Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Miből vehetem észre, hogy egy férfinek tetszem? (beszélgetés)
Nem azt már ledobta ahogy ránéztem ;) .P
ha látja, hogy érdekled és tetszel neki akkor észre fogod venni, mosolyogj rá, ha visszamosolyog nem pedig fintorog akkor csináld tovább
elkezdi a haját fiszkálni, a szeme sarkából néz, a lábait rakosgatja egymás hegyére hátára
meg ilyenek
attol meg izzadna mint a kutya habár..........?
Csak a többit felejtetted rajta!:DDDDDD
1 kacsintás ...melltartó...2 már a bugyi :DDDD
Aha...a nők annyira rámenősek...:P
:DDDDD
fagyi nem jo mert akkor lehütené
azé a nökön hamarabb észre venni mint a pasikon én a páromra is azt szoktam mondani poker arca van azt a lányon ugy is észre veszed
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mé' hát már vetkőzik is?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja.Látványosan ver a szíve...
Meg...Le se tudja vakarni a mosolyt,ha meglát...Ilyesmi is.:)
Meg azok az ottfelejtett pillák...(már a te pilláidon felejtve...:D)tudod...amolyan ragadós tekintet.:)Egyértelmű...Hívd meg valamire!;)
vagy a szemébe ment egy bogár, nem?
jaj
és ha csak alapból meleg van? :P :DD
Hát...:D
Tekintet...:D
Mosoly...:D
Érintés...:D
Testbeszéd/testtartás...:D
Meg egyéb,ami kapcsolattartás függő még inkább.
Így jó?:)
kacsincs rá hátha vissza kacsint na jo csak kamu amugy ha elpirul mikor ránézel akkor tuti
Azé' én is válaszoltam,nem baj? :)))
Ajj...mindenki "bénázik"?
Hát csak kiderül már "valamiből"...
Lehet!!! :DDDDDD
Nem...nem ilyenre gondoltam...:)
Miből vehetem észre, hogy egy nőnek tetszem ?....erre válaszoljon aki feltette ezt a kérdést ;)
az a gond ahogy egy másik forumon irta hogy a tanára és szerintem csak neki tetszik és szeretné elhitetni magával hogy ö is tetszik a tanárnak
Akkor a kürülmények ellenére,keress egy másik pasit!
jo igaz vannak akik félre értik a jeleket de nem lehet ugy érteni ha valaki ránk mosojog akkor már az ágyba kötnénk ki mi lenne igy csoportos orgia?
Ez igaz,de mindig jó tisztán látni és mindent a helyére rakni,helyén tudni és a helyén kezelni.Bizonyos gesztusok meg nem adnak egyértelmű magyarázatot,csak kérdéseket.
nem értetted félre igazad van attol még hogy kedvesek vagyunk másokkal nem azt jelenti hogy akarunk is valamit
Bocsánat!
Félre értettem, megyek haza!
Szegény Paulával jól kiszúrtunk,elkanyarítottuk a témát az eredeti irányától!!!
Én is kapok és küldök puszi, szívecske jeleket férfiaknak is, de ez nem jelent semmit.
További ajánlott fórumok: