Mi történik? (beszélgetés)
Az illetőnek 16 éve épült panellakása van a sokadik emeleten.
Előtte,a ház helyén állítólag semmi nem volt.
Egy ismerősöm arról panaszkodott,hogy a konyhába,és a hálóba mindig összekapnak a férjével.
Aztán kisült,hogy szellemek vannak a lakásba.
Hívott valami szakértőt,aki 4 szellemet "kísért ki" a házból.
Azóta happy,és lamour.
sziasztok
három gyerekkel és rengeteg egyedülléttel a hátam mögött írhatom nektek, hogy be kell vonni a pasikat is a babázásba
ép elméjű ember nem bírja folyton maga ellátni a kicsiket
főleg, mert nonstop a szolgálat
a férjem nagyon sokat dolgozott és most is így van
míg a két nagy volt kicsi, addig anyukám segített a legtöbbet
rá tudtam hagyni a gyerekeket és jól esett akár csak egy óra szünet is
amikor elmentek nyaralni, napokig tartott a regenerálódás - vagyis ki mertem mondani, hogy nem hiányoznak
most, nagy sokára született a harmadik
imádom, de elfogy nekem is néha a türelmem
most már elég nagy, hogy másra merjem bízni
a nagylányomra nem akarom túl sokat - bár hibátlanul ellátja - mégis gyerek
a férjemben pedig igyekszem tudatosítani, hogy néhány óra hetente egyszer nekem is jár
szóval ezen vagyok éppen
Fehérrózsa! Tudom, az első kisbabánál mindig azt gondoljuk, hogy csak úgy jó neki, ahogy mi csináljuk. De ez nem így van. ÉRzékeli ő is, hogy most apával van és megszokja az ő bánásmódját is.
Tényleg az a legjobb, ha néha magukra hagyod őket és elmész otthonról. Máskor elküldöd őket sétálni, te pedig otthon maradsz. Jobb lesz. Az ingerültségedet pedig igyekezz tudatosan más irányba terelni.
Sok sikert!
a férjem már tervezi a kistestvért, én is szeretném, de égnek áll a hajam előre is.
igazából lehet, hogy a hirtelen kötöttség, "szabadságvesztés" az mit nehéz megszokni.
Igen tudom mirol beszelsz!Neha nalam is elszakad a cerna es akkor ra szoktam kiabalni,amitol persze jobban sir.Na akkor veszek egy (vagy tobb) nagy levegot es magamban morogok es probalom nem a gyereken kitolteni.
Mondtak egy paran,hogy nehez lesz de nem gondoltam,hogy ennyire.Azt hittem jobban fogom birni.Persze imadom a kicsit es semmi penzert nem adnam!!!!!
Végre egy őszinte társaság:)) Mert mindenhol csak az anyaság szép oldaláról diskurálnak a csajok:S
És ha az ember nem csak a jót emeli ki, azonnal rossz anyának vagy kikiáltva.
Én is sokszor ideges vagyok/voltam. Nem mindig van úgy türelme az szülőnek a gyerekéhez, ahogy kéne...és lesz még rosszabb is:)
A lényeg a lényeg, ettől még imádjuk a kölköket:DD
sziasztok!
én a második gyerekemmel csinálom most ezt. az elsőnél sem segített a férjem, most sem akar:(((((
én lassan a gyogyóban végzem.............
Szia!Nalunk ugyan ez volt a helyzet.Ugy voltam vele,hogy minden a baba es csak mellesleges a ferjem.Minden egyes kis hulyesegert ugrottam,ott kotottem bele ahol tudtam.Ez kb 10 honapos koraig tartott.
Mennyi idos a babad?
További ajánlott fórumok:
- Mi történik, ha valaki nem hajlandó a népszámlálással kapcsolatos kérdőívet kitölteni?
- Nem értem, mi történik
- Mi történik a lélekkel a test halála után?
- Mi történik, ha akinek autóra van hitele, nem tudja fizetni? Ezért elvehetik?
- Érezted már azt, hogy jó lenne ha mindennek vége lenne, veled csak rossz történik és sosem lesz vége...?
- Mi történik velünk emberek?