Mi vonzza őket egymáshoz? (beszélgetés)
Légyszi a témával kapcsolatban írjatok!
Köszönöm!
NYilván a fiatal nőt az idősebb férfi nyugalma,tapasztaltsága vonzza,feltételezi,hogy mondjuk 40 évesen már megfontoltabb egy huszonévesnél,és hogy már tud bánni a nőkkel.És egyébként rengeteg "idősebb" férfi nagyon sármos,jópár évet le is tagadhatnának.Fiatal fiút gondolom ugyanez vonz idősebb nőkben.Ahhoz,hogy ez tartósan működjön,nyilván kell olyasmi,hogy a fiatal lelkileg,meg gondolkodásmódban érettebb legyen a korosztályánál,az idősebb partner esetében pedig az,hogy ő meg "fiatalosabb" legyen a korabelieknél.
Sokszor ráfogják erre a dologra,hogy biztos apakomplexus,meg anyakomplexus,mert kell valami "normális" magyarázat arra,miért választ maga mellé egy fiatal,8-10-15 évvel idősebb párt.Pedig ez szerintem nem korfüggő,egyszerűen csak megtörténik,és kész.Nem lehet beszabályozni,hogy pl.25 évesen maximum 30 éves korig találhat partnert magának az ember,ugyanúgy,ahogyan azt sem lehet észérvekkel irányítani,kibe szeretünk bele,másba meg miért nem.Vannak akiknél működik a harmónia korkülönbség ellenére is,és vannak,akiknél nem.De ez nem újdonság: hasonló korúaknál is benne van a pakliban,hogy vagy nagyon klasszul kijönnek egymással,vagy egy év múlva már legszívesebben a falat kaparnák a másiktól.Persze mindez az én véleményem.
Szép napot hölgyek!
Tetszik ahogyan egymásnak be- beszólogattok....:DDD
Üdv...
Ui.:Csak így tovább...:D
A wok az egy edény, a vok az pont semmit nem jelent.
Tényleg sokkal jobb lenne, ha kiírná, hogy vagyok. Bár lehet, hogy a vagyok helyett vok használata vonzó egy 60 éves számára. :))
Kedves egérke! A vok egy edény, mi lenne, ha kiírnád, hogy vagyok? A másik, hogy "hogy" előtt vesszőt írunk.
(Bocsi, de nagyon irritál ez a rövidítés.)
Szerintetek mi vonz egy idősebb nőt egy fiatal fiúhoz? És mi vonz egy fiatal fiút egy idősebb nőhöz?
Kb.8-10-15 év korkülönbségre gondolok, ami azért nem kevés.
További ajánlott fórumok:
- Én és ahogy a lányom viszonyulunk egymáshoz...
- Névválasztásnál baj, ha a szülinap és névnap túl közel van egymáshoz?
- A pszichopaták tisztelik egymást? Hogyan viszonyulnak egymáshoz?
- Szakítás után működhet egy kapcsolat úgy, ha a szakítás előtt távkapcsolat volt és utána újrakezdenénk, közelebb költözve egymáshoz?
- Miből veszed észre külső szemlélőként, hogy két ember között van kémia/biztos vonzódnak egymáshoz?
- Közös étkezés közelebb visz egymáshoz