinalom es ha van is olyan srac akivel tenyleg csak baratok vagyunk, annak se szivesen irok vissza mert buntudatom lesz. na ezen at kell ragni magamban. rossz ezt hallani, de tudom melyen hogy igazatok van. de van olyan hogy tokeletes kapcsolat?
13. szomatikus marker (válaszként erre: 6. - 2aad45af84)
2014. okt. 19. 10:41

Talán ,ha jóindulatú vagyok féltékenységet szeretne látni vagy ragaszkodást benned:))

Lehet nagyon megbízhatatlan is,nem ismerem.Így nagyon nehéz véleményt írni:))

12. kriszta773 (válaszként erre: 10. - Fef1fd74b5)
2014. okt. 19. 10:40
más a beszélgetés, még az életben való flörtölés is, és más idegen nőkkel/pasikkal keresni a kapcsolatot, ismerkedni, megadni számukra az elérhetőségeidet, és folyamatosan fűzögetni, flörtölni, incselkedni.
11. kriszta773 (válaszként erre: 8. - 2aad45af84)
2014. okt. 19. 10:38

buta vagy, ha ezt biztatásnak veszed, ne legyél olyan ostoba, mint ő

az ilyen pasik mindig ezt fogják csinálni, és tovább fognak menni a flörtnél, vagyis tovább is mennek, csak míg le nem buknak, addig a buta nők azt hiszik, hogy nem, ez csak szórakozás. érdekes módon, normál embereknek más a szórakozás, nem a többi nőt fűzögetni

vagy te is ezt csinálod, hogy más pasikkal flörtölsz, ismerkedsz, beszélgetsz? ha te nem csinálod, a párodnak miért van erre szüksége? te mikor tennéd ezt? válaszolja magadnak, és megkapod a választ, miért csinálja a párod

2014. okt. 19. 10:36
Más a beszélgetés és más a megcsalás.Azért azt jó látni milyen sok a hűséges asszony aki a férje mellett nem beszélget férfiakkal:DD
az enyém nem csetel senkivel érdekes módon, mert szeret.
8. 2aad45af84 (válaszként erre: 5. - F8db0709b8)
koszi a biztatast :)
2014. okt. 19. 10:35

ez a legnagyobb hülyeség, saját magadban keresni a hibát, legyűrni a rossz érzéseket, a féltékenységet, hajtogatni, hogy amíg hozzád jár haza, addig nem számít, és nem foglalkozni a többi nővel, sőt még plusz megtenni mindent, csipkésbugyiban riszálni és hasonló baromságok

egyszerűen fel kell ismerni, hogy az ilyen pasi nem való párkapcsolatra, elengedni és keresni mást. olyat, aki tekintettel van rád, és ugyanazt keresi egy kapcsolatban, szerelemben, mint te

6. 2aad45af84 (válaszként erre: 3. - Szomatikus marker)
2014. okt. 19. 10:34
A story-hoz hozza tarozik, hogy nem elunk egyutt. Kulfoldon talalkoztunk, hajon dolgozunk\dolgoztunk mind a ketten. Tervezzuk a kozos jovot. O olasz es voltam mar hozza sokat es o is volt Magyarorszagon. Amikor egyutt vagyunk en nem latok rajta semmit es akkor nem. Amikor beleneztem a telojaba akkor lattam ezeket az uzeneteket. Nem 1-2 lany tobb. Osszevissza a vilagbol.
2014. okt. 19. 10:31
Nem arról van szó,hogy idióta,meg nem biztos....az én párom is ilyen,ezt csinálja....én beszéltem vele,megbeszéltem vele....akik igazán irritálóak voltak,azokkal megszüntette a kapcsolatot,de igazából nem kell vele foglalkozni...mindaddig míg hozzád megy haza...tartsd életben a kapcsolatot ha tényleg szereted,ha vele szeretnél lenni,újíts,lángoltasd fel,randizzatok stb....nálunk ez működik...és erősebb is lett a kapocs köztünk.Ne keseredj el azért,mert beszélget....én is beszélgetek másokkal,szerintem te is...Viszont ha féltékenykedsz,könnyen lekerülhet a gyűrű az ujjadról...
4. andi6020 (válaszként erre: 1. - 2aad45af84)
2014. okt. 19. 10:28

Nekem az a hasznos gondolatom, hogy szakíts a mocsokkal minél hamarabb. Paraszt az ilyen, és nem tisztel semennyire.

Mondjuk pont annyit enged meg magának, amennyit te megengedsz neki.

Egyébként kettőtök közül nem neked kellene kineziológushoz menni.

3. szomatikus marker (válaszként erre: 1. - 2aad45af84)
2014. okt. 19. 10:26
Mikor együtt is vagytok flörtöl ?:)))
2014. okt. 19. 10:21
Az én hasznos gondolatom az, hogy nem kellett volna eljegyezned magad egy ilyen idiótával.
2014. okt. 19. 10:19
Eloszor leirnam az en esetem. 2 eve vagyunk egyutt a parommal. Eljegyeztuk egymast. Tudom, hogy korabbi kapcsolatai bonyolultak voltak es hogy meg is csaltak. Kapcsolatunk elejen telefonjaban lattam, hogy tobb lannyal is chatel, semmit mondo flirtolesek. Eleinte azt gondoltam, hogy kapcsolatunk elejen vagyunk es nem biztos kettonkben, de most hogy eljegyeztuk egymast nagyon is bant, hogy miert csinalja meg mindig. Beszeltunk mar errol. Kerdeztem, hogy miert kell ez neki, hogy en nem vagyok eleg, vagy magaval nincs megelegedve...? Ertelmes valaszt nem kaptam. csak annyit, hogy nem tudja es hogy egy idiota es hogy nem akar elvesziteni, hogy nagyon szeret es velem erzi magat a legjobban. Ezek utan nem tudom mit gondoljak, sokat ragodok ezen. Olvastam sok pozitiv gondolatokrol szolo konyveket, voltam kineziologushoz is, hogy segitsen ezen tullepni, de sajnos ez mindig bennem van es en nem akarok ezzel egyutt elni. Szeretem es o is engem, sok mindent megteszunk egymasert. Kerem, akinek van hasznos gondolata ossza meg velem.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook