Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek? (beszélgetés)
Hát mert nem tudod önmagad adni.
Nem taktikázós lépésekben kell gondolkodni, ez nem sakkverseny :D
Majd egyszer lesz egy olyan pasi, akivel jön minden magától.
A munkahelyeden meg csak a többi csajjal akarsz rivalizálni, hogy ki a jobb nő.
A "jónőség" nem itt kezdődik és nem ezen múlik.
hat az itteni karaktered szerint elobb kotne fel magat barmilyen ferfi, minthogy te fozogesd es vidd agyba a kavet :D :D
a karakteredben meg kedvesseg sincs, csak erdek. megkerdezi allitolag az a pasi, akiert odavagy, hogy nincs-e lefozve kave, es neked eszedbe nem jut azt mondani, hogy szivesen fozok egyet? ugyan mar. munkahelyen az ilyesmi gyakori, nem mindenki tud jo kavet fozni, masnak meg nem nagy kunszt
Az nem baj, ha vesz mosogatógépet,én is számtalan izgalmasabb dolgot el tudok képzelni, mint a mosogatás :)
Egy jó asszony majd megoldja, aFérfi legyen Férfi!Nem házi macska, vagymi házitündér :)
Lehet.
Te meg megint mamlasz voltál.
És a csajra haragszol, nem magadra, pedig azt kéne.
Majd ha magadra fogsz haragudni, hogy mamlasz voltál, akkor legközelebb jobban meggondolod, hogy főzöl-e neki kávét, vagy hagyod, hogy más főzzön :)
Én is főztem már kollégának kedvességből kávét, teát, ő is főzött már nekem. Ugyanígy adtam neki csokit, sütit, gyümölcsöt, máskor ő nekem. Volt, hogy reggelit, vagy ebédet osztottunk még egymással. És ez több (férfi) kollégával és (női) kolléganővel is előfordult oda-vissza.
Sem én nem akartam nyalizni, sem ők, ők sem voltak lusták, meg én sem...
Még a főnök is...Nálunk minden ember ugyanolyan "kolléga", mint bármelyik másik.
Igen, tudom!
Csak nálad gördült tovább a lusta téma, és én folytattam :)
További ajánlott fórumok:
- A férjemre hajt vajon a kolléganője vagy csak barátok?
- Átváltoztatunk! - Új ruha, új frizura, smink ajándékba!
- Felnőtt férfi miért viselkedik így? Velem sokszor rideg, a kolléganőmmel, ha beszél én vagyok a téma
- Mit vennétek egy 28 éves férfinak ajándékba, aki májusban apa lesz?
- Egy férfi miért pirul el, ha beszél egy kolleganőjével? Mit jelenthet ez?
- Miért hazudik a kolleganőm egy férfival kapcsolatban? Történet....