Mi párod/férjed legidegesítőbb tulajdonsága, szokása? (tudásbázis)
Ez az lányok! Olyan sokat rötyögtem hogy csak na! örülök hogy nem vagyok egyedűl.....
Az én párom állandóan ott hagyja mindenhol a használt fogpiszkálóit,és ha kidobom számon kér hogy hol van!!!!!!???? Nem dobja ki a tejes dobozt ha már kiitta meg a többi szmetet ott hagyja a konyha pulton....a ruháit úgy hajtogatja össze hogy az borzalom persze azt sem teszi el
De legalább olyan mintha lenne egy 33 éves nagyfiam :D
Agyon dolgozza magàt,nem érdekli a sajàt egészsége:(((((((((((((
Nem szereti ha egyedül sétàlok.
Van pár dolog!
Pl:Nem képes levenni a cipőjét ha bejön a lakásba.
Neki kell mindig igazának lenni,még akkor is ha tudja,hogy nem neki van igaza,
Nem képes elpakolni maga után.
A többit nem sorolom.
A párom mindig puszilgat és ölelget. Ez első hallásra furán hangzik, de tényleg idegesítő néha. Mondjuk amikor éppen fut a leves, közben meg kéne törölni a kezem mert nyakig vagyok a mosogatóba, és ő a lendületem kellős közepén elkap és ölelgetni, puszilgatni kezd. Persze ilyenkor eltolom magamtól, és ugrok a leveshez. Vagy pl. reggel amikor késésben vagyunk munkába indulásnál. Ő már kész, felöltözött, én meg rohangászok pl. a szoba és a fürdőszoba között. Félúton ismét elkap, ölelget, puszilgat.
Amúgy félre ne értsetek, imádom, és én is bújós típus vagyok, imádom, hogy ő is ilyen, de néha a legrosszabb pillanatokat választja.
fogkefével vakargatja a nyelvét és ettől öklendezik. Tudom, hogy jót tesz, de próbáltad már!?!?! Nagyon kemény, hangilag!
Egyébknt jó tudni, hogy igényes magára. Következő házunkban 3 fürdőszobánk lesz, hihi!!!
Szinte órákig képes aludni a tv előtt mikor szólok neki hogy jöjjön le feküdni,azt a választ kapom hogy nézi a műsort!
Köröm vágó csipesszel pedikűröz,nem ollóval,ettől futkos a hideg a hátamon!
Néha elő fordul hog ki oktat,és papol mint egy vén asszony,ez nagyon bosszantó,és ki idegel vele teljesen!
Tulzottan pedáns,én viszont nem!
Ettől rosz háziasszonynak érzem magam,pedig meg csinálok mindent ami a szokásos,de neki ki elégíthetetlen igényei vannak!
Horkol,de csak ha a jobb oldalára,vagyis ha felém fordul.Kibírhatatlan!
Ha fel ébresztem,le hord,mert nem tud aludni,az nem baj hogy én sem,ráadásul mereven el utasítja hogy ő horkolna!
Mindíg akkor jön rá a trónolás,mikor a gyerek is,meg én is,már nagykabátban toporgunk az előszobában!
Mindezt azok után hogy végig hallgattam a prédikációját,arról mennyit készülődök,és folyton rám kell várni!
+ a lassú csiga hozzá képest kapkodó idegbeteg!
És még sorolhatnám,most hirtelen ennyi jutott eszembe!
Azért mind-e mellett imádom.....
Az én drága párom takarékos.
Ami így leírva nem is gond, de ha elárulom,hogy naponta nézi a villany-, gáz-, vízórát, akkor már érthető, nem?
Szóval a spórolása néha már beteges.
De én akkor is imádom!!!!!!!!!!!!!!!
És ez még mindig jobb, mintha szórná a pénzt kocsmában, vagy játékgépekbe.
Igen, az eddig felsoroltak 80%a
de horkolásban a kutyám nyomába sem ér:)
De a lényeg, h szeretem!!!! (mindkettőt)
Nagyon trehány.
Bármit csinál, semmit nem pakol el maga után.
Szana széjjel hagy mindent a lakásban.
Ja és a cipőjét, sem teszi be a szekrényben, mikor hazajön, hanem ahol leveszi otthagyja, pedig nem kicsi a lába (46-os), én meg esek át rajta. Röviden ennyi!
A foci rajong érte.
Most is azt nézi.
Szia!
Engem az zavar a legjobban, hogy este ledől az ágyra olvasni, és alig bírom felébreszteni, és rávenni, hogy feküdjünk le normálisan, vetett ágyba... Néha órákig tart ez a folyamat, de arra nem gondol, hogy lehet, hogy én is fáradt vagyok, alukálnék.... Bár azt hiszem, örülhetek, hogy ez a legrosszabb szokása:) Soha rosszabbat:)