Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miből tudhatom biztosra, hogy tetszem egy srácnak, ha még nem is beszéltünk? fórum

Miből tudhatom biztosra, hogy tetszem egy srácnak, ha még nem is beszéltünk? (beszélgetés)

1 2
26. lapbarna (válaszként erre: 24. - Eb372dea1f)
2017. máj. 28. 07:56

Persze!

[link]

De van több hasonló is.

2017. máj. 28. 06:42
Így visszagondolva, én mindig valami segítséget kértem- "Nem találom a térképet, segíts megkeresni", "Nem tudom megszerelni...", "Kérlek segíts papírrepülőt hajtogatni..." Ilyenek voltak. De ezek nem mondvacsináltak, mert akkor kilóg a lóláb, hanem valós problémák. Szóval nem árt, ha életszagú a helyzet. Ezeket az ember nem előre kitalálja, hanem úgy jönnek maguktól. Vedd egy jó játéknak :-) Nem az a feladat, hogy kiderítsd, tetszel-e neki- ugye miért ne teszenél? Inkább felvenni a kapcsolatot, beszélgetni, közeledni. Jó szórakozást hozzá!
24. eb372dea1f (válaszként erre: 22. - Lapbarna)
2017. máj. 28. 01:38
Esetleg belinkelnéd, légyszíves? Most tettem fel itt kérdést először, de más tanácsokat/tippeket is szívesen elolvasnék. Egyébként meg arra vagyok kíváncsi, hogy amit írtam, az alapján van esély rá, hogy tetszem a srácnak, vagy legalábbis szimpatikus vagyok neki? Ha biztosra tudnám, akkor talán lenne bátorságom kezdeményezni, vagy legalábbis nyitni felé.
2017. máj. 27. 13:25
..idővel Te is rájössz mindenre. Addig is tanulj és figyelj...
22. lapbarna (válaszként erre: 1. - Eb372dea1f)
2017. máj. 27. 13:11

Nekem tiszta deja vu-m van!

Nem volt valami ilyen téma, szinte szóról szóra, hogy tetszik, de félénk, és jaj, mit tegyek...

Friss reg. Hm.

De legyen!

Semmit nem fogsz csinálni, mert félénk vagy.

Ő detto.

Vége.

21. Lonna4 (válaszként erre: 20. - Eb372dea1f)
2017. máj. 27. 12:40
Az ember nem csak azértbeszélget valakivel mert tetszik neki. Nem kell nyelvet lógatni. De sirva könyörgöm ezt a giniben nem csináltátok? Beszélgetni ismerkedni...
2017. máj. 27. 11:41
Szívesen odaülnék pl mellé beszélgetni, de mindig csak a haverjaival van, és eleg furán venné ki magát, ha csak úgy odamennék hozzájuk. Főleg, hogy nem is vagyok biztos benne, hogy tetszem neki. Bár, ha közömbös lennék számára, akkor a nevemet sem tudná, nem igaz? Volt már pedig barátom, de akkor ő kezdeményezett is egyértelműen, én viszont ilyen helyzetben félénk vagyok.
2017. máj. 27. 08:12
Egyszer volt hol nem volt, még az Óperenciás tengeren is túl, élt két ember, akik egy egyetemre jártak. Tetszettek egymásnak, azonban mivel mindketten nagyon félénkek voltak, és nem merték a másikat megszólítani, ezért csak nézték és jelölgették egymást. Így ment ez éveken keresztül, majd megöregedtek és meghaltak.
18. Specially (válaszként erre: 17. - Lonna4)
2017. máj. 27. 08:11
szegény lány utána már nem is akarna vele ismerkedni :D
17. Lonna4 (válaszként erre: 15. - Specially)
2017. máj. 27. 08:06
Hangosan röhögök....mekkora király szöveg☺Amúgy úgy sem lenne rossz.
16. 4213133598 (válaszként erre: 1. - Eb372dea1f)
2017. máj. 27. 07:53

Vannak félénknek tűnő srácok. Azért nem olyan biztos ám, hogy annyira félénk! Ismered a mondást? Alamuszi nyuszi nagyot ugrik.:D Lehet, hogy a látszat ellenére nagy kópé, és éppen tőled várja a kezdeményezést. Legyél vagány! Ezen már ne múljon! Ha neked tényleg bejön, akkor valahogy add tudtára. Nehogy más csapjon le rá!:)

Sokan azt mondják, hogy a pasi dolga kezdeményezni. De miért ne kezdeményezhetne akár a lány? Nehogy már azon múljon a dolog!

Mindenképp inkább az élő kommunikációt választanám a helyedben. Próba cseresznye. Vagy bejön, vagy nem. De ha meg sem próbálod, akkor nem fog összejönni.

Szurkolok.:)

15. Specially (válaszként erre: 13. - Lonna4)
2017. máj. 27. 07:50
azt olvastam elsülne :D :D
14. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Eb372dea1f)
2017. máj. 27. 07:38
Beszélgess vele, mosolyogj rá sűrűn. Légy bátrabb, egyikőtöknek muszáj lenne bátrabbnak lenni;)
13. Lonna4 (válaszként erre: 5. - Specially)
2017. máj. 27. 07:34
Valszeg a srác elesne ülve😋😚😚😚😚
12. Specially (válaszként erre: 11. - Andi6020)
2017. máj. 27. 07:21
Azt látom :)
11. andi6020 (válaszként erre: 8. - Specially)
2017. máj. 27. 07:09
Azt sem tudja mi az.
10. Specially (válaszként erre: 9. - 9c485f67e8)
2017. máj. 27. 06:56

Istenem..olvass már vissza és értelmezd inkább.Egyébként meg az ágyban pajzánnak kell lenni nem? na de nyilván csakis miután megismerte és feleségül vette :D

Gondolod megtenném? ht ha te mondod..még nem próbáltam :D szerencsére sem a lotyók sem a fasunák táborát nem erősítem.

9. 9c485f67e8 (válaszként erre: 8. - Specially)
2017. máj. 27. 06:37
Lehet, hogy te megtennéd; esetleg a lányodnak is ilyen tanácsot adnál?
8. Specially (válaszként erre: 6. - 9c485f67e8)
2017. máj. 27. 06:14
Köszönöm a szép jelzőt neked is jó reggelt :D remek a humorérzékem veled ellentétben :D
2017. máj. 27. 06:11
Szerintem a jegyzet elkérés kategóriájú dolog a legjobb. Pont azért, mert még nem beszéltetek. Biztos ő is elgondolkodik, hogy miért pont tőle kérted el, és esetleg lép, ha lépni akar, ha viszont nem érdekled, akkor sem csináltál semmi "rosszat", amitől mondjuk jövőre kínos lenne egy órára járni.
6. 9c485f67e8 (válaszként erre: 5. - Specially)
2017. máj. 27. 06:08
Hogy lehetsz ilyen útszéliesen közönséges??
5. Specially (válaszként erre: 4. - 31bc25d879)
2017. máj. 27. 05:48
Széles a tárház!Ceruzája végét szopogatva bámulhatná kéjelegve :D
2017. máj. 27. 05:42

Mondanám, hogy ejtsd le előtte a hímzett monogramos csipkés szélű keszkenődet, vagy ájulj el a lábai előtt. Esetleg landoljon a táskád a cipőjére minden kiborulva belőle, hogy a tartalmát közösen tudjátok összeszedni.

Ha ez nem lenne nyerő, akkor én is azt javaslom, hogy kérj segítséget tőle, tanulás, tantárgy, kölcsön jegyzet, könyv, épp nincs nálad toll, notesz írja fel legyen szíves..., ha előtted áll a büfében penderülj oda, hogy vegyen már neked is egy lattét, dupla habbal. Ha van autód, bicajod...húh, valami nem stimmel vele, megnéznéd? A folyosón tolakodj mellé és véletlenül lépj a lábára, majd szerény mosollyal kérj elnézést és az incidens kapcsán kezdeményezz beszélgetést, törjön ki a cipőd sarka és ess neki, majd ő téged kísérve elbicegtek egy padhoz, add a kezébe a cipőt és szépen kérd, hogy csinálja meg, ezzel a kreativitását és az ügyes vagy nem ügyes manuális készségét is ellenőrizheted:)

Aztán van 2 db, mozi, színház, koncert, múzeum, strand, gyógyfürdő jegyed/belépőd...

Lefagyott a mobilod, nem tudod bekapcsolni az ipad-ed.

Vagy elé állsz: van egy jóképű öcsém is, én vagy a ő érdekelne?:) Najóóó, ez hülyeség:)

De ha már ez a bejelölgetésdi...nos, ez megkönnyíti a dolgot, írj rá, küld jelet...

Azért majd írj, hogy mi volt, szeptemberig ne várj, mert erősen játszik, hogy lecsapják a kezedről és/vagy összeszedi a bátorságát egy másik lánynál és kezdeményez.

3. Specially (válaszként erre: 1. - Eb372dea1f)
2017. máj. 27. 05:34

Szerintem nézz rá és mosolyogj,tartsd a szemkontaktust ezt több alkalommal és ha kap egy ilyen pozitív visszajelzést hátha lépni fog.

De ha nem akkor sem olyan nehéz vele elkezdeni beszélgetni ott a suli mint közös téma :) én nem facebookon kezdeném el a közeledést de ha már virtuális világ akkor likolgasd pár fotóját,hogy érezze tetszik neked aztán várd az üzenetet :D

2. Lonna4 (válaszként erre: 1. - Eb372dea1f)
2017. máj. 27. 04:11
Egy kicsit kezdeményezz, hivd meg egy kávéra valami ürügyel. Kérj segitséget pl.Beszélgessetek többet aztán majd alakul. Előre megmondani milesz ebből nem tudja senki. Sok sikert.
2017. máj. 27. 01:55

Az egyetemen van pár közös óránk, és csak mostanában tűnt fel nekem a srác, sokszor azon kapom, hogy bámul engem, majd gyorsan elkapja a tekintetét. Nem beszéltünk még élőben, csak köszönünk egymásnak. Félénk srácnak tűnik, szerintem még barátnője sem volt.

Lehet gyerekesnek fog hangzani, de a múltkor szükségem volt egy kis segítségre az egyik tárgyból, ezért bejelöltem pár embert, hátha valamelyikük majd segít. Bejelöltem a haverját, majd kb fél percre rá ezt a srácot is akartam volna, viszont ő hamarabb bejelölt. Talán szólhatott neki a haverja, hogy bejelöltem? Ha igen, mégis mi okból vajon? Mert nagyon érdekes, hogy pont azután jelöl be 1 percen belül, hogy a haverjával ismerősök lettünk. Egyébként van még pár lány a csoportban, de ahogy láttam egyik sem ismerőse, sőt, elég kevés ismerőse van, nem gondolom, hogy ismerősöket gyűjtöget.

Én szívesen megismerném jobban, de nem tudom, hogy tényleg bejövök-e neki, na meg persze én is félénk vagyok ilyen esetben. Mit csináljak, hogyan adjam a tudtára egyértelműen, hogy szimpatikus? Ugye jön a nyár, őszig nem is fogom látni.. :(  Írni pedig nem szeretnék neki, elég hülyén venné ki magát, hogy zaklatom az üzeneteimmel, holott élőben a 'szia'-n kívül nem jutottunk tovább.

Minden tanácsot/ választ szívesen fogadok! Előre is köszönöm szépen!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook