Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi párod/férjed legidegesítőbb tulajdonsága, szokása? fórum

Mi párod/férjed legidegesítőbb tulajdonsága, szokása? (tudásbázis)

1 2 3
2009. jan. 22. 15:33
Általában mindent széthagy. Azt hiszi a kis buta, hogy neki van mindig igaza, pedig nekem.
2009. jan. 22. 14:19
A csiga lassusága :)
2009. jan. 22. 14:10

Ez az lányok! Olyan sokat rötyögtem hogy csak na! örülök hogy nem vagyok egyedűl.....

Az én párom állandóan ott hagyja mindenhol a használt fogpiszkálóit,és ha kidobom számon kér hogy hol van!!!!!!???? Nem dobja ki a tejes dobozt ha már kiitta meg a többi szmetet ott hagyja a konyha pulton....a ruháit úgy hajtogatja össze hogy az borzalom persze azt sem teszi el

De legalább olyan mintha lenne egy 33 éves nagyfiam :D

2009. jan. 22. 12:00

Agyon dolgozza magàt,nem érdekli a sajàt egészsége:(((((((((((((

Nem szereti ha egyedül sétàlok.

2009. jan. 22. 11:42
Van néhány, a kávéscsészét otthagyja a kávéfőző mellett, a villanyt elfelejti maga után lekapcsolni, meg van néhány, de hát mit csináljak, nem tud megjavulni.
30. Szamó
2009. jan. 22. 11:09
borzasztóan horkol :-(((((
29. dus
2009. jan. 22. 10:48
Éjszaka álmában csikorogtatja a fogát! De ezt a tulajdonságot "örökölték" a gyerkőceink is!
28. supin (válaszként erre: 17. - Adrienn17)
2009. jan. 22. 10:46
Csak mindig ennyi bajod legyen!!!
2009. jan. 22. 10:45

Van pár dolog!

Pl:Nem képes levenni a cipőjét ha bejön a lakásba.

Neki kell mindig igazának lenni,még akkor is ha tudja,hogy nem neki van igaza,

Nem képes elpakolni maga után.

A többit nem sorolom.

26. supin (válaszként erre: 25. - 0461ed8f75)
2009. jan. 22. 10:44
Nálam szintén ez! + hogy másnak szivesen csinál mindent. Mert ugye ő egy aranyos- kedves- soroljam. De a hibáit azt nekünk ,hagyja. Nyitottam is egy kérdést valamikor erről. Csak a lecseréléssel is gondok vannak!!
2009. jan. 22. 10:33
nagyon LUSTA!!!!
24. Bettyg (válaszként erre: 22. - Csigusz 79)
2009. jan. 22. 08:50
Én még nem hurcolkodtam át, megpróbálok hamarabb elaludni, de ha mégsem sikerül....hát akkor indul be a trükközés...ráteszem a kezem a szájára és összeszorítom...:) erre mindig felébred. Akkor jól kioktatom, kikövetelem a hátsimit és gyorsan elalszok...:) azért a legtöbbször nem ilyen könnyű a helyzet :((
2009. jan. 22. 08:08
Sosem ismeri be ha valamiben nekem van igazam, és ez bosszantó nagyon:((
22. Csigusz 79 (válaszként erre: 2. - Bettyg)
2009. jan. 22. 00:09
Ne is mond,állandóan hurcolkodom a másik szobába ez miatt.
21. sneer
2009. jan. 21. 23:24
Az, hogy "Pató Pál". Minden olyan lassan készül, halad, hogyha a saját dolgunkról van szó... másnak meg pikk-pakk megcsinál mindent... :) De imádom amúgy :)
2009. jan. 21. 22:16

A párom mindig puszilgat és ölelget. Ez első hallásra furán hangzik, de tényleg idegesítő néha. Mondjuk amikor éppen fut a leves, közben meg kéne törölni a kezem mert nyakig vagyok a mosogatóba, és ő a lendületem kellős közepén elkap és ölelgetni, puszilgatni kezd. Persze ilyenkor eltolom magamtól, és ugrok a leveshez. Vagy pl. reggel amikor késésben vagyunk munkába indulásnál. Ő már kész, felöltözött, én meg rohangászok pl. a szoba és a fürdőszoba között. Félúton ismét elkap, ölelget, puszilgat.

Amúgy félre ne értsetek, imádom, és én is bújós típus vagyok, imádom, hogy ő is ilyen, de néha a legrosszabb pillanatokat választja.

2009. jan. 21. 22:14

fogkefével vakargatja a nyelvét és ettől öklendezik. Tudom, hogy jót tesz, de próbáltad már!?!?! Nagyon kemény, hangilag!

Egyébknt jó tudni, hogy igényes magára. Következő házunkban 3 fürdőszobánk lesz, hihi!!!

2009. jan. 21. 22:13

Szinte órákig képes aludni a tv előtt mikor szólok neki hogy jöjjön le feküdni,azt a választ kapom hogy nézi a műsort!

Köröm vágó csipesszel pedikűröz,nem ollóval,ettől futkos a hideg a hátamon!

Néha elő fordul hog ki oktat,és papol mint egy vén asszony,ez nagyon bosszantó,és ki idegel vele teljesen!

Tulzottan pedáns,én viszont nem!

Ettől rosz háziasszonynak érzem magam,pedig meg csinálok mindent ami a szokásos,de neki ki elégíthetetlen igényei vannak!

Horkol,de csak ha a jobb oldalára,vagyis ha felém fordul.Kibírhatatlan!

Ha fel ébresztem,le hord,mert nem tud aludni,az nem baj hogy én sem,ráadásul mereven el utasítja hogy ő horkolna!

Mindíg akkor jön rá a trónolás,mikor a gyerek is,meg én is,már nagykabátban toporgunk az előszobában!

Mindezt azok után hogy végig hallgattam a prédikációját,arról mennyit készülődök,és folyton rám kell várni!

+ a lassú csiga hozzá képest kapkodó idegbeteg!

És még sorolhatnám,most hirtelen ennyi jutott eszembe!

Azért mind-e mellett imádom.....

2009. jan. 21. 22:10

Az én drága párom takarékos.

Ami így leírva nem is gond, de ha elárulom,hogy naponta nézi a villany-, gáz-, vízórát, akkor már érthető, nem?

Szóval a spórolása néha már beteges.

De én akkor is imádom!!!!!!!!!!!!!!!

És ez még mindig jobb, mintha szórná a pénzt kocsmában, vagy játékgépekbe.

2009. jan. 21. 22:01
horkol..:) grizzly medve..van, hogy felébred a saját horkolására, mert olyan hangos:)
2009. jan. 21. 22:00

Igen, az eddig felsoroltak 80%a

de horkolásban a kutyám nyomába sem ér:)

De a lényeg, h szeretem!!!! (mindkettőt)

2009. jan. 21. 21:55

Nagyon trehány.

Bármit csinál, semmit nem pakol el maga után.

Szana széjjel hagy mindent a lakásban.

Ja és a cipőjét, sem teszi be a szekrényben, mikor hazajön, hanem ahol leveszi otthagyja, pedig nem kicsi a lába (46-os), én meg esek át rajta. Röviden ennyi!

13. Vica28
2009. jan. 21. 21:53
sokág ül a wc:D:D
2009. jan. 21. 21:52
lassan készíti a vacsit..:-)))
2009. jan. 21. 21:52
A sport íránti rajongása!
10. winny
2009. jan. 21. 21:50

A foci rajong érte.

Most is azt nézi.

2009. jan. 21. 21:49
ha horkol

Szia!

Engem az zavar a legjobban, hogy este ledől az ágyra olvasni, és alig bírom felébreszteni, és rávenni, hogy feküdjünk le normálisan, vetett ágyba... Néha órákig tart ez a folyamat, de arra nem gondol, hogy lehet, hogy én is fáradt vagyok, alukálnék.... Bár azt hiszem, örülhetek, hogy ez a legrosszabb szokása:) Soha rosszabbat:)

horror filmeket néz
6. Pofi
Most per pillanat úgy horkol, mint egy grizzly medve.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook