Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek? (beszélgetés)
Persze, nem csak az oltozkodes határozza meg valaki stílusát.A beszéde,a viselkedése. Az az üzenet a külvilág felé ,amit ezeken keresztul kozvetit.De fontos az első benyomás, es ebben szerepe van a ruhanak,a kulsonknek.Par másodperc és eldől, hogy szeretnék-e ettől a nőtől többet?
De tudod, hogy egy igazi nő otthonkában is észbontó! És oltozhet dámának is valaki, ha nem az, csak egy ízléstelen ripacsnak fog látszani.
Milyen a más szerelmespár a cégnél? 😵
Milyen cég ez, ami tele van szerelmespárral?
De tényleg.
Ne keverd össze az alkalomhoz illő öltözködést a stílussal.
Én is hol így, hol úgy,alkalomhoz illően,de azon belül a sportosan elegáns áll hozzám a legközelebb.
Az a nő,aki egyik nap dámának, másik nap kamaszlanynak öltözik,az masok szemében érthetetlen lesz.Olyan semmilyen :) Ha követnel egy stílust, akkor az emberek tudnák,hogy mégis kivel állnak szemben.
Én ezt még mindig nem értem. Van neki az a nő. Együtt kajálnak meg kávéznak és még munkán kívül is eljárnak programra de mégsem egy pár? Mert nem olyanok mint más szerelmespár a cégnél. Meg még szemtanúja is vagyok hogy más csajnak udvarol.
Igen ő hozta fel szóba hogy nem kedveli.
Csokit adhatnak csak locsolkodni ne próbáljanak :D
szóba került..... aha, csak úgy véletlenül, mi?
Hát lehet ez a flört de akkor bizony van neki valakije és mellette flörtöl. Ha valóban úgy van ahogy rájöttem a dolgokra.
Én olyan ruhákat hordok amik nekem tetszenek. Nincs olyan stílusom hogy csak nőies és csak magassarkút hordok. Vagy fiús vagy csupa rózsaszín ruhák. De nem vagyok feltűnően öltöző.
Szerintem meg ez szórakozik mindenkivel! Ma váltottam pár üzenetet egy kolléganővel. És szóba került a volt barátnője hogy elutazott vidékre. És pont abba a faluba ahol a pasinak a szülei laknak. És most összeállt bennem a kép hogy a pasival együtt mentek el szóval együtt lehetnek. Vagy nem tudom mi van.
Ne isegesits!!!! Hanyszor mondjuk meg el, hogy azert nem neked integet, meg poenkodik, mert nem akar teged. Keress mar egy veled egy szinten levo pasit!!!
Látod Daisy, ezért jó, ha van stílusa egy nőnek. Úgy nehezebben keverik össze másokkal.
Te mit gondolsz magadról? Neked már kialakult a saját stílusod?
ha azt felelne, hogy erti, akkor mirol szolna tovabbra a forum? :D
biztos jarna vele, ha lefogyna, a homlokara tetovaltatna a nevet, hogy ne tevessze el, ha sutikkel dobalna es a cicireje gondolna mindekozben :D
Mert nem akar Veled járni. Nem Veled akar járni.
Érted?
Az ami zavar hogy nem velem viselkedik úgy. Nekem nem viccelődik meg szivat viccesen ahogy őt.
7. osztályban írtam egy naplót, abban voltak ilyen mondatok...volt egy szerelmem, aki -természetesen- más csaj után futott
És pont így írtam le, hogy a szünetben kivel beszélgetett, kire hogyan nézett, kivel ment ki az udvarra, meg miket csinált.
Érted? 7. osztályban....
Te hány éves is vagy?
Pár napig annyira nem gondoltam erre a csajra és próbáltam levegőnek nézni de az ilyen esetek miatt elromlik a hangulatom.
Én ezt nem bírom elviselni hogy neki mindig mondd valami vicceset meg megszólítgatja. Szinte sosem megy el mellette annélkül hogy ne szóljon hozzá vagy ne mondana neki valamit vagy integessen vagy ilyenek.
Ma álltam a folyosón mert vártam valakit akivel beszélni akartam. És a csaj akinek a csokit adta a pasi, ő pár méterrel odébb pakolászott valamit. És láttam hogy integet valakinek meg mosolyog. Aztán láttam hogy a pasi közeledik és integet meg vigyorog a csajra. Már akkor kezdtem kellemetlenül érezni magam mert rosszul esett hogy neki úgy integet meg vigyorog. Aztán hallottam hogy mondta a pasi neki hogy le fogja őt előzni a fénymásolónál de majd leverheti rajta. A csaj meg elkezdett hangosan nevetni meg mondott neki valami i poént.
Igen ebben igazad lehet hogy én csak egy vagyok a sok kolléganő közül. De ami meg nem annyira rossz hogy az én nevem nagyjából tudja :D Van akiéről fogalma sincsen. De az is igaz hogy ez nem sokat jelent mert mi az hogy szerinte olyan vagyok mint egy másik lány a cégnél.
Köszönöm remélem találok majd olyat. :)
Azért írtad le, mert szeretni és szeretve lenni, a legcsodálatosabb dolog. A szerelmes ember olyan emelkedett hangulatban van, hogy legszívesebben megölelné az egész világot. Szeretné, ha mindenki átélné ezt a csodát,ehhez Mindenkinek joga van!
Ne vedd sértésnek! Ez nem ellened van, a csokis még csak nem is tehet róla. Ez annak a jele, hogy Te a csokisnak csak egy lány vagy a sok közül. Neked azt aFérfit kell megtalálni, akinek Te leszel az egyetlen.Akinek nem esik nehezére megjegyezni a neved, aki nem rest végighallgatni, ha kérdez valamit, aki észreveszi rajtad, ha egy kicsit leült a hangulatod.
Ja, rájöttem miért írtam le! Mert pár év után is szerelmetesen szerelmesek vagyunk, és csak ennyit kívánok neked is, ha tényleg létezel! Ne csokizz, pudingozz, szerelmetezz azzal, aki Igazán Téged lát! (Ha sikerül megtalálni, mert ez a nehéz.)
Én is találkoztam ma apával, váltottam vele pár szót, és a kis piszok tudod mit csinált? Elment dolgozni éjszakára, és ezt minden második héten meg meri csinálni! Ezzel csak az a gondom, hogy nem tudok nélküle aludni, így reggel a mosott sz.r hozzám képest gyönyörűséges! Kávé: mikor hajnalra jár, minden nap 4- kor kelünk, lefőzöm neki-nekünk a kávét, és minden hajnalban meghallgatom: ne kelj fel velem kis hülyém, aludj még, de közben látom a szemén, hogy baromi jó neki és nekem is, hogy együtt kelünk, kávézunk, dumálunk még egy kicsit! Hogy mi a fenének írtam le ezeket? Tudja a fene, de jó hosszúra sikerült! Szép éjszakát nektek, nekem rövidet!
De ma találkoztam a pudingossal de már jó pár napja nem találkoztam vele. És el voltam gondolkodva meg nem voltam ma beszélgetős hangulatomban és csak sziával köszöntem neki aztán haladtam a dolgomra. És megkérdezte hogy mi újság van velem régen látott. És akkor váltottam vele pár mondatot
Lehet hogy azt kellene nekem is de eleinte még viccesen fogtam fel de már sértésnek érzem inkább. Néha úgy hogy csak simán köszönök neki. Néha meg a nevét is hozzá teszem.
További ajánlott fórumok: