Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka? (beszélgetés)
Tettek?!
Nocsak egyet mondjál mikor olyan szuper ügyes voltál csávó ügyben!!!!
Bíztam benned:DD
Aztán majd elmesélem. De aljas vagyok!:DD
Az lesz!!!
De ne aggódjál,nem felejtek!!!
Nem neked!:)) Ő már túl van azon - valszínű -, ezért kell a szakember, aki eltünteti a látható cuccost rendesen.Nem ám házi arcizzé való erre:)
Szójjá má mikor mész, ha hóba úgy is jó, de csak pelyhes legyen :DD
Nem veszi le az egészből mi van!!!A vak is látja!!!De csak fújja nekem a baromságot ezerrel!!!
És a tengernyi esze!!!
Csak jöjjön vissza itt vagyok!!!!
Micsodát?Esőt,havat? Elégé ideg vagyok!
Nem rajtad kellene levernem...bocs
Ja,hogy az én számomra luxus...
Szerintem te még életedben nem tudtad meg vagy láttad mi a luxus!!!
Erről mesélhetnék neked!!!
De olyan tökre okos vagy,hogy minek is tenném meg neked!!!!
Ha már így az ,,észrevennéd"-nél tartunk, szerintem, ne ítéljünk azokról, akiket nem ismerünk.
Azt, amit írtam, okom volt rá -- mielőtt megint kapnék szépeket:)
Eddig még nem sikerült rá jönnöd,mi is a szitu....
De az sem baj,mert túl okos vagy,de még talán evvel is megbarátkozok.Mert nem szóktam senkit sem bántani ok nélkül,de ha már túlságosan messzire megy valaki akkor.............bele mehetünk tőlem...
Ó dehogy, csak szeretnélek felébreszteni, és szeretném ha élnél, éreznél, és észre3vennédm, hogy az élet nem az amit te annak gondolsz.
Hogy emberek vesznek körül, akiknek szüksége van rád.Érző emberek: férfiak-nők-gyerekek, akik miatt nem engedheted meg, hogy lecsússzál a depiben. Mert a depi luxus számodra.
Nocsak,és miért nem tudnak elfelejteni???
Na essünk neki ha már annyira csoda példány vagy....
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- A szeretőt is lehet szerelemmel szeretni?!
- Bele lehet halni a szerelembe?
- Lehet szerelem nélkül házasodni?
- Az a bizonyos karmikus találkozás - Láthatjuk előre? Lehet rá készülni? Miről ismerjük fel?
- Hogyan kell értelmezni? A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk... ez vallomás, vagy csak kijelentés?