Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka? (beszélgetés)
:)Igen.Meg kell tanulni ajelenben élni.Amúlt volt, ha szép, ha rossz, a részünk, a jövő meg....háát, bár, sokmindenen múlik, de hittel nem lesz nehezebb./Na, persze,ott a politika és a társadalom, ami nem egyszerű, s nem befolyásolható tényező/
Tök jó, hogy megértjük egymást:)De, tanulni azértne felejts el belőle:)
sziasztok..:)
én ma tettem egy lapáttal a karmámnak.. lecsaptam egy jó tuccat legyet.. nem vagyok rá büszke.. de megtettem..
Látod én is kezdem így látni!!!!
Azt az egyet tudom nem fogok azért semmit sem tenni,hogy lássam.Nem fogok vele beszélni,pedig néha úgy érzem,csak a hangját halljam, de nem!!
Legyen aminek lenni kell,elfogadom...........
Kellemesen keserű tud lenni az élet:) Valamikor azt gondoltam, tudom azt, amit tudnom kell.Aztán már másnap kiderült, csak annyit tudok, ami éppen akkor van:)) Amit most elhatározok vagy úgy gondolok, talán egy órán belül megsemmisülnek.
Nem tudok tanácsot adni.Én nem felejtettem el, de hálás vagyok a sorsnak azért, hogy megismerhettem:)Szerintem, feledni nem lehet, a lélek fájdalmát múlasztani, azt igen.
Sziasztok! :)
Én meg shoppingolni voltam, és én is totál elfáradtam :) De megérte :))
Csak nehogy az élet is kevés legyen rá!!!
Már kezdek bele nyúgodni!!!
Nem,és nem is fogok!
Ahogyan te is mondtad,majd az idő begyógyit mindent!!!Felejteni kell, és nem gondolni rá!!!
Sziasztok
Sehol senki?
Lindi..:) ezek csak megnevezések.. amik minden ezo´s dologba bele passzolnak.. ne vedd komolyan.. a te érzéseid számitanak.. a többi nem fontos..:)
igen.!:) ahogy érzel ugy gondolkozol és ugy cselekszel.. ha minden oké.. akkor te leszel az aki magadhoz vonzod az amire vágysz.!:) nem törvény de "törvényszerü".. :)
Szia
Kár,hogy mész!Köszönöm!!!
már ehhez én is fáradt vagyok.. meg erre rá kell hangolodni.. meg nem is tudom.. mi érdekel.. ezt egyszoval ugysem lehet kifejteni.. és neked lehet ugy is csak egy NA..akkor miért is érdekel..
nem elég mély és spirituális.. minden szinten..:)
Mentem, ma nem lesznek ősök.Kíváncsiságide v oda.
Jó éjt!
S Mindenkinek!
New Age, nem nyerő nálam.De, ehhez nekem már késő van:)Hosssszzúú.Bár, a karmatikus szerelem ezo mitoszába belefér:))Ha, mitoszt csinálunk belőle.
Írisz szépen követte a gondolatmeneteket, lelki körben.
De New Age...hááát...na ez nem az én dolgom.
Sose baj!:D Ne is törődj velem!Dehogy kicsi....
Csak az őstörténetre várok:)
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- A szeretőt is lehet szerelemmel szeretni?!
- Bele lehet halni a szerelembe?
- Lehet szerelem nélkül házasodni?
- Az a bizonyos karmikus találkozás - Láthatjuk előre? Lehet rá készülni? Miről ismerjük fel?
- Hogyan kell értelmezni? A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk... ez vallomás, vagy csak kijelentés?